Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kókler Róbert

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Jochen Rindt sisakja Kopott sisakok hegyekben. Nem érdekes? És ha azt mondom, hogy Jochen Rindt, Graham Hill, Ayrton Senna, Emerson Fittipaldi bukója, az már jobb? Sajátos kiállítással készült a Lotus az utóbbi évtizedek saját szempontjukból legnagyobb eseményére, de a…..
Autófília Egy Benz kálváriája 2010.09.28 10:10:00
Sokak életében eljön a pillanat, amikor úgy dönt, kell egy Mercedes. Kinek hamarabb, kinek később, de eljön. Ha gazdag az illető, akkor viszonylag könnyű helyzetben van, elmegy egy kereskedőhöz, és megrendeli álmai autóját 20-30-40 millióért, megvárja amíg megérkezik, majd…..
Kókler Róbert 2010.09.28 19:33:21
Startra várva. Itt minden megtörténik: 35 éves bogár alázza meg negyedmérföldön a Shelby GT500-at, az új turbo Imprezát, a 335i Coupe BMW-t és a közönség üdvrivalgásban tör ki. Valahogy ez a génjeinkben van, a kisebbel szimpatizálunk, az elesetteket segítjük és ha a kicsi…..
Kókler Róbert 2010.09.26 18:04:52
@Rocko-: ez max a te mondanivalód lehet, nem az enyém.
Miért van ez? Amiért a pszichológusok, meg a bőrsejtológusok is mondják, hogy az ember hét évente alapjaiban változik meg. A hét persze nem szentírás, inkább olyan hat-nyolc év a vízválasztó, ami sokak szerint a párkapcsolatokban is válságidőszakot jelent, ha éppen teljesen nem…..
A kikötővárosok izgalmasak: népek, kultúrák és szokások keverednek. Európa egyik legszórakoztatóbb települése Hamburg. Évszázadok óta zajlik az áru- és pénzcsere. És ahol árus meg hajós van, ott nők is vannak. St. Pauli a város piroslámpás negyede volt, és még ma is az,…..
Kókler Róbert 2010.09.25 14:40:07
Onnan tudom, ha rákattantam valamire, hogy elalvás előtt hirtelen benyomul a tudatomba. Valamikor tizenvalahány éve félálomban Doomoztam, mármint fejben, kajtattam azokat a hülye életerő-foltokat, meg a tárakat. Aztán bejött a légierő-szimulátor, és az utolsó pillanatban még…..
A 2011-es lesz Sébastien Loeb utolsó szezonja a rali-világbajnokságon. Ezt maga a zsinórban hetedik világbajnoki címének begyűjtésére készülő Citroën-pilóta jelentette be egy francia lapnak adott interjúban.A Paris Match riporterének kérdésére, hogy valóban visszavonul-e…..
Kókler Róbert 2010.09.23 18:13:04
Vasárnap jutottam ki végül a Hatejamora. Marcival mentünk, így miután belefutottunk az Ismeretlen Pécsi Költőbe – aki épp egy Afganisztánt is megjárt zászlóssal diskurált –, rögtön a külső kiállítótér felé vettük az irányt, ahol nemesikle.hu standja állt. A…..
Akinek régóta van dellája, lenézi a harsány minőség­villogtatást, például nem veszi meg a giga Gucci-feliratú táskát, helyette jelöletlen szuperminőséget vásárol tízszeres áron. A trend az autókra is igaz. Vélemények az azonos című írásunkról...
Belsőség Dróton dzsal a petró! 2010.09.18 23:21:51
230 kilónyi akku volt alattam, benne 16 kilowattórányi töltés. Középmotor, hátsókerék-hajtás, bivaly nyomaték, 800 forintos tankolás, mi kell még? Egy jó navi! Vélemények az azonos című írásunkról...
Vettem egy autót. Nem nagyot, nem kicsit. Szóval az történt, hogy a suli végeztével, még júniusban odahívtam Bálint fiamat, megbeszélni, mi lesz a nyáron. Elvégezte az első osztályt, jól olvas, én pont ebben a koromban rágtam át magam az első könyvemen, a Frakk a macskák…..
Kókler Róbert 2010.09.17 07:47:37
Ha nincs pénzed újra, vehetsz használt nyugatit. Még mindig jobb, mint életed végéig nyögni a hitelt. Vélemények az azonos című írásunkról...
Kényelmes a fotel, kéznél a chips? Transzkontinentális utunknak most következnek azok a pillanatai, amelyeket a legszívesebben visszanéznék lassítva, villogó R betűvel a felső sarokban. Felfedezünk egy teljesen szürreális amerikai autóbontót, megkóstoltatjuk Gray-jel a Bonneville-i sót, majd…..
