Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Parasite

0 bejegyzést írt és 1413 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
via GIPHY A MINDENTOLCSON.HU lelkes csapata (ez áll minden aláírás alatt) egyszer már szerepelt nálunk, akkor egy lombfúvó nem akart működni. Most még akár működhetne is a megrendelt termék, ám Andrea sajnos nem azt kapta, amiért fizetett. Ezzel viszont a lelkes ügyfélszolgálat látványosan nem…..
Nincsen akciófilm kaszkadőrök nélkül. Ők azok a „láthatatlan” stábtagok, akik sokszor életük kockáztatásával viszik tökélyre a legizgalmasabb jeleneteket. Még az olyan filmeknél is, mint amelyekben Tom Cruise vagy Jackie Chan játszik, szükség van a kaszkadőrök szakértelmére. A szereplőkkel együtt…..
„Életünk nem arról szól, hogy gondtalan boldogságban lebegjünk, hanem hogy lelkileg megérjünk, hogy egymással összecsiszolódjunk.” (Müller Péter) A hosszútávú párkapcsolatok elmaradhatatlan eleme az összecsiszolódás. Azért elengedhetetlen, mert, ha nem következik be, akkor nem marad életben a…..
  This is the endBeautiful friendThis is the endMy only friendThe end Of our elaborate plans, the endOf everything that stands, the endNo safety or surprise, the endI'll never look into your eyes again (...)Come on baby, take a chance with usCome on baby, take a chance with usCome on baby, take a…..
A szomszédunkban élő, az Index.hu által "terrorcsaládnak" nevezett emberek viselkedése miatt a három kislányunkat éveken át állandó rémálmok gyötörték. Szinte napi rendszerességgel álmodtak saját vagy testvéreik életének kioltásáról, súlyos sérüléséről. Szülőként elviselhetetlen volt, amikor reggel…..
A TV2 múlt pénteken jelentkezett be élőben Oszter Sándor házából, ahol a többmilliósnak tűnő kazán beszart, így a színművész és neje kénytelen volt 13 fokban négykezesezni a zongorán, kabátban, sapkában, kesztyűben, mint az állatok. Az ominózus kazánt gyártó cég nem hagyta annyiban a dolgot, és egy…..
Parasite 2019.01.30 17:59:10
@Gödör Pöce: FÉG C18 :DDDDD igen, olcsóbb javítani, csak 2x annyi gázszámlát fizetsz évente, mint bárki más :DDD nagy okosság!
Gyermekeim, két hete nem írtam valóvilágról, és most, ahogy belekezdek, máris érzem ennek a két hétnek megannyi pozitív hatását. Többek között egyszer sem láthattam a kedvenc reklámomat, amiben random lány a szomszédból annyira hülye szegény, hogy fáj a torka, oszt mégis a földön fekszik, és ezek…..
Elérkezett a párbaj napja, tudatja velünk a cigány órakereskedőnek öltözött PuskásP, majd bekokainozott indián módjára artikulátlanul üvöltve rakja máglyára a féltve őrzött agysejtjeinket. De előtte egy kis öfi! Az utolsó éjszakára hálótársat kell választani az öreg HP Baxxternek. Bizony itt…..
Austin Amelio is szerepel majd a Fear the Walking Dead ötödik évadában, írja a Wrap. Amelio a Walking Dead torzarcú árulóját, Dwightot alakítja. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy Amelio is annyira központi szerepet kap majd, mint az anyasorozatból a spinoffba igazoló Lennie James, vagyis Morgan. A…..
Parasite 2019.01.04 21:45:51
@Lacko221: van. Ne haragudj. Tudom, hogy mivel te szarnak gondolod, így mindenki szarnak kellene gondolja, de sajnos a világ nem így működik még.
Ahogy az várható volt, élnek az ultrák a maguk teremtette lehetőséggel, újra keményen büntetik a túl nagy kézicsomaggal érkezőket a kapunál. Leginkább Budapesten és a Wizz Air. Írtunk eleget idén a két ultrafapados, de különösen a Wizz csomagszabályainak állandó változásáról, de utoljára azzal…..
Parasite 2019.01.01 15:27:49
@Etniez: pontosan, lassan ott tartunk, hogy a fapados csicska cégek ugyanannyiba kerülnek, mint egy normális légitársaság economy jegye, nekem csak egyetlen gondom van, hogy a fapados reptér közelebb van a családomhoz, ha normális reptérre repülnék az még plusz 1-1.5 óra minimum vonatozás. De a mostani karácsonyi út után megfogadtam soha többet fapados, inkább vonatozom extrában. Elképesztőek az utasok is egy-egy ilyen járaton, de amit a fapados nyomorékok művelnek az is elfogadhatatlan. Az egész olyan, mint egy alsóröcsögei volánbusz járat. Hányinger.
A parkolás (most, hogy egyre szaporodnak az autók a kisvárosokban is) nem egyszerű művelet. Bizony okozhat bosszantó pillanatokat, amikor mi már a nyolcadik kört tesszük meg a bevásárlóközpont parkolójában szabad placc után kutatva, míg valaki ezalatt pofátlanul két helyet foglal el egy autóval.…..
Parasite 2018.12.30 23:59:12
@csacsiadugóban: maradjunk annyiban, hogy mindenki paraszt ebben az országban.

