Regisztráció Blogot indítok
Adatok
V. Tibor

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vicces elképzelni, ha ugyanezzel a megoldással lehetne áramtalanítani, azaz ármtalanítani mondjuk a lélegeztetőgépeket is. A helyszín egy budapesti betegváró, ahonnan bárki lekapcsolhatja a röntgengépet, amire hangulatosan falra filcezett, bacdooroid üzenet figyelmeztet. A celluxos…..
Orsi szerint a Fibernetnél is megindult a fantomtartozások behajtása. Őt és több ismerősét is 2008-as számlatartozásra hivatkozva kapcsoltak le a netről, bár korábban erről nem értesítették őket: Muszáj most írnom Neked gyorsan, hogy mielőbb minél többen olvashassák:…..
A számítástechnika ezoterikus világában néha csak a rutin segít a tájékozódásban, például, ha meghibásodik valami. Nem csoda, hogy a debreceni Multimédia Towerben észre sem vették, hogy lefagy a gép. Naiv ügyfél megmondta nekik, hol a hiba, de még mindig szkeptikusak: Vettünk…..
Ez olyan gyönyörű, mintha a Homár kedvéért találták volna ki. Olvasóinkat, egy debreceni családot egyszerre, egy időben a következő figyelmességekkel halmozta el kábelszolgáltatójuk, a Digi Kft: - minden értesítés nélkül kikötötték a rendben befizetett internetet és…..
Irtóra unatkozhatnak az ismert távközlési szolgáltató szerelői, ezért vicces dolgokat találnak ki a saját szórakoztatásukra. Györgyhöz tévét és telefont vezettek be, de a telefon nem működött. Miután György ezt bejelentette, semmi sem történt, kutya sem jött ki hozzá, ám…..