Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bunkó Béla

0 bejegyzést írt és 104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cinóber levele félig közlekedéssel, félig közbiztonsággal foglalkozik, de mindenképpen érdekes kérdést boncolgat. Élete párját nemrég megbüntették, de nem is ez verte ki nála a biztosítékot, hanem az, hogy úton-útfélen azt hallani, hogy kevés a rendőr, bírságolni mégis…..
Bunkó Béla 2010.02.21 22:02:35
@107!:
Úgy bírom ezt a dumát, fusson 50 évesen a betörő után más. Álljon már meg a fáklyás menet, 50 évesen még mindig lehet az utcákon gyalogosan járőrözgetni vagy egyéb futás nélküli munkát elvégezni. Már bocs, de a kedvezményes nyugdíjba meneteleteket eltörölném! Persze lehet hivatkozni arra, hogy micsoda megterhelés ez a meló, akkor megkérdezném, hogy a hullamosó, kazánkovács, öntödei munkás melója pihentető? Miért nem cseréltek velük? Nekik nincs kedvezményes nyugdíj!
Ezzel a beugatásommal nem téged akartalak megbántani, de kapjon már a fejéhez a rendőr társadalom. Semmivel sem különb emberek mint bármilyen gyári munkás.
Mi is gerjedtünk már attól, hogy a szeletelt Karaván (szintén hőmérséklettől függetlenül) az istennek sem akart szétjönni, úgyhogy le is szoktunk róla egy időre. Aztán amikor a gyártó rájött hogy elkúrta és belekevert valami szétszedhetőség-fokozót, újra enni kezdtük.…..
Akinek volt jobb dolga annál, mint hogy a médiatörténeti éjfélt várja, az most meghallgathatja, hogyan búcsúztak felvételről a Slágeren, és hogyan fulladt be a Danubius. Basszatok bele, rock and roll! ..
Bunkó Béla 2009.11.19 21:31:17
@Rosszindulatú Vászka: az igazi hungarikum az írásod! Olvass sokat. Kezdj mondjuk ezzel www.kislexikon.hu/magyar_helyesirasi_szotar.html
Jól megbánta az online vásárlást Zoltán. Az ED-től vett mobil megkarcolt kijelzőjén nem volt fólia, a cég el is ismerte, hogy tévedésből használt telefont küldtek, de - misztikus, hogy miért - készpénzben nem voltak hajlandók visszaadni az árát, csak átutalással. A pénz…..
Filmdroid Ong Bak 2. - A bosszú 2009.03.31 21:01:00
  Kellenek az agyatlan filmek, néha szükség van arra, hogy másfél óráig csak csitt-csatt.dirr-durr féleség pörögjön az ember szeme előtt, jól jön olykor az olyan mű, amelyben a főhős szétfejel mindent és lever mindenkit. Ilyen volt a Felpörögve is, ami az első perctől az…..
Zsuzsanna fel van háborodva azon, hogy nálunk a borravaló elvárt és kötelező, a külföldieknek meg szinte felszámolják előzetes figyelmeztetés nélkül. Férjének olasz családja előtt égett be a For Sale étteremben, ahol a magyar rendszerhez nem szokott olasz após elfelejtett…..
Bunkó Béla 2009.10.05 23:40:39
Joe-ból is megárt a shock !!! · www.tuzelestechnika.net/ 2009.10.02. 15:28:44
Kedves Posztoló!

Majd ha lesz egy kis időnk megsajnáljuk a tetves pincéreket!
Kötelezte valaki öket arra hogy ilyen körülmények közt dolgozzanak? És ha igen akkor arra is hogy ezt áthárítsák a vendéger?
Pont leszarom hogy a pincér miből él és mennyit kap a munkáltatójától, mint ahogy Ő is leszarja hogy én mennyit kapok és miért nem jár az én munkámért borravaló egyetlenegy alkalommal sem már 23 éve.
Amióta a Népszavába látogatott két gárdista, valami végleg megváltozott. Hamuszürke lett az ég, barna eső szitál és a gyűlölet szagát hordja a szél. Nem elég, hogy valami történelmi újságot kínálgattak a főszerkesztőnek, de még fényképeztek is. Jogellenesen. Mire föl a…..
Bunkó Béla 2009.09.03 16:06:36
@Blackrock: Egy igazi vérbeli faszkalap vagy! Játszod a maroknyi eszedet!
Olvass utána a Gárda munkásságának utána pofázz.
Most vergődjetek még itt a fórumon meg egyéb helyeken, most még lehet. Érzitek a retkes vesztetteket. Zuhan a csillagotok.
Szánalmas senkik vagytok.
Amúgy mióta köszönnek a Gárdisták karlendítéssel?
Melyik ökör írta ezt a cikket?

Szebb jövőt!
Bunkó Béla 2009.09.03 16:50:21
@gitáros: Így van, menekülj Te szarkupac!
Bunkó Béla 2009.09.03 17:12:50
A MIO GPS szoftvere már több, mint egy éve nem frissíthető. GPS szakértő ismerősünk szerint az ok pusztán annyi, hogy a MIO összebalhézott a szoftvert biztosító LCP-vel, így utóbbi nem biztosítja a további frissítéseket, a felhasználók meg ismeretlen körforgalmakba és hidakba…..
Bunkó Béla 2009.01.28 21:09:32
Huuh de sok itt a frissen regizett!

