Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mariskanéni

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régóta adós vagyok az amazonos munkakezdésemre vonatkozó élménybeszámolóval, így most Niki remek posztjainak árnyékából pótolnám. Mielőtt útnak indultunk, mindenki azt kérdezte tőlünk, hogy izgulunk-e. Ahogy Niki írta, ilyen érzések kialakulására nem volt időnk, az izgalomhoz idő kell, hogy fel…..
mariskanéni 2018.01.17 11:31:15
Gyakorlatilag megfenyegette Orbánt, ha nem távozik, akkor napokon, heteken belül kompromittáló felvételek kerülnek nyilvánosságra róla és a családjáról. ..
mariskanéni 2017.04.06 01:50:17
Elhiszem, kevés az orvos rengeteg a beteg, de amikor kivagyunk szolgáltatva az orvosoknak, betegek vagyunk egy kis emberség jól esne, vagy ha az nincs, legalább megalázás, ordítozás ne lenne. Tisztelt Praxis!   Férjemet február 2.-n beutalták agyérgörcs gyanúja miatt az Állami Egészségügyi…..
mariskanéni 2017.02.09 21:30:39
@forge: Én sem hiszem! Egyetlen egyszer voltam csak ott, adja a jó sorsom, hogy soha többet ne is lássam belülről! Akik körülöttünk ültek, a beszélgetéseikből kiderült, ki miért van ott, azok bizony eléggé indokoltnak tűntek. Mi pedig még soha nem voltunk előtte ott, most is a háziorvos küldött be mentővel, nem is tudtam, hogy oda beutaló nélkül is be lehet menni. Az biztos, hogy én, ha egy mód van rá, sosem fogok oda menni! Szerintem a háziorvosunk sem tudta mi vár ott ránk, különben nem küldött volna oda.Gondolom, de nem tudom.
mariskanéni 2017.02.09 21:42:02
@Medgar: Nem tartom magam zseninek, de primitívnek semmiképpen! Lehet, hogy te nagyon képzett vagy, de intelligensnek nem mondanálak. Semmiképpen nem mondanék ilyesmit valakinek akit nem ismerek, de ha elolvastad amiket fenn írtam a tapasztalataimról és, hogy néhány napja temettem el a férjemet, akivel a keserű tapasztalatainkat ott szereztük az SBO-n, talán durva dolog ilyesmit írni nekem válaszként.Bármikor, de most mindenképpen.
mariskanéni 2017.02.10 12:07:42
@Medgar: Akkor ne herdálja a drága idejét egy ilyen primitív nőre.