Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HunVista.hu

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Azurák Csaba, baszd meg 2006.12.10 20:03:00
...ha simán lenyúljátok a sztorit, akkor csak marad minden a régiben. De - ha már felhívsz, - ha megígéred, hogy meghivatkozzátok a forrást,- ha én csinálom meg és küldöm el nektek a chates accountot,- ha ezután még azt is elmagyarázom, hogy azért nincs attachment, mert a képek a…..
HunVista.hu 2006.12.11 19:44:56
w Szigorúan ellenőrzött vonat 2006.12.05 13:42:00
Kádár János puritán ember volt, nem gyűjtött vadászkastélyokat és tavakat. A legnagyobb  méretű luxustárgy, amit használt, a különvonata volt, ami most a Vasúttörténeti Múzeumban tekinthető meg. A speciális vonat intézménye azonban nem szűnt meg. Ma is lehet az embernek…..
Van ebben a témában szufla, csak ez az ország nem lélegzik – de erről később.Az előző postban tárgyalt problémát – vagyis hogy az interneten pedofilok vadásznak kislányokra és kisfiúkra – Amerikában teljesen magától értetődő módszerrel kezelik. Igen,…..
A fenti kérdést a 14 éves Andika abban a pillanatban kapta, amikor először felment a chat.hu-ra. Válaszra nem volt ideje, azonnal új ablak jelent meg: [TI.James] Cia Wetközöl nekem camon feltöltöma telcsid 10000 forintal vagy adok 50 eurot!!!!!!! Bocs ha bunkó voltamSzerencse, hogy…..
w Cigánymentes övezet 2006.11.23 02:09:00
Ügyeletes fasisztánk egy jászapáti kocsmáros, aki nem átallotta kitiltani a cigányokat a kocsmájából.  A dolog úgy történhetett, hogy a kocsmáros elmerült a 19. századi fajelméletben, aztán felkelt, és merő megátalkodott rasszizmusból kiakasztotta a táblát. Vagy pedig…..
w Jóóó reggelt Vatikán! 2006.11.24 06:00:00
Tán mégse akkora katasztrófa ez a Benő 16, mint amilyennek tűnt a megválasztásakor. Az ókonzervatív Ratzingerből óvatosan kísérletező pápa lett. Például most már még az is szóba jött, hogy ha egy házaspár egyik fele AIDS-es, akkor ugyan használhassanak kotont az…..
w Börtönszagot érzek 2006.11.15 22:53:00
Két, egymással semmiképp össze nem függő hírt szeretnék bemutatni. Az egyik ropogós-friss. Kurva nagy balhé alakul a Siemensnél. Bizonyos országokban tízmilliós nagyságrendű kenőpénzeket osztott szét a cég; így olajozták egyébként saját jogukon is kitűnő termékeik…..
A Kék fény legendás műsor volt, egyrészt Szabó László és állandó partnere, az SZTK keretes szemüveg miatt, aztán ugye itt ütköztették a szocialista erkölcsöt, meg hasonló elveket a bűnözők, rendzavarók, virgonckodó ellenzékiek világával, aztán azért is legendás volt,…..
A Tv2 új kabaréműsorában Verebes beijeszt Gyurcsánynak és Orbánnak, de végül azért mindenki kap egy buksisimit. Mi kérünk elnézést humortalan politikusimitátorokkal, Verebes egy számmal kisebb egójával, kocsmahumorral és néhány használható poénnal. Tényleg ez lenne…..
A Tv2 tehetségkutatója csúnyán kikapott a Szombat esti láztól, pedig mindkettőben vannak flitterek és robotlámpák, és mindkettőben nyakig emeli a lábát, aki csak tudja. Csak sajnos a népet nem érdekli a kortárs tánc, annál jobban, ha Csonka András belegabalyodik a szambába.…..
Nálunk az egy főre eső celeblebukások száma (tudják, amikor kiderül mondjuk Annácskáról, hogy kamera előtt szopott) ijesztő méreteket ölt, úgy látszik hazánk lányai bohó ifjúkorukban csak nem tudnak ellenállni a csábításnak, aztán meg amikor magyarázkodni kell, jön a VV…..
HunVista.hu 2006.11.13 11:48:47
Webisztán Megtörték a Vistát? 2006.11.12 23:19:00
A torrentszájtokon egyből a toplisták élére ugrott a Windows Vista. Állítólag ugyanis megtörték az első RTM-et, vagyis végleges változatot. Bár a hírek szerint a szoftveraktiválót még nem sikerült megbubbantani. Azért a Microsoft sem ül a babérjain:Given Microsoft’s…..
HunVista.hu 2006.11.13 01:58:29
Keresőblog Pagerank frissítés 2006.10.01 23:46:22
A közelmúltban újabb pagerank frissítés történt, így most friss adatok állnak rendelkezésére a keresőoptimalizálással foglalkozóknak. Az új értékek nyilvánosságra hozását a legtöbb SEO-val foglalkozó weblaptulajdonos mindig nagyon várja, hisz ez a legfőbb…..
Keresőblog Linkfelhő 2006.11.09 11:34:00
Új keresőoptimalizáló verseny indult, melyben az optimalizálandó szó: linkfelhő Azthiszem joggal mondhatom, hogy ez a verseny nem jött volna létre, ha nincs a pillangószív. Minden bizonnyal az általam kiírt keresőoptimalizáló verseny népszerűsége késztette a mostani,…..
HunVista.hu 2006.11.12 23:59:03
Olyan sokat beszélünk az általános, szabadszavas keresésről, hogy közben a tematikus keresőoldalak valahogy elsikkadnak a háttérben. Igaz, egy Google hatékonysága és elterjedtsége nehezen összemérhető egy speckó keresőével, de nem is ugyanazon célból készültek. A tematikus…..
„Fábry megalázta Kelemen Annát”. „Kisípolják az obszcén szavakat”. Ilyen szalagcímekkel volt tele a bulvármédia az utóbbi napokban. Mi speciel a „Műpénisz a Barátok közt után” és a „A szadista Fábry Sándor eldöngette Kelemen Annát”…..
Hétfőn indul a Mi kérünk elnézést című kabaréshow a Tv2-n, amit mindenhol Verebes István nevével hirdettek, pedig állítólag csak felkonferálja majd a jeleneteket, paródiákat, dörmög egy kicsit, szuszog és fújtat, majd átadja a terepet az ismeretlen humoristáknak. Szerencsére.…..