Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paliapa

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak kérni kellett, máris tele a levelező listánk hazai autós közlekedési videókkal. Ez itt már az olvasói dashcam-termésből való. Róbert rögzítette, aki egy decemberi estén nézte meg közelről, milyen egy rajtakapott buszsofőr reakciója. December közepe táján a Verseny…..
Mi van, ha történetesen egy svéd kamiongyártó főnöke vagy, muszáj néha reprezentálnod, de Mercit mégsem vehetsz? Az élet ezeket a kemény helyzeteket ritkán termeli ki, de azért van pár ember, akinek mégis ilyesmiken kell törnie a fejét. Például a Volvo Trucks-nál, de hasonló…..
paliapa 2014.12.07 20:49:43
@onager73: Igen ez valoban egy taxi :) Megneztem a nyilvantartasban is! Nekem most van 593e a v70-esemben es meg hibatlanul uzemel ! A nyaron Nemetorszagban jol meg is hajtottam de eszre sem vette :) :)
Az Ecserin vettem kilencezerért, róla szól a poszt. Akkor a Mobil boltban egy vagyonba került a 40 km/h-t tudó S51N újonnan, de kinn, az M5-ös tövénél levő Nagykőrösi úti zűrzavarban is 15 ezerért mérték őket használtan, egy Simsonnak nem volt akkoriban értékvesztése.…..
Január egytől új életet kezdek. Lefokoztatom magam. Segédápolónő szeretnék lenni. Hogy miért? Mert mérges és fáradt vagyok. Egyetlen majdnem felnőtt gyermekem szerint úgy nézek ki néha, mint egy kifacsart citrom, ráadásul alulfizetett, és túlhajszolt vagyok. Apósom,…..
Nagy fába vágtam a fejszémet, amikor egy, a Facebookon kapott hírt olvasva úgy döntöttem, utánajárok annak, vajon miként változott meg márciustól az ideiglenes külföldön tartózkodás bejelentése. Jelentem az interjú elkészült a megfelelő hivatallal, a történetnek nem kevés…..
paliapa 2013.03.28 13:38:13
@Kovermadar: Igen csakhogy a gyermekekt nem mindeg tudod veglegessen kijelenteni az orszagbol!! Vagyis a szulönek is bejelentkezve kell maradnia!! (sajnos)
Az élet onnan küldi a pofonjait, ahonnan sose várnád. Azt veszed észre, hogy az otthon maradottak közül a legtöbb embert már nem érdekli a történeted. Erről, a külföld pszichológiájáról szól a mai poszt, Péter írása. „Miután oly sokat olvastam a mások által beküldött…..
paliapa 2013.01.05 11:51:13
@fourgee: Olvasd el az elsö hozzaszolasom, es megerted mire gondoltam. A lelki dologgal kapcsolatban.
paliapa 2013.01.05 11:52:59
@fourgee: Bocsanat !! A Masodikat :)
paliapa 2013.01.05 13:19:29
Nahát, még a tévedhetetlenek is tévednek néha. Vagy csak féltek az újabb uniós pofontól? Mindegy, most van ok az ünneplésre. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
paliapa 2012.08.18 19:10:43
@AnnаKаreninа: Öröm olvasni ilyen okos es tartalmas hozzaszolasokat :) 5 eve elek kulföldön minden evben otthon nyaraltunk. Most nem es pedig azert mert a nyaralasom alatt nem kivantam azon idegeskedni, hogy mikor allit meg a tisztelt hatosag. Igaz olyan jol ereztuk magunkat Olaszorszagban, hogy valoszinu törveny ide vagy oda jövöre sem otthon fogunk nyaralni. Ennyit legalabb elert a tisztelt hatosag:)
Először csak magasabb lesz a vizsgadíj, bizonyos esetekben az eddigi duplája. Mindenkinek elment az esze? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
paliapa 2012.08.10 17:32:21
@Georg1979: Azt el is felejtettem leirni, hogy termeszetesen nincs forgalmi engedely ami betelhet, cserelni kell, törzskönyv stb. Van egy központi adatbazis ott tartanak nyilvan mindent. Ja es evi 5 jarmu atirasa ingyenes :) Tehat nyugodtan szidja mindenki az EU-t "sajnos" eleg jol muködik.
paliapa 2012.08.10 19:45:26
@novothauto: :) A sio rugalmasabb volt! Nekem kuldtek ket karton uditöt es elnezest kertek, hogy nehez felnyitni a dobozt :)
paliapa 2012.08.10 19:47:30
@zeugma: Ha tudnal valamit az EU-rol es Brusselröl nem irnal ilyeneket! Olvasd vissza ezzel kapcsolatban mar irtam nem reg !!! :)
Hallottunk már diplomás benzinkutasról és bár az egyetemet végzettek között is akad tapló ember, Andor minden valószínűség szerint nem egy túliskolázott kútkezelőzvel találkozott a minap. A többit már mesélje el nektek ő. Régóta felemás a kapcsolatom a Shell benzinkutakkal.…..