Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hekatee

6 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
anonim [szexfüggők] Modoros 2010.06.18 09:26:00
Kurvára elegem van. Ebből a kibaszott életből, ebből a tetves, nyomorék Európa-tudatból, ebből a herén rúgott, fasszopó magyarságból, ebből a geci BKV-ból. A hetes buszon nyomorgok. Egy seggbebaszott buzi éppen hozzám dörgöli méretes, meredező faszát. Nincs rajta…..
Hekatee 2010.06.25 18:40:37
Van egy különös "barátnőm". A körülmények is különlegesek voltak, ahogy megismerkedtünk... egy társkereső oldalon - tudtomon kívül - lenyúltam a pasiját. Aki egy időre rajtam maradt, ahogy a lány is. Aminek nagyon örültem is, hisz egy nagyon érzékeny, kedves, okos,…..
Pasik és minden más Vigasz :D 2010.06.06 21:29:00
 Az élet nagyon drága, de az árban van évente egy Nap körüli utazás!..
Pasik és minden más Társkeresők 2010.06.02 20:22:00
Történt, hogy egyszer kíváncsiságból regisztráltam egy társkereső oldalra. Nem másért, mint a fórum, illetve a fórumon zajló játékok kedvéért. Nem bántam meg, nagyon jól szórakoztam. Hajnalokig játszottam, néha sírtam a nevetéstől és megismerkedtem pár jófej…..
Pasik és minden más Mmm... 2010.06.01 15:57:00
Valamiért úgy alakult, hogy kevés kivétellel mindig fiatalabb pasijaim voltak. Az első fiatalabb kicsit még zavart, mert gimis volt, én meg már dolgoztam, de azért sikerült túltennem magam rajta. Aztán feladtam, hogy ezen görcsöljek.A legdurvább, akivel majdnem lett valami 18 évvel…..
Két utolsós filmre (az egyik rómaiakkal, a másik templomos lovagokkal foglalkozik) voltunk múlt héten leginkább kíváncsiak a tévében, de mindez akár mérési hiba is lehet, hiszen a 3-4-5. legnézettebb film a tévében ismét azt jelezte, hogy az átlag magyar tévénéző inkább…..
Hekatee 2010.06.01 13:31:44
@Medencefűtés: :D Neked tényleg a Beethowen folyam lenne az élmény? Nemá...
Most őszintén: mikor adtak le olyan filmet főműsoridőben, ami nézhető, élvezhető és nem sokadszor adott?
Még annyit, sajnos felénk nincs művészmozi.... amúgy meg honnan tudod, nekem mi jön be?
Mozizás közben pedig kifejezetten szeretem, ha zavarnak.... ;)
Miért jó, ha hülyének nézik az embert?Van egy pasi, valami közünk volt egymáshoz, aminek vége lett. Úgy hirtelen és váratlanul, de nem is ez a lényeg. Ma felmentem az iwiw-re és tök véletlenül kiszúrtam, hogy egyel kevesebb az ismerősöm, mint volt. Sosem nézem, most feltűnt.…..
Pasik és minden más Csatárom 2010.05.30 09:51:00
Beültünk a barátnőmmel a kedvenc helyünkre. Ő sosem iszik, de tényleg semmit. Még energiaitalt, vagy kávét sem. Na mindegy. Szóval beültünk. Én jóféle fajta HP-t ittam. Már a másodiknál tartottam, mikor vagy három asztallal odébb megjelent két pasi. Nem foglalkoztunk velük, de…..