Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OdorEmma

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt az ideje, hogy mindenféle szemforgatás, képmutatás nélkül kerek perec ki merjük mondani: A vidék, a vidéki emberek 500 évvel le vannak maradva a múltban, egy feudális világban, feudális értékrend szerint élnek, az egyetlen dolog amit egy korhű középkori film forgatásához…..
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! A jelenlegi munkáltatómnál dolgoztam 2008.09.01. óta, határozatlan időre kötött munkaszerződéssel, ügyintézőként ! Az ügyvezető 2009 márciusában csinált még egy céget teljesen más munkaterületen: aszfaltjavítás. Akkor bele…..
OdorEmma 2010.06.14 22:54:03
@ne most:

ez meg nem életszerű, persze ettől még lehet :D

olyanban kötözködtök, amit egyébként egyikünk sem tud biztosan.. én a leírtak alapján azt feltételezem, hogy a zsebbe vándorló pénzmennyiség csökkent - emiatt meg ép eszű ember nem szaladgál rögtön mumust kiáltva, mert még a végén ráfogják hogy ő a mumus..
OdorEmma 2010.06.14 23:22:01
@ne most: természetesen, de ez nem is volt kérdés

@_John_Doe_: MT 161-164§
két kiegészítéssel:
- ha a munkaszerződésében egyéb rendszeres járandóságok is vannak, és azok együttesen alkotják a munkabért, az is ide tartozik (ha ilyesmiről lenne szó, szerintem az megjelent volna a posztban, kb. "megvonták a mittudoménmimet")
- természetesen a munkavállaló rendelkezhet az egész fizetéséről, pl. hogy az egészet szétosztogatja a munkatársai között - de valahogy ez sem került szóba.

ennyi, ha elfogadod, ok, ha nem, akkor lesz egy szép estéd, hogy igazad volt. :)
OdorEmma 2010.06.15 00:02:37
@_John_Doe_: mehetek hozzád dolgozni? :)
Múlt vasárnap Jano látoptt Debrecenben egy csúnya balesetet, ami a leírás alapján érthetetlen, hogy egyáltalán miért következett be. Sajnos sok ilyet látok, a napokban majdnem ugyanezt produkálta az Üllői úton is Pesten egy kopasz twingos, aki cikázott, előzgetett index nélkül…..
OdorEmma 2010.06.13 00:29:28
@"streetfighter": bocs, de én nem fogom magam kivasaltatni

én is mondhatnám, hogy ilyen idegbeteg autós, aki nem bírja kivárni hogy megfelelő - adott szituációban minden résztvevőnek biztonságos - helyzet alakuljon ki, az ne üljön a volán mögé
Harminchét éves, magasan képzett számítógépes grafikus vagyok. A nyomdai előkészítés, a kreatív tervezés és a 3D grafika irányában is évtizedes tapasztalattal bírok. Két munkahelyem volt, egy főállás és egy távmunka. Februárban a munakhelyemen elém toltak egy…..
OdorEmma 2010.06.11 20:40:31
jézus @Mária: !

kicsit olvasgasd még a tb, mt, gt, nyt ... ja és a polgári törvénykönyv idevonatkozó paragrafusait.

Fél (pontosabban félrevezető) információ károsabb, mintha azt mondanád, hogy bocsi, nem értek, hozzá, de én így tudom, mint konkrétan kijelenteni valamiről, hogy ez így van.

Girhes Macska hozzászólásait nyugodtan el(meg)fogadaghatod.:)
Még az EU tagállamok között is problematikus lehet két különböző állampolgárságú házaspár válása, ha az egyik nem együttműködő, az alább új-zélandi feleséggel megspékelt ügy megoldhatatlan kiutazás nélkül.Tisztelt Uram!Utolsó nagyon erős kétségbeesésembe fordulok…..
"A zárószavazáson technikai hiba miatt nem voltam jelen. Rosszul tájékozódtam, és ennek következményeképpen nem tudtam a zárószavazás konkrét időpontjáról. Egy korábban egyeztetett, a múlt hétről elhalasztott rádiómeghívásnak tettem eleget. Az eset kapcsán…..