Regisztráció Blogot indítok
Adatok
angyalkonyha

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FŐÁLLÁSÚ ANGYALNAK JELENTKEZEM. Projektem az ANGYALKONYHA: a VIII. kerület Magdolna negyedében angyalkonyha létesítését tervezem, mely az itt lakóknak nyújt közvetlen segítséget.Az angyalkonyha a hivatásos angyali támogatásból egy éven keresztül napi lehetőségeket ad a…..
Az Angyalkonyha Gordon Agáta 2009-ben a Lujza utca és Magdolna utca sarkán álló Lujza utca 18-as számú házban megkezdett munkájának folytatása és kiegészítése. Az Angyalkonyha két munkaterülete: olcsó és könnyen hozzáférhető, rendszeres, napi egyszeri meleg étkezés…..
2009. április - indul a Magdolna projekt a Magdolna negyedben és a résztvevők mint egy összeesküvésben, féllegálisan találkoznak. A titkos találkozó színhelye veszélyes környék, kis borzongással gondol rá a magyar, nyócker, gettó, kurvák, bűnözők, cigányok, sötétség.…..
Angyalkonyha Magdolna negyed 2010.05.29 14:00:00
Angyal Szása egyetlen macskájával költözött a Magdolna negyedbe, bútorzatát elajándékozta, bezsákolt könyv- és ruhakupacait ott helyben gondolta selejtezni. A költözésben barátok segítették, tevőlegesen és tanácsokkal.’Ki ne nyisd az ajtót!’ ’Be ne engedj…..
 ..
 ..
 ..
 ..
 ..
 ..