Regisztráció Blogot indítok
Adatok
o.k.nightmare.

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csillagolvasó mai termés 2010.04.05 20:06:33
Öröm a Híradót nézni. De komolyan."A nyulakat a sok eső ellenére cserélik, mert a látógatók így is nagyon sokan voltak, a simogatásban elfáradnak.""marijuana-ganyús növénycsoportot találtunk"háááááááááhhhmegyek, és olvasok valamit, mert érzem, hogy…..
o.k.nightmare. Shewee 2010.05.28 21:31:41
    Shewee, avagy az első női pisilőeszköz     Nem tudom mennyien hallottatok róla, de ténylegesen létezik. Pisilőeszköz nőknek. Furcsán hangzik, engem is meglepett. A cég viszont nagyon is komolyan gondolja, hogy amit ajánlanak-lehetőséget…..
o.k.nightmare. Debütálás 2010.05.28 20:32:00
2010. 05. 28. Legyen ez a kezdete ...of the nightmare of Ö.K...
Tudom, tudom, nagyon sok embernek már a könyökén jön ki mind Kristen, mind pedig az egész vámpírokkal kapcsolatos tiniőrület. Viszont a júniusi amerikai Elle divatanyaga egészen pofásra sikeredett. A koncepció nagyon megállja a helyét, hiszen maga a hírnév áll a középpontban a…..
Egy isztambuli harisnyákat és zoknikat gyártó cég, a VOG érdekesnek mondható reklámfotókat készített színes harisnyáinak népszerűsítésére. A modelleket egy laza mozdulattal póknővé retusálták. Lefotózták őket, aztán kaptak még 3-3 pár lábat. Vicces vagy inkább…..