Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gun_withthewind

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
90 Gengszterváltás 2011.05.04 06:00:00
Első ránézésre azt gondoltuk, hogy minden benne van, amit el lehet mondani az évtizedről.  Aztán rájöttünk, hogy ez még mindig csak egy töredék. Sok szeretettel küldjük a 90-es évek szerelmeseinek, és főleg azoknak, akik nem nézték a Kacsameséket,…..
hat*után: kultúra bárhol! Tavasz 2011.04.03 16:00:00
Kivételesen most nem kerül elő semmilyen konkrét javasolt program, ez csak egy örömteli képes jelentés arról, hogy megérkezett a tavasz. Budapesten is. És Berlinben is, ami nagyon kezd a világ egyik legjobb városává válni a sokszínűsége miatt... ..
Nagyon erős kontent, üresgyomorra nem ajánljuk...
Orkánság Kacsacsőr 2011.02.25 14:36:00
 A matematika tudománya sokkal kevesebb lenne ma a magyar tudósok nélkül. Ám kevesen tudják, hogy egy számtani jelhez is magyar – orkánsági – tudós neve kötődik. 1858-ban, egy Orkán megyei matematikus, dr. Oktrojál Ernő találta föl a számtan világában azóta is…..
gun_withthewind 2011.02.26 21:09:52
  A szem és a fül kényeztetése után ezúttal az ízlelőbimbókon a sor: folytatásos sorozatunk első részében az alkoholos italok terén igyekszünk összeszedni a ’90-es évek meghatározó ízeit. Elő tehát a szép emlékekkel és a sűrített hepinesszel töltött…..
90 Szomszédok - Etus háreme 2011.02.19 16:40:00
Tyúkanyó vitathatatlanul az egész sorozat legidegesítőbb karaktere. Kerei, Rozsomák, Pattogi vagy Janka néni meg sem közelítik azt az ingerültségi szintet, amit az édesen pislogó Etus tudott bennünk elérni a részenként kötelező jelleggel visszatérő incselkedései során.…..
gun_withthewind 2011.02.19 18:28:26
Modorosblog Az autós 2011.02.15 06:00:00
-Csucsukám, na most fordultam rá az Árpád fejedelmre, szerintem egy tíz perc múlva ott vagyok - ott hol tudok balra kanyarodni? És megállni? Nem tudsz te semmit, bazmeg. Látszik, hogy nem közlekedtél soha normálisan ebben a városban, pedig itt élsz már huszoniksz éve. Na jól van,…..
Modorosblog Ha én fiú lehetnék 2011.02.13 08:00:00
  -Soha nem szerettem lányokkal barátkozni, inkább mentem focizni-bunyózni a fiúkkal, soha nem kötöttek le a Barbie-babák - inkább legóztam meg medzsóztam. A fiúk teljesen befogadtak, soha nem kezeltek lányként, igazából elő se jött soha ez a probléma, hogy én nem egy…..
Mivel anno a suliban a földrajz-oktatás nagyjából arra korlátozódott, hogy hol van vasérc és feketekőszén, illetve melyek a baráti országok, Berlin vízrajzáról sokáig csak annyit tudtam, hogy van a Spree folyó, és vannak még mindenféle tavak is körülötte. Hogy konkrétan be…..
gun_withthewind 2011.02.06 19:05:08
@Cuncimokus: szerencsés ember!
Felnőttként közlekedési eszközök iránt rajongani alapvetően csodabogárságnak számít, mégis van pár olyan jármű a világban, amit fotózni-videózni nem számít aberrációnak. Ilyen a San Francisco-i cable car vagy a londoni tube. A berlini metró rajongói viszont valamiért még a…..
gun_withthewind 2011.02.06 18:36:47
gun_withthewind 2011.02.06 18:49:51
@Hamster: Ich bin ein Berliner! ein Charlottenburger! dammt noch mal.
Tisztelt tomcsi nevű olvasónk éppen azon agyalt, ezt a blogot milyen arcok írhatják. Olvasott, kombinált, és egy elég szép jellemzést hozott össze. Hogy ebből mi igaz, azt inkább nem mondom meg, de ettől még kedves tőle.Mostanában több "poszt a blogról"-szerű…..
Modorosblog Befogott füllel 2010.12.22 11:48:00
-Sziasztok, szép jó estét kívánunk a Szamizdat Rádió és a Szabadszáj hallgatóinak, itt Somoskeőy-Zoráthy Ágota és a mikrofonnál Joe. A nemrég jóváhagyott médiatörvény kapcsán látogattunk ki ide a Bródy Sándor utcába, ahol számtalan civil tüntető, szabad gondolkodó,…..
gun_withthewind 2011.02.06 13:13:08
Azelőtt Tehetségkutatás 2010.12.17 15:10:00
Ezt nézitek? Ezt a szart, komolyan? A harsogó műsorvezetést meg ezeket a furcsa ruhákat. Höjj, de kirakta a kannáit ez a vörös, várjá kicsit. Miket? Miket keresnek? Tehetségeket, persze. Nekem te ne magyarázd el, kik a tehetségek, én még láttam zseniket színpadon, apafej. Hát…..
gun_withthewind 2011.02.05 16:57:27
@kinoxalin: meg amikor a Dzsimike énekelte a füstös éjszaka blúzt! nem volt egy szép ember, de énekelni aztán tudott!
