Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Valis

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
IDDQD Checkpoint 3x03: A BioWare 2017.02.26 22:52:54
Ti már várjátok a Mass Effect: Andromedát? Igen? Ez azt jelenti, hogy megbocsátottátok a haramdik rész végét? Ez is szóba került a legújabb podcastadásban, ugyanis a játék megjelenése kapcsán végigvettük a BioWare játékait és a hozzájuk kapcsolódó élményeinket, Baldur's Gate-től a SW: KotOR-on át a…..
Valis 2017.02.28 21:50:44
Ha a John Doe-nak, a Hetedik bibliát lobogtató sorozatgyilkosának lenne kedvenc filmje, akkor a Korcs szerelmek könnyedén pályázhatna eme címre. No, nem a félmosollyal („az nem én voltam”) elintézett porba fojtott kutyatetem miatt: Alejandro González Inárritu bemutatkozó rendezése…..
Tavaly a népszámláláshoz kellett két pár mell, idén Kemény Dénes nem volt elég ahhoz, hogy átmenjen az ANTSZ üzenete a dohányzás veszélyeiről, be kellett tolni két emberfej nagyságú másodlagos nemi jelleget a kiváló edző vigyorgó arca mellé. Kemény Dénes csak mondja, csak…..
Valis 2012.02.16 14:24:51
Üdv mindenkinek aki bejutott a második fordulóba! A vártnál kevesebben estek ki, de lényeg, hogy Szasza köztük van remélem, hogy egy kicsit ennek a versenynek is köszönhetően jobban figyeltetek magatokra az ünnepi asztalnál. (Vagy voltatok olyan hülyék, mint például Pannonfunk és…..
Itt a karácsony, csingilingi, csingilingi a faágon. Már most utálod az egészet, főképpen magadat, hogy mit össze fogsz kajálni, előre lelkiismeret furdalásod van és nem tudsz másra gondolni, csak hogy hova kellene egy négypéldányos kérvényt fogalmazni, hogy azonnal tiltsák már be…..
l33t its awesome 2010.06.07 18:53:00
Hali, Mindenki csináljon magának blog.hu-n accountot magának, aztán valahogy beállítjuk, hogy mindenki tudjon írni ide. Majd valami normálisabb design-t is összeütünk...