a poszthoz: na nehogymár szentté avassuk ezt a gyökeret! igen, a vonalon állnak, de képzeld az is lehet azért álltak a vonalra, mert ez a gyökér beállt középre, így ők meg nem akartak ráállni a mellettük lévőre! JÉÉÉÉÉÉ!
A Rádió1 reggeli műsorában Sebestyén Balázsék is megemlékeztek a túlóratörvény elleni tüntetéssorozatról, előkerültek a jogszerűtlennek tűnő rendőri intézkedések, a 48 órára szó nélkül bevitt tüntetők, a kutyás pali, akit az ebbel együtt zsuppoltak be -.és a kutyát kis híján sintértelepre…..
17 év után elhagyja a TV2-t Liptai Claudia, miután nem hosszabbította meg a 2018 végén lejáró szerződését, értesült a Bors. A hírt maga a műsorvezető és a TV2 is megerősítette a lapnak. Ahogy fogalmazott, Liptai új szakmai kihívásokat keres, műsorkészítést tanul, illetve több időt szeretne a…..
Parasite 2018.12.11 09:38:12
@RTB: de, eddig havi fixért alkalmazottként volt ott, úgy táncolt, ahogy a TV2 fütyült. Ezután szabadúszóként azt csinál amit akar, szerződésről szerződésre fog élni. Ha a TV2-től kap szerződést, akkor ott, ha a MucsaTV, akkor ott.
Újpalotán gyerekeskedtem. Az épülő lakótelep remek hely volt a játékra. Hilti-patront szereztünk és rátettük a villamossínre. Felmásztunk a toronydarura, beindítottuk és elvittük egy körre az úthengert. De a legkedvesebb játékunk a rabló – csendőr volt. A csapat két részre oszlott. Egyikük a rabló…..
Az EP-szavazás utáni első, minden tekintetben és értelemben nívódíjas Tények lesz az a műsor, amit oktatni lehet majd mindenféle tévés meg újságírói iskolában/szakon, hiszen iskolapéldája annak, hogyan kell propagandahíradót gyártani. Persze még az is lehet, hogy tényleg oktatni fogják, de pont nem…..
The game is the fucking game. Period. (Avon Barksdale) Van ez a rapperbalhé mostan, összefoglalom egy sorban: Majka kirúgta Curtist, mert szerinte már annyit kokózott, hogy az a munka rovására ment, mindezt nyilvánosan, egy koncerten bejelentve, utána megfejelve a dolgot egy vágatlan videóval,…..
Vannak franchise-ok, amiket imádunk, minden deus-ex sas vagy midiklorián ellenére. Vannak olyanok, amiket kultiváltan gyűlölünk, szexista robotok vagy családos autó junkiek miatt. És hát ismerünk olyan franchise-okat is, amik az „ezek komolyan azt hitték, ennek lesz folytatása?”…..
Amikor a rém idegesítő pali elkezdte rágni a poharat, már tudtam, hogy helyben vagyunk, a Csillag születik oppardon Got Talent rálépett arra az útra, amit neki szántak a reality formátumgyárakban, és pontosan úgy működik, mint a bikicsunájozásra épített énekes tehetségkutatók.…..
Parasite 2015.10.11 15:05:42
@Transylvanianmixedgrill: az a baj, hogy teljesen mindegy, mert szar volt. a szar pedig szar marad, hívhatod akármilyen szakszóval.
Megtöröm a légköri zavart, és újra megkezdem a sugárzást. Mondjuk ki: vége a nyárnak. És vége a nyári szünetnek is, ami kicsit hosszúra nyúlt sajnos, egyszerűen nulla időm volt foglalkozni a bloggal. Valamelyest a menekültválság is odakent, illetve egy projekt, aminek az…..
November közepén jön a Star Wars Battlefront, a Battlefront-játékok harmadik, de sorszám nélküli része, viszont már lehet játszani a bétával. Elég szórakoztató, és ahogy az ilyen Battlefield-szerű játékoknál lenni szokott, a YouTube-on gombamód szaporodnak a failvideók, vagyis…..
Varnus Xavér kiszáll a Heti hetesből - ez derült ki a Facebookon közzé tett nyilatkozatából, amit a Bors máris lehozott. Íme a kedvenc mondatom: "abba kellett hagynom, mert van ezeknek a műsoroknak néhány olyan szereplője, akik oly vállalhatatlan szellemi mocsarat képviselnek…..
Parasite 2015.10.08 11:49:19
@Miazmás: nehéz ezt megállapítani. ha xavér improvizál az új létrehozása? gálvölgyi előadásai amiben más műveit adja elő a maga stílusában új létrehozása? egy színész, ha eljátsza a mások által ír történetetben a rá írt szerepet egy rendező dirigálása alatt, akkor ki hoz létre újat? parakovács cikkjei? ettől függetlenül művésznek én xavért és gálvölgyit mondanám csak. a többi nulla.
Ma megmutatom nektek, mennyire egyszerű dezodort készíteni házilag. 3 összetevő kell, és rengeteget spórolhatunk. Emellett gondolok az egészségetekre, ebben semmilyen káros, vagy rákkeltő összetevő nincs. 3 evőkanál kókuszzsír 2 evőkanál szódabikarbóna 2 evőkanál…..