Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dar*

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet hogy már kicsit unjátok, hogy mindig a biciklimről írok, mert újra és újra elromlik rajta vagy történik vele valami. Mindenesetre én már nagyon unom.Naszóval, tekerek haza csütörtökön, útba ejtem a HEMA-t, mert kell egy's'más. Lekötöm a biciklit, bemegyek, megveszem az…..
Ági és Attila igen alapos tervezéssel összeállította az idei nyári programot, melyben a brüsszeli látogatás Orsihoz júniusban, míg az amszterdami kiruccanás szeptemberben kapott helyet. Így ezt a hétvégét Belgiumban töltötték. Azonban hamár itt vannak a közelben, miért is ne…..
Dar* 2010.06.21 21:35:27
@Kinga in Amsterdam: Igen, többször jártam már Antwerpenben, sokkal jobb hely, mint Brüsszel. Még folyója is van. Utóbbi csupán egy darab kanálissal büszkélkedhet. Zéró folyó, zéró panoráma, zéró híd - hát milyen főváros ez? A flamandok szemében úgyis Antwerpen az igazi 'főváros', minden egyéb helység csupán 'parkolóhely' (including Brussels). :-P
Tényleg, olyan mikor lesz, hogy Kinga goes to Brussels?
Köszönjük szüleinknek, testvéreinkenk, barátainknak, de elsősorban a Wizzair 20%-os akciójának, hogy ez a hétvége létrejöhetett. Már nagyon kellett és nagyon vártuk. És ennek jelentősségét az sem csökkenti, hogy az egész kis túránk úgy indult, hogy késtem. Persze inkább…..
Dar* 2010.06.12 22:25:46
@Kinga in Amsterdam: Köszi, majd megkóstolom. :) Eddig amúgy 2x utaztam Hollandiába vonattal és az egyik alkalommal Roosendaalban ácsorogtunk vagy 30 percig, mert a "mozdonyvezetőre kellett várni". Gondolom, ott váltották egymást, mert addig simán ment minden. Ilyet addig még nem tapasztaltam.
Igen, igen, nem csalás, nem ámítás, a blog új külsőt kapott! És szerintem hihetetlenül stílusos lett. Nagyon nagy köszönet érte Sominak, aki nélkül ez az egész nem jöhetett volna létre, aki heteken keresztül éjt nappallá téve komplementer színeket, betűtípusokat és holland…..
Dar* 2010.06.01 12:25:42
@Kinga in Amsterdam: Igen, kezdetben nekem is furcsa volt, hogy Belgiumban a hétvégére eső ünnepet az adott hónap bármelyik hétköznapján kiveheted. Mikor elmondtam a (flamand) kollégáknak, hogy otthon bizony ez nem így van, teljesen elképedtek, hogy az mennyire nem igazságos (hát, ja, gondoljunk csak bele, az ünnepek szeretnek hétvégére esni :) )). Egyébként meg ne sajnáld, hogy nem Belgiumba jöttél, mert az előbb leírtakon túl több pozitívumot nem nagyon tudok mondani erre az országra. Szürke és hóttunalmas (emberek dettó). Az adó mértéke pedig egyenesen botrányos.
Mivel lassan itt volna az ideje, hogy nagy lendülettel elkezdett blogos pályafutásomat folytassam, de semmi különös nem történt velem a hétvégén, úgy gondoltam, hogy megosztok veletek néhány felettébb érdekes adatot Hollandiáról, és persze különösen Amszterdamról. Azt már…..
Dar* 2010.06.01 10:14:14
De jó, új bejegyzés!:) Ha már a bicajokról (is) szó van, ami nagyon tetszik nekem Hollandiában, az a bakfiets. Itt lehet megtekinteni: bakfiets.nl/
Szerintem zseniális.
Coffeeshop tényleg szinte minden sarkon van, viszont ami feltűnően kevés van, az a gyógyszertár (ellentétben a szomszédos Belgiummal).