Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Knife

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyolcvanas évek minden szempontból különös egy időszak volt: utoljára nagyot tombolt még a hidegháború, s az emberek újra megtanultak félni az atombombától. Afganisztánban még az Oroszok (bocsánat, Szovjetek) háborúztak, s velük szemben az amcsik fegyverezték a Tálibokat.…..
Február utolsó pénteke nem volt túl jó napom. A munkahelyemen már eleve rossz hangulat, brutális mennyiségű meló - abból a jófajta, monoton keccsölős fajtából - és az egyszerű kollegalitáson már rég túljutott emberi kapcsolatok buktatói vártak. Ezek tulajdonképpen még nem…..
Némi kihagyás után ismét egy olyan autó történetével jelentkezem, amelyet már régóta kerülgetek. Hasonlóképpen megmagyarázhatatlanul vonz ez a gép, mint a Marcos; nem a szépségével, vagy technológiájának kifinomultságával tett rám mély benyomást. Nem, itt ösztönösebb…..
Annak ellenére, hogy e sorok írója nem különösebben babonás, kénytelen elismerni, hogy vannak nehezen megmagyarázható jelenségek a világon, még az olyan racionális elvek alapján működő világban is, mint az autógyártásé. Itt sokszor a józan ész sugallta folyamatokat…..
A szokásos vasárnapi blogbejegyzés elmaradásáért elnézést kérek. Mentségemre szolgáljon, hogy nemes cél, saját verda beszerzése miatt nem ragadhattam billentyűzetet. A Nyírségben bóklászva - meg persze saját jövendő járgányomra gondolva - jutott eszembe a következő sztori…..
 Az autó történetének kutatói számára mindig is kedves terület volt az olasz etceterinik világa. Itt kedvére csemegézhet az ember a különböző alig ismert műhelyek alkotásai közt, amelyek szinte soha ki nem apadó tárházai az érdekességeknek. A blog nem hivatalos…..
A vonzalom különös dolog; az ember legtöbbször nem tudja megfogalmazni, miért is vonzódik egy személyhez, vagy tárgyhoz. Nem lehet meghatározni, miért lesz fontos valaki, vagy valami; talán igaza van azoknak a pszichomókusoknak, akik szerint a nekünk tetsző dolgok jó tulajdonságait…..