Adatok
eatit
183 bejegyzést írt és 156 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Ma Facebook-oldalunkon David Bowie napot tartunk, egyrészt mert szeretjük, másrészt mert a mai ajánlatunk egyik kínai hangulatú, szezámmagos receptjéhez olyan jól passzol a China Girl.Van kérdés is a szezámmagos sertéscsíkokért. Hülye kérdés, ezért jöhet hülye…..
eatit
2011.08.26 11:56:12
@Paul-e: ügyesen vetted a célzást!!! megy a kód a szezámmagos sertéscsíkokért! :)
eatit
2011.08.30 08:01:26
@ginginke: bocsánat, tényleg, megy neked is egy kód, mára egy szabadpn választott főételre!
Ma madártej pohárkrém a desszertek között, de hogyan készül egyik kedvenc édességünk? Hozzávalók: 1 l jó minőségű, zsíros tej 4 tojás egy rúd vanília 10 evőkanál cukor csipet só A tejet felforralom a vaníliával, a magokat maradéktalanul…..
> A hajtás után kattintásra nyomtatható méretben! ..
A hajtás után kattintásra nyomtatható méretben. ..
eatit
2011.08.18 09:48:01
@Hbogi: Tisztában vagyunk a helyzettel, de ahogy márt biztosan te is tapasztaltad a munkád során, megfelelő munkatársat sem találni, sem betanítani nem pillanatok kérdése, ezért még pár napig türelmeteket kérjük, amig újra két pultossal és két kasszással tudunk újra működni.
eatit
2011.08.26 08:06:48
@peacedoor: Elnézést kérünk, sajnos tényleg ez történt a babfőzelékkel, néha becsúszik egy-egy gikszer, de igyekszünk elkerülni a későbbiekben a hasonló hibákat.
Mutatunk egy biturbó változatot, mert ma nálunk is ez lesz az egyik desszert.Az alapanyagok egy A/4-es tepsire való, elég magas süteményre elegendőek. Az alaptészta szükségtelenül tojásos és sütőporos, a puha túrókrémnek, lágy lekvárnak és testetlen tojáshabnak nem egy puha…..
eatit
2011.08.23 11:24:43
@EhesMunkas: jessz! kód megy!
Ma egy népszerű nyírségi étel is megtalálható a kínálatunkban, a lapcsánka. Talán egyetlen ételt sem nevez a magyar nyelv ilyen sokféleképpen, esetleg a kenyér sarkát, oldalát, a gyürkét. Otthon is el tudjátok készíteni, nem nagy varázslat, cserébe laktató, és nehéz.…..
A levesek között halászlé, a zöld fogásban halhamburger, reméljük sokan szeretik a csapatban a halat, mert ez az ő napjuk! A halhamburger talán szokatlan elsőre, de adunk egy receptet, így a hirtelen támadt nyárban grillezve ti is kipróbálhatjátok. Készülhet szinte…..
eatit
2011.08.16 11:18:51
@gabrik: bizony, az aranyhalacska! kód megy! grat!
A hajtás után kattintásra nyomtatható méretben! ..
Ma a zöld fogásban lenmagos sárgarépa lesz, és itt adunk pár jópofa tippet a sárgarépa szokásostól eltérő elkészítési módjaira, az első kettőt nagy bátran diétásnak is nevezhetjük. Sütve A répa édessége nagyon jól kijön sütve, hasonlóan viselkedik a sütőtökhöz,…..
Jöhetne a szöveg, nyáron jól esnek a könnyű édességek, de nincs nyár. Ettől függetlenül érik a fekete szeder, a szilva és ezek nagyon jól mennek a sajttortához, joghurttortához, és túrótortához. Jöjjön egy-egy alaprecept mindegyikhez és a citromos változat közkívánatra.…..
A hajtás után kattintásra nyomtatható méretben! ..
eatit
2011.08.04 07:16:57
@n000rbi: Igyekszünk, az új kolléga még halad a betanulással, a rohamidőszakokban pont ezért tartunk két embert a büfében, hogy minél kevesebbet kelljen várnotok.
@balco: A legyekkel nagyon küzdünk, de az irodaház elhelyezkedése nem éppen előnyös ilyen szempontból, ezért ki kell találnunk valamit hogyan állítsuk meg őket az ajtóban, mert onnan özönlenek ész nélkül, bent már hiába irtjuk őket izomból, de már dolgozunk rajta.
