Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mmunkás

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azon a gyönyörű napon, amikor Matolcsy György a Heti Válaszban Amerika hanyatlását elemzi, beleszőve a magyar kormány világmegváltó álmait, csak hogy még jobban egy csehszlovák film statisztái közt érezzük magunkat, kiderült, hogy a Miniszterelnökség 2013-as kommunikációs…..
mmunkás 2012.11.23 10:49:08
@ivan_the_terrible: "Nem szopatja a kormány a közembereket. " írja veracity.

Az ilyennel tényleg fölösleges szóba állni... Biztos, hogy nem "közember", sőt, ezexerint fogalma sincs arról, hogy a kormány mit művel a "közember"-ekkel.
Röhécselve gúnyolódik most az ellenzéki média a hátborzongató Fidesz-ideológia friss kényszercselekvésén, azon a törvényjavaslaton, amely betiltaná a kommunista múltra emlékeztető utcákat, tereket, s mindenféle egyéb elnevezéseket. A tiltakozók egyelőre szabadon…..
mmunkás 2012.06.24 13:11:19
@Kalmár: lehetne vitatni, amit a posztoló írt, de te mindjárt marhaságokkal jössz.
(Csak, hogy ne zsidózzál le: Katolikus család vagyunk, egyik nagyapámat kisemmizték (kulák), egyik nagybátyámat emiatt Kistarcsára vitték, a másik nagybátyám élete végéig lelkes antiszemita volt, a másik ágon egyik unoka nagybátyám egy Gulágon halt meg.)
Belemagyarázol a cikkbe olyant, amit a szerző nem írt:"a kommunista bűnök, szerinted csakj a jobboldal bosszúvágya miatt üldözendőek."
"Ha te érzéketlenül leszarod az én nagyszüleimet kisemmiző, megkínzó és meggyilkoló vörös hadsereg és az általuk kinevzett bolsevik bűnözők tetteit, akkor én belehugyozok a te apád krematóriumába. " Hol van, hogy érzéketlenül leszarja, honnan veszed, hogy zsidó egyáltalán a poszt írója? És, ha ő bunkó lett volna (nem volt az), a hsz.-ednek miért kell annak lennie?
De a legbunkóbb ez:"Nem a tiétek a jog, hogy a dávis csilaggal, az egyetlen üldözött és tönkretett népet eljátszátok. Semmit nem számított nektek, hogy évtizedek óta fejet hajtunk a halottaitok előtt, még úgy is, hogy a mieinket a Don kanyarban simán lenáciztátok." A posztban szó sincs olyasmiről, amit e mondat elején vizionálsz. Miért nem a MI halottaink azok is, akik a náci haláltáborokban pusztultak el? Miért nem fáj neked ugyanúgy a meggyilkolt sok-sok magyar zsidó, mint a vágóhídra hurcolt sok-sok magyar doni baka? Nem voltak a zsidók is a mieink? Hogy is van azzal a kettős mércével?
Keresztény-e vagyol?
Volt egy régi világ, talán igaz sem volt, amelyikben egy jobb sorsú ország mellett létezgetett egy nagyon szerencsétlen, nagyon szánni való, illetve inkább lenézni való, kicsi szépséghibával ugyan, hiszen abban a szörnyülködésre késztető országban elég sokan beszélték…..
Egyre több boltban, szolgáltatónál, benzinkúton látom kirakva jól látható helyre a szokványos hazai igényességgel készített feliratot, mely szerint: Az árak magyar forintban* értendőek és tartalmazzák az áfát! *Helyenként „forintba”, de ki nem unja már halálosan a…..
mmunkás 2012.04.08 12:44:17
Hol volt, hol nem volt, a cudar téli hidegben elindult a határban néhány szegény ember, meg néhány gazdag (vagy ahogy haragosaik mondják: kommunista), hogy a méltóságos urak elé járuljanak gondjukkal-bajukkal. Éhségmenetnek nevezték el utazásukat, ami Miskolc…..
mmunkás 2012.02.08 16:17:01
@vetterán: te viszont mulatságos marhaságokat irkálsz.
Szerinted a fidesz rontja a közhangulatot jobban, vagy én?
(az index polfórumről rúgtak ki, ez meg a egy blog)
mmunkás 2012.02.08 16:18:30
@okleveles naiv: azt meg tudod mondani, hogy miért zsideszezel?
mmunkás 2012.02.08 16:22:12
@alfa.orionis: és a talpnyaló tapsoncok övezte, TEK biztosította semmitmondás? Hány évig dolgozhatnának annyi bérért a menetelők, mint az évértékelő költsége?
Percek óta röhögök, ha Kafka itt élne, biztos ő is jól szórakozna, aztán persze megírná valami elborult novella formájában, amiből később Tim Burton egy még szürreálisabb filmet forgatna, természetesen Johnny Depp-el a főszerepben .."Szerzői jogok védelmére hivatkozva…..
mmunkás 2012.01.13 22:42:42
@Бабаяга: épp most találtam meg:
"disszertációja jelenleg az Olimpizmus, illetve Az olimpiai játékok gazdasági kérdései című tárgyak ajánlott irodalmában is szerepel."
Nekem inkább az jutott eszembe, hogy szerinted, ha ajánlották, elképzelhető-e, hogy nem másolták e kisipari módon hivatalból a TF-en?
(ajánlott olvasása: a legtöbbjét nem, néhányat, összességében elég sokat igen)
mmunkás 2012.01.13 22:44:15
@mmunkás: nem másolták e = nem másolták le
Örülünk, Vincent? Cipolla 2012.01.13 11:49:00
A köztársasági elnök lopott, csalt és hazudott. De még nem jött ki a direktíva a pártplénumon, hogy ez most az imperializmus aknamunkája-e, amit a szocializmust építő nép majd eltipor, vagy a magyar távirati irodát illetékes helyen felhatalmazták annak közlésére, hogy…..
mmunkás 2012.01.13 21:52:49
@tundrazuzmo: Ha egy kicsit is tovább látnál az orrodnál, tudhatnád, hogy a közigazgatásban a lojalitás azt jelenti, hogy a munkakörödből adódó feladatokat a törvények, más jogszabályok, és kormány politikáját végrehajtó vezetők törvényes utasításait betartva a lehető legjobb tudásod szerint elvégzed.
A véleményed pedig alkotmányos jogod kifejteni, amely nem ütközhet azonban a munkaszerződésben esetleg vállalt korlátozásokkal.

