Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tökmindegy1234 (törölt)

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Saját kérésére ismeretlen szerző műve. Még azonosítani tudták volna? :-)) A kinti céges tréningek nagyrészt unalmasan zajlanak, de ez az egész nem is erről szól. Amint vége a vacsorának, a klikkek piálni kezdenek. Szépen, gondosan megterítenek a szálloda aulájában - (az…..
Tökmindegy1234 (törölt) 2010.11.10 21:40:36
Részlet egy soha el nem készült forgatókönyvből:

Egy pincehelységben vagyunk. Céges buli kifáradt utolsó órája, már csak néhány munkatárs lézeng a teremben, azok, akik még remélnek valamit az estétől, illetve azok, akik túl részegek ahhoz, hogy hazamenjenek. Egy 45-50-es, részeg, családapa kinézetű férfi karaoke-előadást tart egyszemélyes közönségének: egy szelíd, kedves arcú kerekesszékes kolléganőnek, aki sajnos nem tud hazaemenni, mert már nincs, aki felvigye a lépcsőn. A kerekesszékes nő üres koktélospoharat szorongat, órák óta, mert a pincérek sem veszik észre. Néha a kijárat felé pislog, már nagyon menne. A férfi a kivetítő előtt Robbie Williams számra karaokézik, eltúlzott akcentussal (I just wanna feel real love,... Feel the home that I live in,..... I got too much love,.... Running through my veins, going to waste.) A férfi rövidujjú fehér inge csuromvíz az izzadságtól, még mellszőrzetét is látjuk, de nem szexi egy kicsit sem. Szembejön velünk az iroda ügyeletes geek-je, aki az egész estét végigvideózta, és még most sem bírja letenni a gépet. Előttünk hadonászik, aztán észrevesz egy kihagyhatatlan Kodak-pillanatot és odaugrik, hogy elkapja: kollegiális lassúzás a táncparketten, egy részeg alkalmi páros a munkatársak közül. Nincs benne semmi erotikus, ahogy a két elázott irodista egymásba kapaszkodik, de a videós fiú béna széles terpeszben állva, megpróbálja alsó kameraállásból venni a táncoló pár (farpofáit). A seggek mögött aztán megpillantjuk főszereplőnket, Beát és irodai barátnőjét, a meglehetősen csúnya és elég húsos Anikót. Az egyik asztalnál ücsörögnek, és a többieknél kevésbé részegen szemlélik a gázos jeleneteket. Anikó egy hatalmas koktélba és a fantáziájába menekül, hülyén vihogva képzelődik, a karaoke-előadásról éppen eszébe jutott az igazi Robbie Williams:

ANIKÓ
Robbie Williams. Látod, őt nem rúgnám ki az ágyamból.

BEA
Az nem meleg?

ANIKÓ
(becsípett, nagyzol)

Kit érdekel! Majd leszokik róla, ha engem megismer. Volt már pasim, aki bevallotta, hogy előttem nem tudta, ki ő valójában, de miután velem összejött, döntött.

BEA
És mi lett?

ANIKÓ
Hát buzi. De akkor is. Hatást kell kelteni, ez a lényeg. Persze nem ilyen helyeken, meg nem kollégákkal.

BEA
Most van valakid?

ANIKÓ
Figyelj, alakul. Mostanában már csak az interneten ismerkedem. Te, Bea, Bereggeljelek?

BEA
Mi?

ANIKÓ
Figyu, bereggelünk téged is, tök jó fejekkel lehet ismerkedni. Ilyen netes társkereső. Felraksz pár jó fotót, csetelsz, ismerkedsz. Bármi lehet, Beuci, bármi lehet. Na?

Bea válaszolna, láthatóan érdekli a téma, de ekkor leguggol eléjük az irodai videós geek és rendezni próbálja őket.

VIDEÓS SRÁC
Na, mutassatok valamit apunak, kislányok.

Anikó vág egy pofát, és feláll, hogy távozzon. Így éppen puncimagasságban kerül a videós srác kamerájába (túl szűk nadrágjában kirajzolódik a nem túl gusztusos tevepata), ettől a videós geek kikészül és artikulátlanul hörög a kamerájába. Anikó elküldi a francba.

VIDEÓS SRÁC
hóóó, ááhhh, ezzzz azzz

ANIKÓ
Menj már innen, Gyurika. Bea, menjünk.