"Egy dolgot kérdeznék: mit jelent ez? Sőt, mit jelent az, hogy január nem tudom melyik napján regisztráltam be ide? Ez valóban valami fokmérője lenne az embernek? "

Természetesen nem, csak tudod sokan itt hülyének nézik az embert, mint ahogy a butyok boltokban a vásárlót. Kissé fura hogy eddig, aki védte a butyok céget mind friss regis. Vajon miért?
Más.
Hogy a tetves vásárló miért üti az asztalt? Hát magyar mentalitás. Azt is elárulom miért alakult ki szerintem! Azért mert butyok boltok nem teljesítik a garanciális feltételeket (természetesen nem a vásárló által betört képernyőre értendő), nem teljesítik az ígéreteiket, összekarcolják a javított készülékeket, melyet karcmentesen adott le a kuncsaft aztán meg letagadják. Hát ezért alakult ki az üvöltözős asztalcsapkodós vásárló! Nem véletlenül emeltem ki a konkurens cégeteket "GYORS bolt" melynek ti javítottátok a készülékemet és úgy összebasztátok hogy öröm volt nézni. Persze nem vállaltátok be, tagadtátok a dolgot, ez a Gyors bolt saját kárára cserélte le a kütyümet. Na itt kezdődik a vásárlóért való tenni akarás. Lehet elbuktak százezer forintot de hosszútávon sokat nyertek ugyanis csak ott vásárlok és az ismerőseim is. A bolt minőségéről (ismertem a cégeteket még az Angol utcából), eladóik szakértelméről, és megjelenéséről már ne is nyissunk vitát. Aki itt tapasztalatokat ír nem hazudozik, lásd én esetem duplázott dolog volt, egy másik posztoló szó szerint úgy járt mint én két esettel is (vagy az ismerőse).


@H2so4:
"Nemtom eddig pozitív... Csak azt csinálták, mondták, amit egy szerviznek kell.
Még egyszer megjelenek náluk és leadom a készülékemet valami szöveggel, mert kiváncsi vaok a frissítéssel,marással, koszolással kapcsolatban, mi lesz..."

@H2so4: lehet hogy semmi nem lesz, ettől függetlenül ebben a posztban kiderült hogy már két esetben is volt. Attól hogy neked nem lesz nem változtatja meg nem történté a mi esetünket. Várj csak, mikor regiztél?
2009.01.21. óta tag.
Értem, most megy a finom image javítás. Késő a dolog, több kell ennél. Hosszútávon nem kifizetődő a vásárlók hülyébe vétele. Lassan-lassan eljutunk ebben az országban idáig. De addig még (sajnos) sok cég le fogja húzni a rolót! A vásárló pedig talál másik boltot. Beindul a természetes kiválasztódás, a jók megmaradnak a rosszak elbuknak. Az okos vásárlót is át lehet baszni, egyszer!
Erről kivételesen nem a válság tehet, a legtöbb magyar bank ugyanilyen prosztó módon igyekszik lehúzni ügyfeleit mindenféle alapvető szolgáltatás után. Ambrus otthon szerette volna kinyomtatni és az OTP-ben hitelesíteni folyószámlakivonatait, de arrafelé csak a helyi nyomású…..
Vuk nem az egyetlen aki feltette a kérdést az NHH-nak: mégis ők mit gondolnak a levélvégi hirdetésekről. A válasz szerint a joggyakorlat átgondolása még nem történt meg, de folyamatban van. En ezt az "allasfoglalast" kaptam az NHH-tol, amikor feltettem nekik pont ugyanezt a…..
Koes záróra előtt menekülő boltosokat fogott a Westendben - ezúttal a génkezelt kísérleti állatok haltak meg hiába. A pánikba esett harmincasok kedvenc helyén, a Clinique üzletében nem a pénz az úr, lobogtathat előttük akár böröndnyi tízezrest, nem engedik be a…..
Ezennel, tarararamm, pofátlansági rekordot döntött az Invitel az Ez Még Egy Internetszolgáltatótól Is Durva kategóriában. Olvasónktól ugyanis, aki éppen válni készül a rokonszenves cégtől, vagy az ADSL-modemjét, vagy 40 rugót követelnek. Csakhogy a modem ötezerbe került és a…..
Bunkó Béla 2008.01.30 21:47:33
Tisztelt Invitel alias gyökerek!

