Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Parker Lewis

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fox keze legendásan gyorsan eljár ha kaszáról van szó, (tessék csak megkérdezni a Lone Star készítőit) de tegnap éppen ellenkező irányba osztották az igét, hiszen bekérték a Raising Hope kilenc további epizódját (az amerikai tévében 13 résszel indul általában mindenki, és…..
Ennél jobb hírünk nemigen lesz mára, de talán erre a hétre sem: egy új sorozatban tűnik majd fel a Szökés egyetlen tisztességesen megírt és eljátszott karaktere, Theodore Bagwell pszichopata sorozatgyilkos, ha minden úgy alakul, ahogy a Breakout Kings alkotói szeretnék. A páros…..
Parker Lewis 2010.10.12 14:13:45
 A vörösiszap-katasztrófa nyomán került középpontba Illés Zoltán államtitkár, aki még nem tudta levetkőzni a 8 év alatt magára erőltetett elnyomott környezetvédő szerepét. Előrebocsátom: ami hétfőn történt az tragikus, a felelősöket meg kell találni, és mindent el…..
Belsőség Pontosan ma… 2010.07.14 05:23:00
…vagyunk tízévesek. Nézzék, ez volt első cikkünk, ekkor indult el az, amiből mára az önök Totalcarja lett. Tíz év nagy idő ebben a szakmában, ez alatt tucatnyi lap született és szűnt meg végleg, de a mi hangyamunkánk nem volt hiábavaló. Tán ezért is sikerült minden…..
Parker Lewis 2010.07.14 15:51:52
A Fox a múltban elég merészen kezdte az évadokat: a baseball miatt már augusztusban elővezetett nem egy sorozatot, aminek persze a tévéfüggők igencsak örültek, az augusztus végén finálézó kábelesek meg káromkodtak miatta, de hát ez már csak egy ilyen műfaj. A premierek idei…..
Az MTV reality-je tipikusan az a műsor, ami még az olaszoknak is erősen csípte a szemét, hiszen elég rossz fényt vetetett a nagy csizma fiataljaira. Az amerikai születésű tuskók isznak, összefekszenek fűvel-fával, amikor pedig ebbe beleunnak, verekednek. Így esett meg, hogy egy…..
Az Apple-rajongók túlkapásainál csak az anti-Apple-tábor zúgolódása lehet nevetségesebb. Hogy miért? Mert előbbi azért rajong, amije van, a másik tábor pedig azt gyűlöli, amije nincs. További magyarázat értelmetlen.Megjelent az iPhone 4, az ellenséges tábor (hogy egyáltalán…..
Parker Lewis 2010.06.23 20:46:08
@norbi2k: szerintem meg leírom a véleményem:)
Parker Lewis 2010.06.23 20:56:47
@norbi2k: nem mondtam, hogy nincs. Csak véleményem szerint, nincs olyan, hogy anti-Iphone tábor. Az egész poszt erre alapoz, pedig ilyen nincs. Ez az elvakult fanok félreértése, akik nem látják be, hogy a többségnek semmi baja az apple cuccokkal, csak velük. Ennyi. Persze az elvakult fanoktól elvárni, hogy ezt a nem kis különbséget megérték nem várható el, hiszen ha megértenék, nem lennének elvakult fanok, csak olyan mezeiek mint mondjuk én. Ennyi.
comment:com We are FUCKED 2010.06.18 10:32:00
Ha valaki eddig abban az illúzióban élt volna, hogy a világgal minden rendben van, és a dolgok nagyon jól haladnak előre, akkor nézzen már bele az alábbi videóba, és gondolja át a dolgot még egyszer. ..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.06.04 09:30:00
A Mad Love című pilotból midseason sorozat lesz a CBS-nél, ezzel újabb párkapcsolatos sitcom érkezik a tévék műsorára, ezt viszont nézni fogjuk, mert Minka Kelly és Lizzy Caplan szerepel majd benne.Shonda Rhimes igen furcsán gondolkodik a házasság intézményéről, és közölte,…..
Parker Lewis 2010.06.04 19:25:48
Chuck Lorre a TBBT készítője a Két pasi meg egy kicsi című másik sorozatához hasonlóan kezd egyre kényelmesebben hozzáállni Sheldon és a kockák történetéhez, a lehető legkevesebbet kockáztatva, a bevált paneleken egy jottányit sem változtatva, esetleg pár apróbb finom…..
Nem kapott újabb évadot, lehetőséget Tim Kring sorozata, a Hősök, nem fejezhette be úgy a történetet a készítő, ahogy azt elképzelte, már ha volt neki egyáltalán világos elképzelése arról, hogy mit akar kezdeni azzal a katyvasszal, amibe a második és különösen a harmadik…..