2.
Bea és Anikó elindulnak kifelé, távozni készülnek, de előtte bemennek a mosdóba. Az egyik vécéfülkében az előbbi táncos pár: a férfit épp szerelmet vall kolléganőjének. A kollegina a vécén ülve alszik, szoknyája a derekán, bugyija a bokáján. A férfi előtte térdel, simogatja a kollegina combját és a vécéülőkét (nem nagyon tudja, melyik melyik), vécépapírral megtörli a könnyeit, majd összefüggéstelen, trágárságokkal teletűzdelt monológot ad elő, persze alig tud beszélni, olyan részeg. Körülötte a zsebéből kiesett béna menedzser-kellékek: ezüstözött névjegykártyatartó, elázott névjegykártyák, mobiltelefon és hands-free set.

SZERELMES FÉRFIKOLLÉGA
Szerelmes vagyok a lelkedbe. Ezért muszáj, hogy kúrjunk, érted! Áj LÁV JÚ. Tündi, figyeljémár egy kicsit... annyira szép vagy. Mepiná.., meg-megpipáz... megpinázhat, á bazmeg, nem megy ez.
  Közel egymilliárdos családi ház Kecskeméten  Jól néz ki, bár a galéria nekem nem nagypolgári. A pamacs esetleg Csöpp belvárosi tetőkert Dobszerkó a nappaliban 2001-es villa, hagyományos stílusban. Kívülről tényleg nem rossz. Eladó kalyiba egy…..
 Szia, Tibi,itt egy szösszenet a konditeremből.Minden jótAndrás  Arcok a konditeremből A Befizetett PubiHúsz év körüli nyápic srác, tizenhatnak látszik, lányos arc, unott mosoly. Csak személyi edző társaságában látni, apuci befizette, hogy kicsit…..
Tökmindegy1234 (törölt) 2010.10.17 12:45:54
Szeretném kibővíteni a kört a gazdag kövér, 40-es üzletasszony + személyi edzője típussal. A személyi edző csinos meleg fiú, aki nem biztos, hogy meleg, de az üzletasszony mellett muszáj, hogy annak tettesse magát, különben rámászik a min. 80 kg tömény zsír. Az üzletasszony méregdrága cuccban, ipod- iphone-ipad combóval érkezik, de mindent (törölközők, cipők, sminktáska, üzleti ügyek, laptop, energiaitalok, csoki) a szem. edző esetleg a szolga visz utána. A szolga az üzletasszony művészi hajlamokkal megáldott szegény barátnője, akit az üzletasszony felkarol, azaz ingyen dolgoztat: ő felel a sminkjéért, őt ugrasztja ki az edzőteremből a bioboltba vagy zsírégetőért, és az ő feladata a következők ismételgetése: rengeteget fogytál, Aranka; olllyan szép a vádlid; ég és föld, Aranka stb.
Az üzletasszony szigorú edzéstervet követ (ezt, valamint a dietetikus előírásait a személyi edző az üa. i-padjén tárolja).
Az üzletasszony kurva drága technikai cuccban nyomja, a futópadon futónadrágban (amibe a szolga segítségével préselte bele magát) és a legjobb (értsd legdrágább) futócipőben nyomja. A gépek körül lépni sem lehet az elhajított cuccoktól (Pl. Prada sporttáska, energiaitalok, vérnyomásmérő, csokipapír).
Derékszalonnáját, hasát, combját, mellét már jó párszor leszívták / felvarrták, csak mindig ráhízik valahogy. Lefizetett szakértők hada küldi neki a különböző legális vagy illegális fogyasztószereket, amiket az üa. nagyobb esti zabálások után marékszámra szed.
Mivel a személyi edzőnek fogalma sincs az egészről, és amúgy sem mer ellentmondani az üzletsszonynak, az kizárólag kedvenc gépeit használja, úgy, ahogy ő akarja. Így aztán órákat sétál a futópadon (izzad, mint a disznó), vádlira erősít (felesleges, irdatlan vádlija van a már gyerekkorában meglévő óriási túlsúly miatt), esetleg felüléseket csinál (hatalmasakat fingik, de senki nem mer szólni neki). Szaunázni, infrázni nem megy, az otthon is van neki. Kondigépei is vannak otthon, de inkább edzőterembe jár, mert ott van közönség. Mindenre érvényes, éves VIP-tagságija van, de havonta csak egyszer jár.
...................... Tisztelt Dr Kovács Aranka, VIII-IX. kerületi tisztifőorvos!Megkaptam levelét a házunkban lévő komposztálóval kapcsolatban. Elképesztőnek tartom. Beszkenneltem, mert az Önnek irott levelemet megküldöm a ház tulajdonosainak levelezőlistájára is, hogy…..
Tökmindegy1234 (törölt) 2010.05.28 19:43:59