Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vitamax

0 bejegyzést írt és 98 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Nemzeti Dohányboltokról elterjedt nézet, hogy a Fidesz burkolt helyi választási központjai, ahol a kampányban a lekötelezett trafikosok révén közvetlenül gyűjthetnek információkat a helyi közhangulatról, igényekről, ellenzéki megmozdulásokról, majd ennek megfelelően…..
Ángyán, Bencsik, Holoda ... Hadházy. Rendszeres olvasóink bizonyára hamar meg tudják mondani mi a közös a felsorolt urakban: mindannyian elhagyták a Fidesz frakciót. Bencsik János és Holoda Attila energiapolitikai kérdések, Ángyán József a földmutyi, Hadházy Ákos pedig a…..
A kormány újabb rezsicsökkentésre készül, cél a -30% - hiába, a kampányidőszak minden logikát felülír. De vajon kinek a szavazatára hajt? Valószínűleg a szegényekére, azokéra, akik egyébként ritkán kerülnek a kedvező intézkedések célkeresztjébe. Választás előtt…..
Nem sokkal ezelőtt a Fidesz elfogadta azt a törvényt ami kivégzi az átláthatóságot Magyarországon. A kormány tegnap beterjesztette és ma elfogadta azt a törvényt ami fellép a "visszaélésszerű adatigénylésekkel" szemben. Értsd, fellép azokkal az állampolgárokkal,…..
vitamax 2013.05.01 13:47:32
@stark: Nem tanultad meg meg,hogy ezekkel a fajta gyulolettel teli embereknek teljesen mindegy mit mondasz, az eletben nem ertik meg.Sajnos Magyarorszagon nem tudjak mi az a demokracia, csak magat a szot ismerik, de igazabol a jelenteset azt nem. ( ezt komolyan gondolom) Nekem csak az jut az eszembe az ilyenfajta emberekrol mint az alfirkasz, hogy vegtelenul sajnalom oket. ( ez is komoly) mert sajnos az ilyen fajta emberek es meg tobb millio hasonlo ebben az orszagban, csak a gyulolet, es a mindennapos frusztraciot ismerik. 20 evvel ezelott meg azt mondtam, hogy kell meg 1 generacio es minden normalisan fog menni ebben az orszagban. Mennyire naiv voltam!!!! 10 generacio is keves lenne. Jol tettem mikor 30 evvel ezelott elhagytam az orszagot. Igaz akkor mocskos diszidensnek hivtak minket, de ugyanazok az emberek voltam azok akiket te itt probalsz meggyozni, fingjuk nincs ahozz hogy egy normalis orszagban milyen az elet. Respect.
Ha százból öt ember statisztikailag nem éri meg, hogy nyugdíjas lehessen, miért ne lehetne előrébb hozni a nyugalmasabb éveket? Legalábbis ezt tette egy brit újságíró, Ed Hawkins, aki 33 évesen döntött úgy, hogy felmond, és a nagyvárosi nyüzsgést a dél-francia vidék…..
Sokan sokszor hajlamosak csak a sikertörténeteket meghallani a külföldi munkavállalás kapcsán, pedig jócskán akadnak árnyoldalak is. A mai posztból kiderül, a londoni munkavállalás is jócskán szolgálhat nehéz pillanatokkal, legyen szó a munkáról, a magánéletről (bérelt…..
A blog indulása óta már sokszor elmondtam, hogy szeretnék mindenféle véleménynek helyet adni, így azoknak is, akik a maradás, vagy (mint ebben az esetben) a hazaköltözés mellett érvelnek. Finoman szólva is túlzás lenne azt állítani, hogy Nyba írásának minden részével…..
vitamax 2013.04.15 16:20:39
Gyöngyösi Márton az ülést levezető elnök élénk tiltakozása ellenére nagy hangon kijelentette a közelmúltban az országházban, hogy listázni kéne a zsidó képviselőket és kormánytagokat. (A félreértések elkerülése végett, Balczó parlamenti alelnök úr nem a listázás…..
vitamax 2013.04.10 14:54:57
@Opinion: A te anyad uristenit te naci geci.
Felvetődhet a kérdés, mit is kerestünk Amszterdamban pont most, tél végén? Nem kevesen keresnek új, élhetőbb helyet a világban kis hazánkból. Egy jó barát Amszterdamban kapott  állást, őt látogattuk meg. Három hónapja ismerkedik a várossal, annak hátrányaival is:…..
vitamax 2013.03.24 21:18:55
@scs: Nemreg beszélgettem holand fiatalokkal, egy házaspárral, ők mondtak, hogy külföldieket nem szolgálnak ki. Én nem tudom, de ezt mondták.
     Az Elnök aláírta a törvényt, mely a kormánypárt szerint orvosolta a nép és az ország fájdalmát. Minden tökéletesen megfelelt a jogállami előírásoknak. Kétharmados többséggel, négy évre felhatalmazták a kormányt, hogy törvényeket hozzon. Ettől kezdve, a…..
Ha eddig abban a hitben éltünk, minden nyugdíjas egyenlő kicsiny hazánkban, hát ennél nagyobbat nem is tévedhettünk: az idős generációban is vannak egyenlők és még egyenlőbbek: azok például, akiknek nem kell lemondaniuk a nyugdíjukról, ha mellette dolgoznak. A nagyjaink,…..
A 2013-as költségvetés elfogadása után, és a 2014-es sarokszámok ismeretében – a legtöbbet még a konvergencia programban rögzítették tavasszal – egyre inkább úgy tűnik, hogy a Fidesz a választások előtt egy választási költségvetést szeretne létrehozni. Nem beszélve…..
