Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Giroux

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az NHL-döntő hatodik mérkőzésén Philadelphiába látogatott a Chicago Blackhawks. A televíziós ismétlésre váró rajongók kérésére – ahogyan korábban, úgy idén is – csak hajtás alatt ismertetjük a találkozó eredményét. Eldőlt a bajnoki cím sorsa, Patrick Kane…..
Az NHL-döntő ötödik mérkőzésén Chicagóban találkozott a Chicago Blackhawks és a Philadelphia Flyers. A televíziós ismétlésre váró rajongók kérésére – ahogyan korábban, úgy idén is – csak hajtás alatt ismertetjük a találkozó eredményét. Egyetlen győzelemre…..
Giroux 2010.06.07 19:50:13
@Lacquo:

Ez nem játékos állomány kérdése. Attól, hogy nem meggyőző a csapatjátéka a Fly-nek, azért még jó arc Richards, Giroux, Briere, Leino, Hartnell vagy Simon Gagne. Ez két külön téma... :)
Giroux 2010.06.09 13:39:35
@szittyavezír:

Én a 7. meccsben reménykedem kicsit... Csak amikor látom, hogy mit játszik a Chi otthon, akkor foszlanak általában a semmibe a reményeim.
Az NHL-döntő harmadik mérkőzésén a Chicago Blackhawks volt a Philadelphia Flyers vendége. A televíziós ismétlésre váró rajongók kérésére, ahogyan korábban, úgy idén is csak hajtás alatt ismertetjük a találkozó eredményét. Szépített a Philadelphia. A Flyers az első…..
Giroux 2010.06.05 18:08:14
@YNWA:

Ez csak megitélés kérdése, nálam még a keménység rovatba tartozik... Rengeteg hasonlót látni.

Prongerre visszatérve, az ő szurkálásait sem látom egetverő nagy hibának. ... és a bírók sem...

Pim - playoff 30 perc
Pim alapszezon 79 perc

Itt jegyezném meg, hogy ezzel a 79 perccel a topkörnyékén sincs, ez mindössze a 86. helyhez elég a ligában. Olyan szimpatikus arcok előzik meg a szabálytalan játékban mint:
Dustin Byfuglien (94 perc 56. hely)
Evgeni Malkin (100 perc 48. hely)
Ryan Kesler (104 perc 46. hely)
Jarkko Ruutu (121 perc 26. hely)

De Crosby 71 perce sem marad el tőle sokkal mint ahogy Ovechkin is túl szárnyalja a maga 89 percével...

Pronger csak annyit tesz amit megengednek neki... Nem kirívó az NHL-ben...
Giroux 2010.06.06 14:52:43
@YNWA:

Szerintem nem is cél. Egy jót dumáltunk ... ennyi.. :D
Zajlik a bajnoki döntő az NHL-ben, a második mérkőzésen is túl vagyunk. A pályaválasztó Chicago a Philadelphia Flyerst fogadta. A televíziós ismétlésre váró rajongók kérésére ahogyan korábban, úgy idén is csak hajtás alatt ismertetjük a találkozó eredményét. 2-0-ra…..
Giroux 2010.06.06 14:50:21
@zsiraf gyt:

Ha van skype-d én tudok segiteni, hogy meg tudd nézni a meccset élőben
Az NHL-döntő negyedik mérkőzésén a Chicago Blackhawks volt a Philadelphia Flyers vendége. A televíziós ismétlésre váró rajongók kérésére – ahogyan korábban, úgy idén is – csak hajtás alatt ismertetjük a találkozó eredményét. Egészen pazarul megy a Wachovia…..
Zajlik a bajnoki döntő az NHL-ben, az első mérkőzésen túl vagyunk. A pályaválasztó Chicago a Philadelphia Flyerst fogadta. A televíziós ismétlésre váró rajongók kérésére ahogyan korábban, úgy idén is csak hajtás alatt ismertetjük a találkozó eredményét. A sikerre több…..
Az egyik oldalon az erőn felül teljesítve döntőbe jutott Philadelphia, a másikon egy évek óta szisztematikusan építkező, idén csúcsra járatott Chicago. A két csapat összesen öt kupát nyert korábban, a Flyers 35, a Blackhawks 49 éve vár az újabb sikerre. Közép-európai idő…..