@balco: A legyekkel nagyon küzdünk, de az irodaház elhelyezkedése nem éppen előnyös ilyen szempontból, ezért ki kell találnunk valamit hogyan állítsuk meg őket az ajtóban, mert onnan özönlenek ész nélkül, bent már hiába irtjuk őket izomból, de már dolgozunk rajta.
eatit
2011.08.08 18:13:11
A hajtás után kattintásra nyomtatható méretben! ..
Kombináljuk a játékot a játékkal, és a jövő héten induló, Egész évben nyaralunk mókába bevonjuk a mai étlap egyik desszertjét, a tiramisut.A tiramisut talán mindenki ismeri, kávéba fordított babapiskóta likőrrel meglocsolva, tojásos mascarponéval és kakaóporral…..
eatit
2011.08.03 14:42:49
Mai zöld fogásunkban durumbúzás párizsi pulykamell lesz, de mi az a durumbúza? A durumbúza (Tirticum durum)a mi búzánkal (Triticum aestivim) közeli rokon. Trükkje a különösen magas fehérjetartalom, ezért készítik ebből az olasz, tojásnélküli…..
eatit
2011.07.29 11:25:11
@minyáú: Minyáú, ment a kód, cuki válasz, köszönjük!
Hetente egyszer, a napi ajánlattal a nyaralások emlékeit szeretnénk visszahozni nektek, magunknak. Ezt viszont veletek közösen szeretnénk megvalósítani, így mindenkit arra kérünk, itt ossza meg velünk a nyaraláson mit ettetek, amit itthon is szeretnétek, jó lenne, örömet…..
eatit
2011.07.19 15:02:29
eatit
2011.07.29 10:18:20
Ma az egyik levesünk palócleves lesz. A savanykás, babérlevéllel ízesített, tejföllel behabart leves nem Palócföldről származik, egy budapesti étterem alkotása, eredetileg birkahúsból készült.Tudtok jellegzetes palóc ételeket? A komolytalan válaszokat is várjuk!!! A…..
eatit
2011.07.27 11:56:56
eatit
2011.07.29 10:17:44
@bujdosot: hogyne!! :)
A hajtás után kattintásra nyomtatható méretben, ó je. ..
Ma egyik desszertünk New York sajttorta. Adódik a kérdés, miért ez a neve? Mi köze New Yorkhoz?Komolytalan válaszokat várunk délig. :)..
eatit
2011.07.20 12:40:49
Ma halazunk, a grillen mandulás pisztráng, a zöld fogásban hekkfilé. Adunk pár egyszerű tippet ezek elkészítésére, hogy a hétvégén otthon is lehessen tolni a halat befelé, ebben a melegben jó is az. Kukoricalisztbe forgatva, muzsdéjjal, klasszikus erdélyi recept pisztrángra:…..
Van egy étel, amit biztosan mindannyian ismertek, de mindenki picit máshogy, és másnak is hívja. Ez az áztatott piskóta. Leginkább piskótát áztatott be kinek milyen kompóttal, rumos meggyel, friss cukros gyümölccsel a mama, leöntötte angolkrémmel, vagy vaníliáspudinggal,…..
A hajtás után kattintásra nyomtatható méretben! ..
eatit
2011.07.12 19:18:36
@suckit: Működik egy elektromos rovarölő a büfépult alatt, de holnaptól még ráerősítünk a rovarok elüldözésére
@R/T: Sajnáljuk, ha nem ízlett.
@Void Bunkoid: :(
@R/T: Sajnáljuk, ha nem ízlett.
@Void Bunkoid: :(
A hajtás után kattintásra nyomtatható méretben! ..
eatit
2011.06.27 23:20:27
@Bat06: Szia, igyekszünk odafigyelni a választékra, és pont hétfőtől vettünk fel egy új kollégát :)
eatit
2011.07.12 19:16:06
@idspispopd: Hisztiről nem tudunk, kulturált kifogásról igen. A kollégától pedig azért váltunk meg, mert nem illett be sem a csapatunkba, sem a vendéglátásról alkotott fogalmainkba.
A zöld fogásban a pulykacombot holnap rozmaringgal ízesítjük, ehhez a fűszernövényhez adunk pár tippet otthonra.A képen sült édesburgonyával.A rozmaring erős, átható ízű zöldfűszer, ezért az átlagosnál nagyobb körültekintést igényel a használata. Karaktere miatt nem is…..
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz