Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gobbi Hinta

0 bejegyzést írt és 130 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Burzsuj A vonatok Ferrarija 2012.04.30 13:30:00
A budapesti metrókocsikat gyártó Alstom megcsinálta a vonatok FerrarijátOlaszország olyan szempontból mindenképpen szerencsés, hogy társadalmának 20. századi közös tudatát nem katasztrófák sora, hanem olyan dolgok formálták, mint a jó foci, a divatközponttá válás, vagy éppen…..
Gobbi Hinta 2012.04.30 20:36:09
@V63-017: Erre látod nem is gondoltam. A pályák állapota ugrott be minnyá, meg hogy még Makkoshotyka-Alsón is megállna. :)
Az előző svéd-magyaron még csak gumicsizmás parasztok voltunk, legalábbis a meccset felvezető vicces kisfilmekben, ma este viszont a svéd tévések arról adtak tanúbizonyságot, hogy halvány segéd fogalmuk sincs arról, mi történik tőlük délre, vagy egyszerűen csak szarnak az ilyen…..
Nem volt elég a vulkán, a Wizz Air négy órát buszoztatta feleslegesen a Charleroiból Budapestre igyekvő utasait. HZS nem érti, mi sem nagyon, hogy bizonytalan információkra alapozva hogy lehet 300 embert 220 kilométert utaztatni. Sztori alant: Az eset masfél hete tortént ugyan, de…..
Kínai boltban vásárolt trikómról mosás után levált az egyik rávasalt embléma. Egy náci embléma van alatta eredetileg. A másik jelet megkaparva, alatta is ugyan az van. Érdekes még az évszám is: 1956. Most a kínaiak hova tartoznak??? Drága  Névtelen , nem mondja, hogy…..
Nagymama a görögországi poszton felbuzdulva nekünk írta meg élete első nyilvános panaszkodását. Azt írja, hogy a budapesti Der Tour New York-ban ejtette arcra a klasszikus módszerrel: nem azt a szállást kapta, amit itthon a prospektus alapján várt és ígértek neki, tehát amiért…..
A valaha volt legborzongatóbban undorító junkfood-gyerekjáték hibrid bukkant fel az interneten. A Hotdog-lak több mint 4,5 kilogramm pácolt hússzeletből és kóser virsliből áll. Csupán 80 dolláért vannak még a csomagban rablóhúsfák és kerítésnek való húsgolyók.…..
Gobbi Hinta 2009.07.25 10:28:13
@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: vagy az, igen.. :D sztem hangulatosabb lenne az egész cucc, ha néhány legyet is ábrázolnának, azok lennének a madarak.
A második világháború utáni időszakban a kezdeti öröm után bizony egy kemény gazdasági válság bontakozott ki, amikor a virágzó hadiipar visszafejlesztése során az addig jól prosperáló cégek elvesztették a biztos talajt a lábuk alól. A nyersanyag -és benzinhiány tovább…..
Gobbi Hinta 2009.05.24 19:14:45
Gobbi Hinta 2009.05.24 20:18:05
@alecwolf: erre gondoltam: "1960 Flying Feather FF-2-I" balra a fehér
Gobbi Hinta 2009.05.24 20:36:14
@alecwolf: igazad volt, benéztem mert elég nagy a hasonlóság a kettö közt :)
Tíz éves az Index.hu, írtam is róla tegnap. Azt is írtam, hogy retro design volt egy napig: utazhattunk tíz évet az időben, visszafelé. Persze jófajta Indexes megoldással nem volt előre és közben semmi konkrét közlés, mi is ez, csak egy blogbejegyzés - ami nem is Indexes. Nos,…..
Gobbi Hinta 2009.05.18 17:13:27
@algi: hát akinek nem tünt fel a jól elhelyezett, erre utaló cím... nos azok (sok hisztis n00b) joggal elvárhatják hogy az ajtóra is jól láthatóan fel legyen írva, hogy pl.: "Figyelem! Az ajtó a kilics lenyomásával kifele nyílik." ;D
Gobbi Hinta 2009.05.18 18:48:39
@algi: én ilyet egy szóval nem mondtam :) max azt, hogy a 10 éves szülinapos dizánnyváltással kapcsban jól láthatóan elhelyezödött egy blogcím.
Az utóbbi hetek legszórakoztatóbb fejleménye, hogy egy lelkes jobboldali spammer elkezdte a hírlevelével bombázni az Index ügyeleti levelezését. Péteri Attila Árpád politikai DJ-ként abszolúte a maga útját járja: friss linkeket ugyanúgy küldözget, mint több éve publikált…..
Gobbi Hinta 2009.04.14 11:39:59
@lofaszjoskasenki: kuglófasz
Utax a karácsonyi bevásárlása során találkozott ezzel a szimpatikusan egyszerű karácsonyfa talppal és azonnal magáévá is tette. Az még nem tudni, ki kell-e kötni szenteste damillal a fát a fügönnykarnishoz, vagy mennyit kell majd szenvedni a törzs belefaragásával, de az…..
Újabb ajánló, ezúttal a tömegközlekedés világából: verekedő BKV ellenőr-biztonsági őrök ellen indult eljárás, akik kedd hajnalban Sz. Z. budapesti lakost ledobták a buszról, majd ököllel verni, rugdosni kezdték a mellkasán, fején és egyéb testrészein. A BKV kirúgja…..
