Regisztráció Blogot indítok
Adatok
red label

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szabadrúgás 951 néző 2014.09.01 13:48:45
Talán az őskorban, amikor a Soroksáron, a vasúti pálya töltésének támaszkodott a Fradi pálya lehettek ennyien egy Ferencváros-MTK meccsen. Vagy akkor sem. Hiszen abban az időben boldog-boldogtalan nézhetett meccset. Mindenki, aki arra járt és úgy gondolta, figyeli egy kicsit a…..
A social network háborút már nem Magyarországon vívják, de még csak nem is Európában, így - ahogy a Blog.hu blogján is olvasható - nekünk is lépnünk kellett. Az Indanet augusztus elején elolvad, de az Indafotót érintő funkciók megmaradnak, sőt, könnyebb lesz őket használni! A…..
Azt már jó régen megírtuk, hogy költségtakarékossági okokból megszüntette a Reggelit az RTL Klub, de azt még nem, hogy a műsorfolyamból túlélt Csak Csajok megújult.Ma reggeltől már csak a főműsoridőre koncentrál az RTL Klub, a Reggeli helyett autós- és bulvármagazinok…..
02-13: 01:50 Visszavontuk a frissítést, most újra látszanak a képek.02-13: 01:10 Egy frissítés következtében előfordulhat, hogy a külső oldalakba ágyazott képek nem jelennek meg. A képcsík ugyanúgy mozgatható és a képek címe is megjelenik és átkattintani és át…..
Megérkezett a tavasz az Indafotófalra, kezdenek kikopni a merengős, ködös, bús, téli képek és ezerrel jönnek fel a virágok (enyhe túladagolást kaptam én is a nyíló nárciszokból a hétvégén :), de ha egyszer olyan szépek. Szűkszavú beharangozó: április elsején új,…..
 Már előre látom, hogy a most hétvégi viharok miatt, a jövő hét tematikája biztosan valamilyen természeti katasztrófa lesz, sok törött fával, árvízzel, ahogy viszik a falut. Ez a hét azonban még nyugis, naplementékkel, békés patakokkal tarkított sorozattal jövünk ma a…..
 Nagyot nem tévedem a múlt héten amikor az időjárás témájú fotók előretöréséről írtam a heti Szörcsháttér játékban - de a bejutott minőségben felül, mennyiségben alulmúlták a várakozásaimat. Azért ez a jobbik eset, nem? :)  Szavazzatok bátran a jobbnál jobb…..