Azelőtt Barna bőr 2010.12.14 01:47:00
Szolárium, bronzárium, csőcsere, turbószolárium. "Nyári színek télen" szlogen, tényleg mindent elhisztek? Hogy így kell, ha ez jön a tévéből? Zöldre sütitek magatokat karácsonyra, nyaraláskor a Balatonon meg kifakultok a napon. Hát tudod te, mi volt azelőtt az álló…..
gun_withthewind 2011.02.05 16:50:59
@tff: Berlin-Kreuzberg :-))))
Azelőtt Pesti vicc 2010.12.11 20:01:00
Hanyas vagy, te disznó? Blokkolnám? Milyen Péter? Ez a humoros neked? Háromezer liter oxigén, aztán röhögtök a más nyomorán? Mi még vicceken nevettünk, nem a bazmegoláson. A Latyi meg a Kiskabos olyan kabarét csináltak, amivel világhíresek lehettek volna, ha nem ide…..
gun_withthewind 2011.02.05 16:45:47
Lehet a cím nem fedi le pontosan, miről is szeretnék most beszélni. Olyan dalokról, melyek egyenesen a lelkünkre hatnak. Előljáróban annyit: nem ezektől a daloktól indulunk el az éjszakába megőrülni, sőt lehet, olyan jó kedvünk sem lesz tőlük. Egyesek egyenesen szomorkásak…..
gun_withthewind 2011.01.26 20:08:22
Áldott, békés, szeretetben teljes Karácsonyi Ünnepeket kíván minden kedves Olvasónak az Orkán-blog szerkesztőcsapata:A csuhás, A böllér, Alsóorkánréti Könnyes Oszkár, Nevetlen Krónikás és a templomi udvarnok!Találkozunk 2011-ben is! Idei Karácsonyfa-szépségversenyünk…..
gun_withthewind 2011.01.21 10:18:03
A metrón utaztam a Keletihez, ahol egy születésnapot kellett ünnepelni a Barlang Sörözőben, és velem szemben az ablakon megláttam egy regény hirdetését: Vass Virág Sokszor csókol, India! című (leendő?) bestsellere nézett velem farkasszemet. A plakáton volt egy rövid idézet is,…..
A Tv2 Mokka című műsora rengeteg mókás pillanatot tartogat a reggeli tévénézőnek, csak aztán félre ne nyelje az ember a pirítóst a röhögéstől. A tegnap reggeli adásban például Kárász Róbert műsorvezetői kvalitásait tesztelte sikerrel a szerkesztőgárda. Egy láthatóan…..
Nem is tudom, hogy mi a botrányosabb: hogy Stohl Andrásnak egy karambol és egy elvonókúra után, de a jogerős bírósági ítélet előtt még van pofája dolgozni, vagy, hogy Benkő Dániel főállású faszpengető a Való világban az első adandó alkalommal megmutatta, hogy miért is…..
gun_withthewind 2010.11.22 00:14:33
Hé, Szabózé!

nem tudnád elintézni, hogy a jövőben Ambrus Attila vezesse a Szaró Világot? Jó svádájú, helyes fiú, amolyan nemzeti hős, a mi kutyánk kölke. igaz, szerette a piát, de jó ideje a kaptárban csücsül, pedig nem ütött el idős embereket bedrogozva, bepiázva.
csíptem a cikkeidet. eddig.
szépen felsoroltad, hogy Ámerikában melyik műsorvezető hogyan rázta a farkát a parkban, és "természetesen" ment utána az élet tovább. azok a fránya bírók meg majd motyognak valamit.
Figyelmedbe ajánlok egy nevet: Michael Friedman.
Ő 2001 óta a német televízió (Hessischen Rundfunk) meghatározó politikai moderátora volt, a nem mellesleg megkapta a legmagasabb francia és német érdemrendeket. Még ebben az évben a kitüntették az egyik legmagasabb tévés elismeréssel "Deutsche Fernsehpreis) Ja, mielőtt tévés "celeb"- mondjuk ki, a legjobb német politikai riporter lett, megszerezte a jogi és a filozófia doktora címeket, mellesleg a nyolcvanas évektől Friedman volt a Hamburgi Zsidő közösség vezetője. Ugye, mindez nem rossz pedigré? Milliókat ültetett a televízió elé, pedig hogy nem táncolt, nem énekelt, hanem "csak" kérdezett. 2003-ban azonban elkövetett egy súlyos vétket (nem ütött el idős bácsit). Friedman egy hotelbe ukrán kurvákat rendelt fel, együtt huncutkodtak és kokóztak. persze az ügy kitudódott, valószínűleg valaki felnyomta. Kedves Szabózé? szerinted kellett másnap munkába mennie? a német tévéből azonnal letiltották, a rendőrség pedig 150 napi elzárásra vagy 178 ezer euro megfizetésére kötelezte. a szervezetében annyira kevés kokó volt kimutatható, hogy háromszor is elvégezték rajta a hajpróbát. A német tévé tehát kibaszta, mint macskát szarni, pedig aztán Friedman képes volt egy élő adást levezetni, s lehet, hogy kiflit is tudott sütni. Morális okokból, tudod? Van még néhány ország, ahol sem a vezetők, sem a tévézők nem kívánnak egy olyan zseniális riportert a tévében látni, aki egyúttal moral insanity, vállalhatatlan alak lett. Nem ütött el részegen+kokósan senkit, "mindössze" bekólázva megcsalta a feleségét, az ugyancsak tévés Barbel Schäfert. Barbel amúgy egy év múlva hozzáment Friedmanhoz, bizti szuper kiflit sütnek. Több mint egy évig volt mindenhol persona non grata, kb. 2005 óta vezet politikai műsorokat ilyen olyan tévécsatornákon.
Amúgy, egy idősebb ismerősömtől hallottam, hogy kb. a hatvanas-hetvenes években volt a királyi tévénkben egy műsorvezetőnő, aki megpróbált fizetés nélkül kisétálni egy ruhácskában valamelyik akkori nagyáruházból. Nem jött neki össze. a Magyar Tévé azonnal levette adásról, s azóta sem tudni, hogy él-e vagy hal e ez a bizonyos bemondó néni.
gun_withthewind 2010.11.22 00:45:05
@muscas: egyrészt, akkor már Schafer a menyasszonya volt, de a nagyobbik baj, hogy kokót találtak nála, és a házkutatáson is találtak egy adagot. amúgy lehet, neked álszentség, hogy megcsalja ukrán kurvákkal a menyasszonyát. számomra ez a totális nihilizmus. pálfi részegen vezet műsort, piásan törheti össze a céges jaguárját. elődke bekokszolva halálra gázol egy rendőrt bekokózva, most nemzetközi karriert csinált... szerencsére még nincs annyi idős a gyerekem, hogy ilyeneket kérdezzen, én meg arra buzdítsam, hogy tanuljon, legyen szorgalmas, mert így viszi valamire....
Az Orkáni borzas rövid leírása:Héjában sült burgonya, vaddisznóval, őzgerinccel töltött kacsahús! A család együtt készíti elő a kacsát az orkáni borzashoz.   Története:Az orkáni borzas a régmúlt időkre mutat vissza. Állítólag kezdetleges elődjét,…..
gun_withthewind 2010.09.22 22:41:20
Modorosblog Nyarak az MTV előtt 2010.08.31 07:00:00
KÁCIÓ!, AKÁCIÓ!, VAKÁCIÓ! - nemcsak Kis Recéék törtek ki elvárt örömujjongásban a tanév utolsó kicsöngetésekor - a 80-as, 90-es években is így volt, és napjainkban szintén biztos folytatódik ez a régi hagyomány. Ám mihez kezdhetett a háromhónapos nyárral és a mindig túl…..
gun_withthewind 2010.09.02 21:14:12
@Modor Tibi: Tibor! ez gyönyörű! a sütőpor-ecet-kindertojkó - majdnem könnyes lett a szemem!
Bejött az MTV a házba, a szomszédlánnyal ültünk a plüss kanapén.
Ment a Technotronic Pump up the jam - alap, az övtatyós néger buxával. úgy rázta, majd kiesett a szemünk a csodálkozástól.
Úgy indult, mint egy abszurd ötlet. Aztán az idő előrehaladtával nőtt, mint maga a tiltakozás. Ma egy utópisztikus projekt, ami már egészen magasra, pontosan 1071 méterre nőtte ki magát. A történet röviden akkor kezdődött, amikor a berlini városatyák úgy döntöttek, hogy az óriási légi forgalmat…..
Ismét elsőkézből, az elképesztően pozitív visszajelzést kiváltó táncházba járós után itt van a fesztiválajánló - a rejtélyes kilétű, ám annál cinikusabb Muddytól. Örömmel látjuk, hogy nem érte utol a rettegett "néptáncos bosszú".Én komolyan nem is értem,…..
gun_withthewind 2010.07.20 12:54:00
Gábort a jelek szerint egyáltalán nem hozta lázba, hogy a UPC Directtel a műholdváltás óta akár 5 csatornán nézhet természetfilmeket hádében, amikor egy csomó másik csatorna meg eltűnt: Amikor megindult Magyarországon a műholdas televíziózás, lelkesen szereltettük fel az…..