Egyébként meg bornírt általánosítás a dumád.
A (Köztársasági) Elnöki Hivatal honlapján nincs nyoma annak, hogy a Schmitt Pált ért súlyos plágiumvád bármilyen módon érintené a magyar ál(l)amfő munkarendjét, hétköznapi programját. Hacsak... Magyarország (köztársasági) elnöke jelenleg Innsbruckban tartózkodik, ahol a…..
Nehéz ellenállni annak a pletykának, miszerint ami Schmitt Pálról kiderült, az csak a jéghegy csúcsa. Az terjed szájról szájra, mintha Orbán Viktornak lenne egy vaskos mappája, amelyre az egykori párbajtőrvívó nevét írták fel. Akadhat benne háromperakárhányas karton, egy…..
Meglepő fejlemény az MTVA környékén több mint egy hónapja zajló botránysorozatban, hogy a január 3-án közös megegyezéssel távozó Szabó László kommunikációs igazgató a ma megjelent Heti Válasz Fórum rovatába cikket ír A Lomnici-csúcs árnyékában címmel. Meglepő, ám nem…..
mmunkás 2012.01.12 18:50:05
@P.mester: Biztos?
Viszonlátásra?
A viszontválasz jó, felőlem a viszonválasz is, de lehet, hogy nem.
Rendszeresen visszatérő és nyilvánvalóan igaztalan vád a Kereszténydemokrata Néppárttal szemben az, hogy nincsen arcuk, nincs karakterük, szürke, beazonosíthatatlan politikai erő. Csak olyan tudatlan, rosszindulatú ember állíthat ilyet, aki egyszerűen nem veszi a fáradságot arra,…..
mmunkás 2011.12.25 18:24:31
@Member:
KDNP-s volt, de református... református lelkész.
Volt püspök-helyettes.
Áldás, békesség- mondta bizonnyal, majd letáskázta a felebarátját..
Halleluja!
mmunkás 2011.12.25 18:38:44
@Member:
Akik ismerik, tudják: ő egy református üzletember. Az agresszív menedzser fajtából.
Sajnos, nem tudom, hogy a reformátusok hite szerint Luther, vagy Kálvin látja-e, hogy időnként mit művel.
w Helyreigazítás 2011.05.11 03:00:00
Tisztelt választók, kedves fiatalok! Adminisztrációs és politikai hibák következtében olyan plakátok és hirdetések jelentek meg a sajtóban és a köztereken, amelyek az abortusz alternatívájaként a gyermek megszülését és azonnali örökbe adását jelölik meg. Csak a kampány…..
mmunkás 2011.05.11 09:37:29
@Gergő77: " a szex nem játék"

