Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RiderOfSky

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kérdezz - Felelek (33) Hang ITT! Kérdezők:gorre126Danitronhun (00:39)WratheCN (01:48)Danitronhun (04:30)Rolika35 (05:02) Kérdezz - Felelek (34) Hang ITT! Kérdezők:Primevalboydexexe (04:13)galbence (06:29)zsomoka1998 (08:40)Fake.bel1eVe (09:42)MaRK (10:02) Kérdezz -…..
RiderOfSky 2012.07.26 13:58:02
@FaKe.beL1eVe: Szerintem a [REC] 3 eleje sem volt jó, főleg azért, mert értelmetlen volt az egész, kb. annyit tudtunk meg fél óra alatt (ami durván a fél játékidő), hogy ezek házasodnak, van 2 kamerás srác és a legrosszabb, hogy mivel ez gyakorlatilag egy különálló film, így inkább egy 1. rész érzését kéne keltenie, ehhez képest a tizedik percben már mindenki tudta,hogy ki fog átváltozni és megzabálni a népet. Az első rész eleje attól volt olyan hatásos,hogy nem tudtuk ,hogy mi fog történni és, hogy ki fog átváltozni. Ráadásul a filmben vannak eszméletlen nagy baromságok is a karakterek meg idegesítőek. [REC] 2 és Asylum szint között van a film szerintem.
Ebben a videóban egy újabb áldokumentum horror kerül terítékre, ami ugyan jól indul, de a második felére teljes kudarcba fullad. ..
Rövid véleményünk Cápapöcs Jason Bourne-ná válásáról!Ezen a linken letölthetitek külön a hangot!A napokban továbbá kitettük két blog linkjét az ajánlott oldalak közé. A Tales from the Blog horrorfilmekkel foglalkozik, a Kocka-kuckón pedig film- és játékkritikákat…..
Még régen készítettünk egy legjobb lövöldözésekről szóló összeállítást. Azóta ezt a videót a youtube letörölte, de nem is akartuk újra feltölteni, mert nagyon béna lett. Helyette inkább remake-eltem. ..
RiderOfSky 2011.09.10 21:06:23
Baaad Movies Oscar pályázók (6) 2011.09.01 15:20:00
Kápi - Season of The Witch TheClownPrinceofCrime - Sípolj, ha tudod, mit nyeltél tavaly disznóvágáskor!   MrBloodBunny - Star Wars Holiday Special   badfear - Vaskabátok    Ninbikun - A varázsló dvd_1994 - Harc Los Angelesben/Invázió a Földön  …..
Baaad Movies Oscar pályázók (4) 2011.08.30 14:12:27
Nexus - Répafej a főnök II. filmelemzők Oscarja - Répafej a főnök - by... by Nexus1026 zibi07 - Az utolsó cápa   Frog - A dögös és a dög   DjGaben - Pterodactyl, Alkonyat, Electroma   ..
Több hírt is közlünk ebben a bejegyzésben, mert mostanában eléggé megszaporodtak a publikálni való infók. Először is a Vox-magazin júliusi számát szeretnénk reklámozni, amihez most bárki teljesen ingyen hozzájuthat, legalábbis a digitális formájához. Részletek itt! Noha…..
Baaad Movies Baaad Movies - Troll 2011.06.24 19:36:00
A botrányos második rész után most terítékre kerül az előd is, ami ugyan jóval nézhetőbb, de még így sem ajánlható senkinek. U. i.: Ha ezzel végeztetek, akkor nézzétek meg Vladek remek kis bemutatóját az Élőhalottak éjszakája című mesterműről is, amely filmet elég sokan kértetek tőlünk is!..
Ennyit még soha egyetlen videóval sem szenvedtem. Igazi pokoljárás volt elkészíteni, de remélem, sikeresen zárult a dolog. Nem tudom, miért írja 6 másodperc hosszúnak a videót az inda, de nálunk ettől függetlenül működött rendesen...
RiderOfSky 2011.05.27 21:32:26
@hugyos gabi: Tiszteletem! Amennyiben onnek nem tetszik,amit Blacksheep es Sorter csinal,nem tudom miert nezi meg,amennyiben tetszik,nem tudom miert ir serto kommenteket.
Ilyen emberekre semmi szukseg nincs itt velemenyem szerint,persze,ha valakinek ellenvetese van meghallgatom.
Udvozletem.
Egy 2008-as zombifilm, mely nagyszerűen ötvözi a tinivígjátékok és a horrorok stílusjegyeit, megspékelve igazi adrenalin pumpáló tempóval...
Íme a második adag a Nagymellű zombikból! Zombikat még mindig nem nagyon kaptunk, nagy melleket viszont legalább már igen... bár nem sokat...Sajnos a hang problémás, a három hangsáv sűrűn összemosódik, így nem lehet érteni, hogy ki mit magyaráz, de azért a lényeget lehet…..
Íme maratoni szenvedésünk első része, melyben a film első negyed óráját nézhetitek meg velünk együtt! A hang néhol kicsit érthetetlen (amikor egyszerre beszélünk, a program néha összekavarja a hangsávokat), és az elején állítanom kellett a hangon, hogy szinkronban legyen a…..
Terror Dzsoni küldte nekünk ezt a sci-fi "remeket", ami a rengeteg röhejes jelenet, és a tisztán látható átgondolatlanság ellenére mégis képes szórakoztatni...
Az előző top 5-ös videóink folytatásai, melyekben összeszedtük azt az öt bemutatót, amikre egyébként igyekszünk vissza sem gondolni. BlackShepp videója: Sorter videója:..
Baaad Movies Hupikék 3D 2011.03.11 18:20:51
Maci Laci után Hollywood egy másik klasszikus mesét is jól megerőszakol! Még csak teaser trailer készült, de nekem ez is elég volt a sírva fakadáshoz. ..
Annak ellenére, hogy a Facebook számomra teljesen idegen, David Fincher legújabb filmjét kimondottan élveztem. ..
Hiába láttunk már hatalmas baromságokat, mindig mindent lehet überelni. Erre a legjobb bizonyíték a Kaptár sorozat legújabb része, amit volt szerencsénk 3D-ben megnézni, és amellett, hogy nagyon látványosra sikerült, a sok baromsága ellenére (vagy épp emiatt) roppant…..
íme a videó, ami már a múlt hét végén elkészült, de az Oscar miatt csak most töltöttük fel. Magáról a filmről elöljáróban csak annyit, hogy ha esetleg van felesleges másfél órátok, akkor sem érdemes rászánni az időt. Jó szórakozást! ..