Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MrMaci

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meglehetősen közismert a doktoros vicc: - Sajnos tüdőrákot állapítottunk meg magánál.- Jaj doktor úr, mondjon valami pozitívat!- Hát, itt van mindjárt az AIDS teszt... Hát az elmúlt hét "kormányzásának" gazdasági következményeiről ez a vicc így jutott eszembe: -…..
Pintér Sándor két hét alatt érzékelhető változásokat ígért a közbiztonság területén. Nos az árvízi védekezésben segítő rendőrök már érezhették a "változást". A szállás körülményeit még a 70-es évek magyar néphadseregének is jobban sikerült ilyen…..
  A demokrácia és a diktatúra között az a különbség, hogy előbbiben felírhatod a falakra: „Szabadság”, utóbbiban fel KELL írnod. Gondolom, egyetlen épelméjű embernek sem kell magyarázni, hogy mi az a „leheletnyi” differencia aközött, hogy…..
A Szavazz fasszal! bloggal közösen úgy döntöttünk, nem elégszünk meg azzal, hogy csak a közintézményekben és a blogszerkesztőségekben lógjon a falon a Nemzeti Együttműködési Nyilatkozat.Az egész városban kiplakátoltuk, hogy minden nemzettársunk megismerhesse a saját…..
Úgy látszik a közmondás a patkó baloldalára is igaz: csak el kezdeni nehéz. A hétfőn nagyot ütő paródiatörvény után újabb ötlettel rukkoltak elő a szocik, most azonban nem a T. házban, a helyi önkormányzatban Szombathelyen. Oroszvári Péter önkormányzati képviselő, akit a…..
A Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatát a Fidesz minden kormányhivatalba kirakatta. Ez a lépés önmagában is az ötvenes éveket idézi, de végülis tudjuk, hogy az együttműködésért érdemes küzdeni.A nyilatkozatot azzal akarták emelni, hogy az országgyűlési határozat aláíróit…..
Király a diploma, de a munkaadók még a fél karukat is odaadnák egy jó szakmunkásért. Elértük, hogy az évek során „diplomagyár” lettük, felsőoktatásunk ontja a sok értelmiségit, csak közben elfogyott a szakképzésből kikerülő megfelelő tudással bíró fiatal.…..