A tinik tudják, hogy a szex a világ legjobb játéka (Gergő, te tudsz jobbat?) A felvilágosítással kéne sokkal többet foglalkozni. Az egyháznak kéne ebben az élen járni, e helyett a boldog pápa konzervatív őskövületi állításokkal traktálta a nagyérdeműt.
És, hát az abortusz helyett az örökbefogadás? Én el nem tudom dönteni, hogy adandó alkalommal melyik a rosszabb. De azt pl. tudom, hogy cigánygyereket külföldieken kívül alig fogadnak örökbe. Külföldieknek meg kurva nehéz. Ez csak egy jelentéktelen példa volt a problémahalmazból.
mmunkás 2011.05.11 09:46:13
@BruceTheHoon:
Bazmeg, én irigykedem...
Nem az a baj, hogy a Fidesz saját embereit nevezi ki. Hanem, hogy sokszor nem megfelelő a jelöltek felkészültsége, szakmai háttere. (Fotó: MTI) Úgy látszik, a közvélemény kezdi megszokni a Fidesz káderpolitikáját, jelölési gyakorlatát, vagyis azt, hogy a pártpolitikai…..
mmunkás 2010.07.20 11:30:50
@Teremszolga:
Szerintem Sólyom kiváló jogász, de nem volt kitűnő(en jó) államfő. Számomra jobb volt mint az elődje, az utódjáról meg nem mondok semmit.
2010. május 27-i precedens értékű jogerős döntésében a Fővárosi Ítélőtábla kimondta, hogy az egyetemi vezetők fizetése mindenki számára megismerhető adat. A Bodoky Tamás újságíró és a TASZ által indított próbaper a gödöllői Szent István Egyetem ellen indult,…..
mmunkás 2010.05.28 14:25:01
@rofca:
„ Ezenkívűl a 90%-uk bármely nyugat európai egyetemen ezeknek az összegeknek a többszörösét kapná!”
Egy faszt kapná a többszörösét bárhol a kilencven százalék. (Jelenleg azt sem tudjuk, hogy mennyit kapnak. És a "mennyi"nek a fizetés csak egy része. Kinek nagy része, kinek a jelentéktelenebb része. Ha a "mennyi" egy ismeretlen szám, akkor miért feltételezed, hogy nyugaton a többszörösét kapnák?)

Az egyik vidéki, 3karú főiskola rektora a Szovjetunióban szerzett kandidátusi fokozatot a nyolcvanas években. Akkor sem volt, és azóta sincs semmilyen tudományosnak nevezhető eredménye. (Néhány kísérletről, új műszaki megoldásról, amilyenekhez hasonlóakat gyárakban naponta ötletelnek mérnökök, most eltekintenék.)
Ráadásul határozatlan, döntéshalogató vezető.
A rektori megbízatása mellett intézetvezető, szakcsoportvezető, főiskolai tanár. Továbbá teljes nyugdíjjal öregségi nyugdíjas.
Ezt a rektort Oroszországon kívül adjunktusnak sem vennék fel sehova. (Az orosz viszonyokat nem ismerem, lehet, hogy oda sem.)

Ezen a főiskolán a tizenkét oktatási felsővezető (rektor, három dékán, és két rektor-helyettes, hat dékán-helyettes) közül kilenc fő nyugdíjas, a főállásuk, vezetői megbízásuk mellett.

Azt nem állítom, hogy a magyar felsőoktatás vezetői közül senki sem keresné a többszörösét külföldön, de azt igen, hogy e főiskola vezetői közül legfeljeb egy, vagy kettő. Ha szerncséjük van.