Sajnos ez az üzenet pont a külföldiekhez nem fog eljutni, úgyhogy, ha lenne valaki olyan szíves, és kiragasztaná ezt a bejegyzést angolul, az sokat segítene. Welcome to Hungary: 290.62-es hivatalos árfolyamnál lőttem ma este (01.06.) ezeket az árfolyamokat a 2-es terminál egyetlen…..
A mai poszt alighanem kicsit kilóg a sorból, hiszen szerzője, Leslie rengeteg munkahelyen dolgozott már, és mint írja, vagy dolgozik és spórol, vagy a munka mellett félretett pénzt költi. Érdekes sors, sok tapasztalattal. „Gyerekkoromtól készültem a gasztroágazat…..
Vajon elegendő és elég hatásos-e úgy fellépni a náci eszméket hangoztató személyek és mozgalmak ellen, hogy szóban elítéljük őket, és tiltakozó nagygyűléseket szervezünk? Mindez szükséges, azonban messze nem elégséges a megzabolázásukra. A szónoklatok és tüntetések…..
vitamax 2013.01.06 00:19:22
@neoteny: Ennyi jott belolled? Gratulalok. Te tenyleg egy hulye segg vagy.Na en vegeztem veled, dugd a fejed a homokba.
vitamax 2013.01.06 00:23:14
@neoteny: Ember te nem vagy normalis!!! En egy szoval sem allitottam hogy a magyar lanyok a legszebbek a vilagon. Mirol beszelsz? Ezzel tereled a temat?Uristen vizsgaltasd mar ki magad. Nkem vagy nagy arcom,? te vagy az aki mar sajat magaval sem all szoba, te kis ostoba pocs
vitamax 2013.01.06 00:34:31
@neoteny: Te egy beteg ember vagy, nincs ra mas szo!!!
Ez az egész rezsicsökkentés ügy jól megmutatta, mennyire igaza van Viktorunknak, amikor a legócskább, leghitványabb, legértelmetlenebb lépésekkel áll elő a nép boldogulását megsegítendő. Januártól csökkennek a rezsidíjak tíz százalékkal, aztán áprilisban (meg szeptemberben…..
vitamax 2013.01.04 19:46:04
@SPYD3RM4N: Akinek ennyire nincs semmije, az annyit is ér.

Annyira meg futotta, hogy anyadat tegnap megszopassam 2000-ert
vitamax 2013.01.04 20:02:46
@SPYD3RM4N: Abbol vett parizsit 2 zsemlevel, vagy nem mondta te szerencsetlen?
vitamax 2013.01.04 20:06:25
@Mr. Waszabi: Szerinted kire fognak szvazni? Ujra az MSZP-re? Na akkor jon ujra a kanaan.Erre gondoltal? vagy neked tenyleg nem volt eleg az a nyolc ev?
Kiemelkedően fontos döntés előtt áll a Nagyvezér, márciustól végre teljesen lenyúlhatja a Magyar Nemzeti Bankot is a magát kétharmadnak nevező törpe kisebbség. Jönnek is szépen a tippek arról, hogy kik az esélyesek a kamatcsökkentést csak elméletben ismerő offshorelovag…..
A világot sokféle eszme / módszer felhasználásával lehet irányítani. Ezek egy része rég ismert eszme, egy részük új, eddig nem próbált. A bölcs országló a múltban kipróbáltak közül haszontalanként elveti az ocsúnak bizonyultakat, majd termés reményében elveti a…..
A következő gusztustalan történet a képzelet szüleménye, soha nem történt meg, és nem is történhet meg egy normális országban. Élt egyszer egy ember: Dr. Füler József. Füler úr 25 évesen szerzett diplomát, élelmezéstudományból. 29 évesen már a Szakácsgyűlés…..
vitamax 2012.12.30 12:36:19
Orbán Viktor szerint "azzal a reménnyel lépünk át 2013-ba, hogy a bérek nőnek, a rezsiköltségek pedig csökkennek. Joggal mondhatjuk, hogy ez az év jól kezdődik". És mindezzel a nép akarata is teljesül, hiszen a nemzeti konzultáción résztvevők 83%-a, azaz 559 ezer ember…..
Kigondoltam A munkanélküliek 2012.12.08 00:20:40
 A munkanélküliek nagyon buta emberek, akik nem találnak munkát, mert nem értenek semmihez. Az okos embereknek sosincs ilyen problémájuk, legfeljebb munkahelyet váltanak, vagy sikeres vállalkozók. Aki keres, az talál, mondja a magyar mondás is, ergó eleink is képben voltak már,…..
Sok mindent meg kell szokni az Angliába költözőknek, és ezek közül még nem is a fordított közlekedés a legdurvább. Mai posztolónk, Invisible Kid például a külön hideg és külön melegvizes csapon akadt ki. Ami persze csak félig vicc, a lényeg mégis csak az, hogy miként élik…..
Sajnos október 23-a idén már nyomokban sem tartalmaz ünnepet ... van még 363 nap az évben, amikor össze lehetne mérni, hogy kinek nagyobb a szerszáma tömege, de nem, nekik a nemzeti ünnepet kell tönkre vágni. Mert a holnapi nap sem arról fog szólni, hogy 56 évvel ezelőtt micsoda…..
vitamax 2012.10.23 08:22:39
@öszödi mém: Te most mit akarsz titkolni? Mindenki latta tegnap a kocsmaban, hogy anyadat szopatta 2 cigany, es meg tettszett is neki.