Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Méter Kéker

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csóri eddig sem volt kis darab, de valamitől akkora melákká terebélyesedett pár hónap alatt, hogy a hétvégén már ducimodellként krúzolt valami molett manökeneket felvonultató divatbemutatón.  ..
Méter Kéker 2013.10.08 08:46:34
Méter Kéker 2013.10.08 18:06:55
Dömsödi Gábor, az egykori Névshowr társműsorvezetője botrányszagú könyvet írt Friderikusz és Hajdú serpája voltam címmel, amiből a hétfői Blikk szemezgetett. A 2001-ben, az MTV-n indult műsor kapcsán Dömsödi azt írja, Hajdú volt a szükséges rossz, az oldalkocsi, aki…..
Méter Kéker 2013.10.07 13:03:53
@búbánatos aszottmajom: Hajdú és Tornóczky együtt jártak valami médiatanfolyamra, onnan a barátság. Anitának mindig elég fura "ízlése" volt a pasik terén.
Üvegfalú családi ház a XII. kerületben - fotó Eladó egy 1932-es Molnár Farkas-villa korhűen felújítva és berendezve. Álom! (tipp: Smiló Dávid) - fotó 23 lakáshirdetés trófeákkal: Mikulás és Krisztus a kitömött állatok közt, de van frissen elejtett vad is...…..
„Esik a hóóóó!”, de „ne írjátok már ki ennyien, hogy esik a hó, én is látom!!”, ami viszont a legrosszabb, hogy már megjelent az „az is idegesítő, hogy ennyien írjátok ki, hogy ne írják ki ennyien, hogy esik a hó!”. Szóval a Facebookról lesz szó, mert ez így nem…..
Drága Hölgyeim és Uraim! Önök már biztosan azt hitték, hogy teljesen elfeledkeztem arról, hogy valamikor fél éve beígértem egy városnegyed-bajnokságot. Dehogy is! Annyira nem, hogy íme, itt a hivatalos versenymenetrend, az első mérkőzést augusztus 7-én játsszuk majd,…..
A belvárosban sétálgatva a „Hagyományos cipőjavítás, alapítva 1978" feliratra lettem figyelmes a Székely Mihály utcában, és úgy megörültem neki! Hogy miért? Mert manapság általában megvesszük a cipőket, ruhákat, hordjuk egy darabig (azt le se merem már írni, hogy egy szezon…..
Sziasztok!   Remélem tudtok nekem segíteni, vagy valami használható tanácsot adni, hogy mi a teendő az esetemben. Irodai rabszolgaként dolgozok napi 8-12 órában, attól függően, hogy mennyi a teendő. Ahogy azt mindenki érzékelheti, lassan itt a nyári kánikula, már mostanság is…..
Méter Kéker 2011.06.01 20:28:01
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: A fűtés is egy teljesen természetellenes, beteg dolog. Az volna a természetes, hogy télen is élj hidegben, végül is hideget ad neked a természet, gyöszös szibarita váz vagy, ha nem bírod ki fűtés nélkül.

Az pedig pláne totál természetellenes, hogy bámulsz egy monitort és nyomkodod a billentyűket, az ősember ilyent sosem tett volna :DDD
Méter Kéker 2011.06.01 22:19:38
@Babette_: Hacsak úgy nem :)

Viszont minél melegebb éghajlaton élnek az emberek, annál betegesebbek. A legszörnyűbb kórságok mind Afrikából indulnak ki, ebola, AIDS, és a többi, míg az eszkimók a makkegészség mintaképei.

A meleg tehát megbetegít, megöl, és butít is, mint ahogy ezt a melegkedvelő "az igazi Sipi" példája is bizonyítja :D
Méter Kéker 2011.06.02 12:51:54
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Akkor te meg mi a francért itt vered a klaviatúrádat, ahelyett, hogy mennél mamutra vadászni, vagy legalábbis tevére a sivatagban, nehogy elpuhuljon a hőháztartásod, megrenyhüljenek az izmaid meg az ízületeid, hajrá :DDDDDDD
Sziasztok!   Én egy kommunikációs ügynökséghez mentem interjúzni, grafikus állásra pályáztam. A mai napig le vagyok döbbenve azon, amikor a 40 év körüli főnökasszony megjegyezte, hogy "reméli nem vár otthon két gyerek", ugyanis az előző grafikus azért nem tudott…..
Méter Kéker 2010.09.03 16:51:40
@Ladyb: neked NINCS GYEREKED. Nem volt, nem van, nem lesz. Pontosan tudom.

Te viszont soha nem tudhatod, nem vagy és nem leszel képes felfogni azt, hogy mit jelent, ha valakinek gyereke van.

Állatira nem szeretném, ha te, vagy hozzád hasonló lenne a főnököm (akár a poszt tárgyában szereplő illető).

A jó ég óvjon a gyerektelen és gyereket nem akaró nőktől mindenkit.
B-oldal Balatoni Sound TOP10 2010.08.13 07:34:00
Na, nem!  Azt ne várjátok tőlem, hogy a Balaton Sound-ról írjak. Miért fárasztanám magam olyannal, amit nem is értek, nem is szeretek.  Az egyetlen élményem ugyanis a Balaton Sound-dal kapcsolatosan annyi, hogy miközben ezerrel pörgött a buli Zamárdiban, én történetesen…..
"Nemrég Hollandiában jártunk a párommal, ott fotóztuk ezeket a tündéri pöttyös állatkákat. A helyszín különlegessége, hogy Gouda település központjától nem messze, lakóházak között élnek ezek az állatkák egy elkerített részen. Télen - nyáron ott vannak, gondozzák…..
Méter Kéker 2010.07.31 14:02:54
@Intizar: képen is jól megkülönböztethető az őz és a szarvas, súlymérés nélkül is :)

Az utóbbi jóval testesebb, a feje sokkal hosszabb, egészen másmilyen az arckifejezése, és ha még agancsot is visel, ott egyértelmű a különbség: az őzé sokkal rövidebb, meredeken áll ki a fejéből, és néhány (általában 2-3) ága van, a szarvasé kétoldalra ívesen fut fel, sokkal bonyolultabb mintázatú.

Úgy általában ez a difi az őz és a szarvas között, persze az egyes fajokon belül még további változatosságok vannak, de alapvetően is max. annyira hasonlít egymáshoz az őz és a szarvas, mint mondjuk a csimpánz és a gorilla.
Bár nem áll szándékomban közepesen unalmas énbloggá alakítani az Urbanistát, sajnos nem mehetek el szó nélkül a tény mellett, hogy tegnap csak a gyerekszobában mintegy 30 szúnyogot csaptunk le lámpaoltás előtt. Mindezt Budapesten, egy négyemeletes ház tetőterében, igaz…..
Méter Kéker 2010.07.11 23:03:52
@bm613: Igen, tavaly pl. darázsinvázió volt itt a hegyen, na abból legalább az idén nincs egy darab sem, helyette megnyertük a szúnyogokat.
Méter Kéker 2010.07.11 23:05:07
@bm613: Igen, tavaly pl. darázsinvázió volt itt a hegyen, na abból legalább az idén nincs egy darab sem, helyette megnyertük a szúnyogokat.
Hartay "hácsé" Csaba (bizony, van saját blogja Viharsarki Kattintós néven) lassan külön cimkét fog kapni közönség- és blogtulajkedvenc posztjainak köszönhetően - a mai ismét a legjobbak között van. Nó komment. A hülyék adója.   Hallottad? Volt ötös a lottón.…..