Visszaadtam a BMW 320d Efficient Dynamics tesztautót (teszt hétfőn), amivel sikerült 5,6 liter gázolajjal eljárnom városban. Persze még nyáron, amikor még kisebb a forgalom, de a nagy őszi dugókban is el lehet vele járni 6 literrel, arról nincs kétségem. Tízmilliós az alapára, de…..
Kókler Róbert 2010.09.05 21:55:07
@last barons: ha már megkérdezted épp egy Citroen Xsara 1,9 D Van típusú járművem van ami technikailag sokkal fejlettebb mint a te szarkupac amerikai autód: képzeld a hengerfejben van a vezérműtengely!!! Űrtechnika mi?
Az Iveco 2010-2014-es stratégiájának megfelelően, heteken belül megkezdődik a kínai Saic-Iveco Hongyan közös vállalat által gyártott, nehézkategóriás Genlyon modellek forgalmazása Vietnámban. A 20 darab, különböző kivitelű modellből (vontatókból, billencsekből és…..
Lehet, hogy nem Magyarország a világ legbiztonságosabb országa, de úgy tűnik a vendégszeretet nem felejtettük el. A héten kétszer is írtunk Kunióról, a japán világutazóról, akinek pont Budapesten lopták el motorját. A fiú átvágott egész Eurázsián, hogy…..
Kókler Róbert 2010.09.03 19:43:36
@streetsta: Én kikérem magamnak, hogy engem letolvajozzanak. Ha te streetsta tolvaj vagy , az legyen a te dolgod de te se vegyél engem egy kalap alá magaddal meg a többi tolvajjal.
Én nem azért akartam segíteni mert folt esett az én becsületemen, hanem azért mert együtt éreztem egy motoros társammal aki történetesen japán.
Ide parkolta le a motort. Nem hitte volna, hogy a zárt ajtó mögül elviszik   „Imádkozom ezért a gyerekért, de engedje meg, hogy őszinte legyek” – hadonászott a rácsok mögül a szomszéd. „Nyolcvanéves vagyok, az igaz, de szabadszájú – sajnálom ezt a…..
Kókler Róbert 2010.09.01 18:56:29
@Joejszaka: köszi, Dublinból inkább a számlaszámnak örülnék...
  „Nem volt senki, aki vállalta volna, hogy élesben kipróbálja.” - nevetgélt János a budaörsi Yamaha garázsban, és hogy nekem esetleg lenne-e kedvem. Persze-persze, mondtam, végül is régen elég sokat mentem keresztbe ilyen motorokkal, most sem kéne mást csinálni. Egy…..
Kókler Róbert 2010.08.28 12:19:34
@lorincz84: nem kell kuplungolni csak elvenni a gázt egy pillanatra miközben finoman húzod a kart felfele( foditott váltónál lefele). Abban apillanatban amikor visszaveszed a gázt már be is kattan a fokozat, ha gyorsváltód van az érzékeli a nyomást a váltórúdban és elveszi a gyújtást egy pár miliszekundum erejéig és a gázt sem kell visszaengedned csak váltani. Nem tudtam megnézni a videót mert külföldön nem megy ez a szar indavideó...
Tavaszi videópályázatunk legnépszerűbb motorja egy formás Ducati lett. A legtöbb szavazatot kele123, vagyis Kelemen Ákos olvasónk gyűjtötte be. Lesoványított Multistradája igazi aszfaltbetyár – elég ránézni, máris tikkelni kezd a sok kanyarvadász szeme. A gép eredeti…..
Kókler Róbert 2010.08.26 19:57:56
Mivel tegnap olyan meglepően sokan szerettétek a Rauh Welt-féle dizájniskolát, és egyértelműen a kábelkötegelő volt a legmarkánsabb dizájnelem, küldeném hát a műfaj kötelező alapművét mindenkinek, aki szereti. Eszeveszett rákenroll. Via narancsphoto és AE86.hu és…..
Belsőség Stig: Nil novi sub sole 2010.08.24 16:30:10
A BBC ügyesen csinálja, ez kétségtelen. Emlékeznek, tavaly is felröppent a hír, hogy a misztikus Stig (az egyik, mert nem hiszem, hogy nincs több belőlük) nem más, mint Ben Collins, természetesen profi autóversenyző. (Mi is megírtuk.)Nos, úgy látszik, mégis lesz valami igazság a…..
Kókler Róbert 2010.08.24 20:19:29
Kókler Róbert 2010.08.25 21:32:13
@Dennis01: ott szerintem egy púvár játszotta Stig-et:-)))
Szerintem is kár lefordítani inkább egy szószerinti feliratozás jönne jól néhányszor.