Gobbi Hinta 2008.12.04 15:38:57
A százas zsepi köddé vált, mint a 2 decis tejföl, a 20 szálas cigi vagy a fél literes korsó sör. A Homár megnézte az itthoni adagot és valóban: az eddigi nagy 100-as felirat helyett csak a termékleírásnál szerepel, hogy a csomagban valójában csak 90 db zsebkendő van.Úgy…..
Jorgos egy igen sajátos akciót átbaszást fedezett fel az Auchanban. A képen látható Wireless Console még véletlenül sem rokona a Nintendo Wii-jének, úgyhogy ne örüljenek, ennyivel nem ússzák meg a karácsonyt:A "Madaras Tesco" illetékesének a magyarázata szerint ez egy…..
Minden idők legjobb sajtóközleménye és a világmindenség legjobb csatolt marketingfotója következik, öveket tessék bekötni, de főleg a nadrágszíjakat meghúzni. A terjedelmes dolgozatot az Országos Burgonya Szövetség és Terméktanács adta ki ma, a témája pedig a…..
Gobbi Hinta 2008.11.27 08:35:33
Ha felmegyünk a Google Translate oldalára, azt láthatjuk, hogy a választható nyelvek között még nincs ott a magyar. Ugyanakkor ha a "detect language" funkciót használjuk, észrevehetjük, hogy a fordítógép ennek ellenére nagyon sok magyar szót felismer. Tegyünk egy…..
Otto nehéz felfogású, ráadásul naiv ügyfél, nyilván ezért nem érti, hogy a budapesti állatkert nyúlsimogatójának kerítésén mit keres a "nyulak harapnak" tábla. Én is nehéz felfogású vagyok, talán mert a fejemet mészpáncél borítja, ezért gyorsan felhívtam Hanga…..
Az írás akkor is csodálatos dolog, ha az embernek napi sok órában kell csinálnia. Ehhez képest valóságos kéjmámor, ha az író nincsen egzisztenciálisan rákényszerítve, és kizárólag akkor fog ácsceruzát, ha felbuzog benne a bálintgyörgyi indulat. A jelek szerint ez történt…..
Zhaomannál találta a Homár a legendás Túró Rudi(k) lekoppintott, majd Kínába exportált változatának fotóját. Igazán mulatságos, hogy "a Túró Rudira megtévesztésig hasonlító, ám a különböző jogi problémákat elkerülendő Túró Kiittyyre keresztelt csokoládéval…..
A Homár prémiumhájtek hűtőt még nem vásárolt, az összes többi kategória kattog, berreg, füttyög. Akadt már olyan, ami a macskát is leutánozta, de a kedvenc az a kólaautomata volt, amelyik egyazegyben hozta a Star Wars hiperhajtóművét, csak közben nem ment sehova. F.A. nem…..
Gobbi Hinta 2008.10.27 16:28:49
október 1. Barátom, Misi gyalog jár munkába a Lánchídon keresztül. Ráérős ember, ballagás közben kitalálta, hogy minden nap rögzíti a híd melletti munkaterületet, hadd derüljön ki, mennyire csipkedik magukat a Budapestet lebénító építkezés főszereplői. Jó hírem van, itt…..
Gobbi Hinta 2008.10.07 14:37:09
mondhatni jó munkához idő kell, hátmég a sz@rhoz...
különben minap már kezdtem örülni hogy nyírják az elsőzést, de tévedtem :) sorry
Jelentem ismét itt van örök kedvencünk, a Hermina Bau, ami csak a felszínen ingatlanfejlesztő cég, valójában a dadaista világösszeesküvés magyar fiókszervezete. Ugye emlékeznek, ők azok, akik olyan, humoros reklámszlogennek álcázott kódolt üzeneteket küldtek titkos…..
Na vajon melyik családtagjának vásárolta Bibó ezt a gonoszul perverz, gyárilag herpeszes, önnön száját nyalogató kotongumit? Kedves Homár! Az első kép alapján meg tudnátok mondani, milyen használati tárgyat takar eme becses műalkotás? Nos, a második kép lerántja a leplet.…..
Felesleges izgalmaktól és a kaparás közben keletkező, mindenre tapadó, bosszantó szürke kis darabáktól kímélt meg minket a MOL, a képen látható sorsjeggyel. A nyerteseknek gratulálunk. Ma (2008-10-01) délben tankoltam a budakeszi Mol kútnál 51 liter evo dízelt. A ma kezdődő…..
Miután Kovács Ákos és Winkler Róbert is otthagyta az MTV-t, a zenecsatorna kénytelen volt megújítani élő, interaktív (értsd: betelefonálós) műsorát, a Swungot. A nagy újítás, hogy a műsor ezentúl csak hetente egyszer jelentkezik majd, de akkor Erdélyi Zsolttal, azaz…..
Gobbi Hinta 2008.09.29 17:18:50
Régen voltak jók a telefonos játékok :D Pl amikor egy b@lfasz ilyen flipperes játékban csak azt hajtogatta hogy "Feri vagyok, flip-flip!" De azért volt Super Marios is
A MÁV online jegyvásárló rendszere jelen esetben nem hibázik, csak hiányos. GySEV jegyet a rendszeren keresztül nem lehet venni, így aki nem fárad személyesen a pénztárakhoz, esetleg kénytelen 2 órát a MÁV dohányzó kocsijában utazni. Ismét egy MÁV-os sztori, bizonyára tele van…..