Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WizzurahD

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ide kerülnek azok a karakternevek akiktől óva intünk minden céhet hogy bevegyék tagnak. Minden felsorolt játékost alapos okból tettünk fel ide. Akiknek ismert a többi karakter neve azokat is mellé írjuk. A LISTA:   Kozel / Bunygi / Comfort / GargarowCsodamanocska /…..
 Kérlek írjátok le a véleményeteket a játékban felmerülő problémákról, vagy pozitív dolgokról!Szabad vélemény nyilvánítás van, de csak finoman a szavakkal! Semmi sértegetés vagy káromkodás!Mi a véleményed:Az új játékszabályról?A GM-ekről?A Kree…..
WizzurahD 2010.05.30 16:50:11
@ValorianH:
Én a Valkyre vezetője sosem voltam :)
Alvezér voltam egy kis ideig, amiről le is mondtam, mivel olyan irányba fejlődik és fejlődött a céh, amelyet én nem tudtam elfogadni (hozzáteszem nem csak én)

A Marauders történetét had ne írjam le, egyrészt hosszú, másrészt senkit sem érdekel. Maradjunk annyiban, hogy, jah... legyen az én hibám az egész :)
Úgy a legegyszerűbb mindenkinek és az ide látogatóknak a szívét is ez a verzió nyugtatja meg leginkább, hát legyen, nekem teljesen mindegy.

Azért hallom a LoA is kezd szétesni, valami mégsem okés ott :)
valkyre is 3-4 partit képes összehozni tf-re?
Elárulom mi a Marauders 27 fővel 3 partival mentünk minden nap, vagy már néggyel.
Nagyobbak, erősebbek. Ez az, amit belehet hozni. Az egymáshoz való viszonyulást, korrekt viselkedést nem.

Had ne mondjam hány valorian jött át eddig és hány fog még azért, mert elegük lett abból ami ott van. Ma is találkoztam egy régi nagy valossal.

Én nem bántok és nem vádolok senkit, játszunk. :)
WizzurahD 2010.06.01 02:06:05
ValorianH. Tényleg okos vagy, még mindig nem tudjuk ki vagy.
Senki sem írta, hogy azt írtad, hogy én vezér voltam az említett céhekben.
Valorian oldalon a Csontdaralok azért elég szépen megvolt és muzsikált és a Valkyre is, pedig ott voltam :)
Egyik sem esett szét, amíg ott voltam, utána sem.

A LoA-ról annyit tudunk, amennyit elmondanak azok, akik szintúgy átjöttek derioni oldalra.

Azért csak pusztán ti 4 partival nem vesztek el a kree-től területet, ezt tudjuk jól :)
Ill. ha több területük van és mindenhova kell figyelni akkor lehet, de direkt 1v1-be azért na... Az erőviszonyokkal legyünk tisztában.

A taktikát nem mondom, mert az benne van a játékba, nem sokszor nem éppen erővel sikerül elvenni :)

Azt, hogy nem bírod elviselni, hogy én vagyok a főnök, elég rosszul hallottad. Nem jár érte fizetés se semmi extra... Volt már, ahol nem vállaltam el, pedig felkínálták, valószinüleg el kellett volna fogadnom márpedig, ha úgy lenne, ahogy te hallottad...
Annyiban igazat adok neked, hogy nem szeretem, ha valahol töketlen a főnök, akkor inkább elvállalom én, mint ő. Azért azt tisztázzuk, hogy én jó vezető vagyok :) És erre írhatsz akármit, nem túlzottan érdekel a reakció.

Styx az jó, hogy te köszönöd nekik és jól vannak :) Páran nem ezt írták, akik átjöttek, de az csak jó, ha nincs gond.

Diktatúra? Áruld el mi a diktatúra, amit én folytattam valaha is kérlek :) Hogy nézem melyik tag mit fejlődik, hogyan fejlődik, ha nem játszik szólok neki, megkérem, majd figyelmeztetem, hogy játszon, stb. stb. mire figyeljen, hogy jobb legyen, ezáltal a céh is?
Tf-en utasítgatok? Ha én vezetem, akkor igen. De tudod én nem szabom meg, hogy mikor ki mehet gombára és ki mikor mit csinálhat.
Szerintem nem vagy tisztában a diktatúra fogalmával :) Vagy hallottál emberektől ezt azt és ahelyett, hogy valóban megismernéd azt a személyt, akit kritizálsz, mindenféle tényleges ismerettség nélkül írod a hülyeségeidet. Ehhez mit fűzzek hozzá? Magyarázkodjak? ...

Kedves bucsicsa. Miért is menekültünk mi elől meg ki elől át a másik oldalra? El vagy tévedve, hidd el, nem menekültünk, nincsen üldözési mániánk. Ez egy játék, nem hiszem, hogy a gonosz kis emberkék kijönnek a monitoromból és elfenekelnek :) Az okokat nem írnám le... A játékot viszont szeretjük, nem hagyjuk abba, és szerettünk volna ott is játszani.
Tudod nem köt sem vérszerződés sem semmi ahhoz, hogy én most melyik oldalon játszak, szerintem jogom van eldönteni és másnak ehhez semmi köze... Tehát kicsit vegyed lazábbra a dolgot, ez egy játék, nekem nincs üldözési mániám :)

Az hogy jó a hangulat, én csak örülök, annak kevésbé, hogy még így is elsőre rögtön kritizálsz meg odamondogatsz másoknak. Ha máshogy nem megy, nem kell írni. Én nem kötözködök, amikor azt írom, hogy milyen rossz ott meg hogy loa így meg úgy. Ezt mondják. valosok vagy volt valosok, akik szintúgy átjöttek (szerintem ők sem menekültek) Hogy ez nem igaz, vagy rácáfoltok, az jó. Ha zavar mond és nem írok ilyeneket. Az idő úgyis rámcáfol, vagy rád.

Mindenki megjárta a maga útját :) Hogy ki tart ott, ahol most, hát... Nekem nagyon úgy tűnik, hogy még mindig kiegyenlítettek az erőviszonyok amúgy, a nagy baráti összefogás ellenére is. Mindez úgy, hogy sokkal kevesebb játékos megy ki derion oldalról és sokkal kevesebb olyan ütőképes céh van itt, mint valo oldalon. De pont ezért a terület egy dolog, a kastélyban én egyértelműen egyenlőre derioni győzelmet várok. Ez persze az én véleményem, mielőtt még bárki is buzgón fikázni kezdene :)

Szebb Jövőt!