Regisztráció Blogot indítok
Adatok
QunfaMester

8 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napi-Blog2010 Csak a szokásos... 2010.06.02 15:17:19
Egy újabb esős reggelre ébredtem, egy újabb reggel amikor kb semmi kedvem semmihez az írás is nehezebb és csak feküdnék az ágyamban, bár tanulni sem ártana vizsgáimra, de ahhoz egyébként sincs kedvem most. Egyébként nekem kezd csak egyedül ......-ul elegem lenni ebből…..
"A múlt hét a szőkéké volt Litvániában. Több mint 800 rózsaszínbe öltözött, szőke hajú nő vonult az utcára Rigában, hogy így vigyenek színt a gazdasági válság által sújtott ország mindennapjaiba. része az egész héten át tartó „szőke…..
Napi-Blog2010 Mire vágynak a nők? 2010.05.30 17:39:00
"A nők az idők kezdete óta elsősorban az egészséges, erős férfiakhoz vonzódnak, akik képesek neki és gyermekeinek megszerezni az élelmet és védelmet nyújtani. Ebben nem sok változás történt.A huszonegyedik században a nőnek többre van szüksége, mint elődeinek:…..
Erőt, Egészséget!Létrehoztam a Napiblog2010 közzésséget, akinek tetszik a blog stílusa, írányvonala , megőrül érte, nem tud élni nélküle, vagy csak egyszerűen elvan vele, az jelentkezzen tagnak!!! Minél előbb!KÖssz, és minden jót mindegykinek. By: QunfaMester..
Szlovákia? Szlovák történelem? Szlovák király? Szlovák "nemzeti" hős? Szlovák büszkeségek??? Hmm.. Erősen járatom az agyam de semmi, semmi nem jut eszembe ha meghallom Szlovákiát mint "önálló országot". Nem igazán akarok politizálni, bár szerintem…..
Napi-Blog2010 SpermaDetektor 2010.05.29 11:08:00
"Az összes észak-amerikai tengerészeti meg minden egyéb helyszínelői gárda is elszégyellné magát látva a potom 8600 forintos csomagocskát. Maga a spermadetektor egy kémiai gyors teszt, amellyel kimutatható a nukleonprotein, magyarán 72 órával az aktus után is…..
Zagyva "Apostoli Királyságot!" Gyula parlamenti munkássága nem vész a feledés homályába. Az emlékezetes "ezt majd a folyósón megbeszéljük" beszólás többször is felkerült a videómegosztókra: Sőt, az emlékezet mozdulatról kis gif-kép is készült: via…..
A szél, a teremtő, meg a szép csuda szépen összeterelte ezt a nagy reményű parlamenti bagázst. Szóval az egész mozgalom olyan számomra mintha „A tökös, a török, az őr meg a nő” forgatókönyve alapján szerveződött volna meg. A „tökös” Szávay képviselő…..
"Szokatlan bírósági eljárásra kerül sor Franciaországban nemsokára: egy Zoé Renault nevű egyetemista lány azt akarja, hogy a Renault autógyártó ne nevezhesse Zoénak a jövőre kikerülő elektromos üzemű modelljének legkisebb tagját. A  hölgy "az élő és az…..
 NAPIBLOG2010                                                …..