Itt veritek a nyálatokat és fényezitek a csíra díszdobozos garázscégetek rothadt rozsdásan született hírnevét?
Ugyan már, nem lehettek ennyire hülyék (és mégis) hogy azt gondoljátok mindent el lehet adni a magyarnak szövegeléssel mint az olcsójános politikusok. Hozzájuk jártok továbbképzésre? Tudjátok minél parasztabbak vagytok és minél rafináltabban akarjátok szopatni az ügyfeleket az ügyfelek annál edzettebbek és a sorok között is olvasni tudó kreatív magyarrá válnak. Ebből az következik, hogy leszarják magasról a gyenge ügyvédi védőbeszédeteket és beleröhögnek a gennyes pattanásoktól bűzlő pofátokba a felmondó szerződésüket átadva. Az igaz hogy sok konkurencia nincs mert ezerrel kartelesedik ez az ország minden szolgáltató cége, de tudod eljön az az idő mikor ezt is leszarjuk is úgy döntünk hogy akkor már inkább semelyik szolgáltatónál nem kötünk szerződést. Na ez lesz az a pillanat mikor ráébredsz hogy nincs munkahelyed és ott kéregetsz az aluljáró lépcsőjén mégjobban bűzlő ápolatlan seggszaggal sírdogálva. Már előre bocsánatot kérek az akkori rúgásomért, amit a fejedre mérek.
Szedd össze magad. Állj fel és magyarázatok helyett dolgozz meg a pénzünkért! Kezd talán a nekem kézbesítendő válaszlevéllel amire több mint egy hónapja nem volt időd! Tudod a törvény előírja hogy 30 napon belül köteles vagy válaszolni, éppen ezért utószóként annyit mondanék hogy hallasz még rólam. Készüljetek az izmos pénzbírságra. Tudod nemrég a Trékom haverotokat fingatták meg 75 milkára, szerintem keressetek egy megvásárolható csokigyárat és fektessetek be ott hogy sok-sok milkátok legyen a büntire.
Szánalmas szutykok vagytok, én meg azért mert nem szüntettem még mindig meg a szerződésem nálatok. Ne feledd az aluljárós szösszenetet, ami késik nem múlik!
Bunkó Béla 2008.01.30 21:49:48
Pompás nap lesz a mai, ami abból is látszik, hogy kora reggel elindult a Rúgd és fuss!, ami négy - nem indexes - részeges bunkó csodablogja a náluk is jobban fizetett részeges bunkókról, vagyis az angol futballról. Aki az ilyemit szereti, az nézze meg, bookmarkoljon egy nagyot,…..
Az ember (Homár) azt hinné, aranyvasárnap a boltosok még a csavarokat is meglazítják a polcokon, hátha azokat is elviszik. Ehhez képest Wilsont azért dobta ki a biztonsági őr egy DM-ből, mert túl sokáig nézelődött és neki nem volt kedve utána járkálni:A tegnap estém nem alakult…..
Akinek celebriti/szuvenírfétise van, azt könnyű lenyűgözni a teaházban, ahol néha elfelejtik kivinni a teát. Persze mindenhol előfordul ilyen, a Homár pedig a negatív példákkal megalapozatlanul erősítheti a csúnya sztereotípiákat, de azért vicces, hogy Miki Zöld Teknős…..
A Homár sem mindenható, viszont vannak kitartó köcsögök, akik nem engednek az akármennyiből. Egy tavaly áprilisi posztunkra kommentálta babe, hogy minden a régiben maradt a szolnoki K&H-ban, azaz folyószámlát csak életbiztosítással együtt nyitnak:Számlát szerettem volna…..
Bunkó Béla 2008.01.02 17:07:24
A Homár szokásához híven tartózkodott az év végi értékeléstől, mert amúgy vicces lenne felhívni a C*****m káeftét, hogy akkor ki venné át tőlük a "2007 legparasztabb köcsög agresszív lehúzós duplán fantombüntetős cége" különdíjat, de sajnos nincs elég…..
Sajnos ez már annyira alap, minden hipermarket pénztáránál ki van írva: nyissák ki dvdtokokat, mielőtt fizetnek, hogy benne legyen a lemez. Mondjuk azt nem teljesen értjük, ha ilyen serényen lopják ezeket, miért nem alapfunkciója a pénztárosoknak az ellenőrzés. Akárhogyis, Mónika…..
A TvNetnél valaki megint belenyúlt a tutiba, ugyanis sikerült keresztezniük a postaládatömő levélspamet a beköszönésig személyre szóló emailspammel. Ha ez nem innováció, akkor mi? Az áldozat mindenesetre bepötyögte a címet, különben nem tudnánk, hogy ki küldte:Hazaérve…..
Fura, de ezt a felárazós trükköt karácsony előtt hetekkel szokták végrehajtani. heAdsho úgy tapasztalta, hogy a Zarában csak az utolsó hetet nyomták meg:Karácsony előtt kb. egy héttel igyekeztem ajándékot venni a Zara divatlánc egyik boltjában, és megláttam egy narancssárga…..
Megelőlegezzük, hogy a karácsonyi rinyaszezon legkiválóbb példányát olvashatják alant Alajos billentyűzetéből. Naiv ügyfél sérelmezte, hogy a T-Online nem adott neki fényképezőgépet karácsonyra, mint ahogy azt megígérte, mert az december 23-án sajnálatos módon elfogyott. A…..
Bonyolult feladattal támadta be halacs a UPC-t: nem elég hogy át akarta iratni all inclusive csomagját egy másik címre, a másik címen lévő kábeltévés előfizetést is meg szerette volna szünteti egyidejűleg. Vesztére. De legalább új (bár nem hitelesített) rekord született…..