Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Monster Lewis

0 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Először is szeretném kérni (ha esetleg kikerül), hogy a történetem ne legyen felismerhető és én se, mivel az eléggé rossz következményekkel járna nekem! (ide jegyezném meg hogy lehet hogy lesz elírás mert nem túl jó már a…..
A csepeli fideszes városvezetés médiafőnöke, Ábel Attila alpolgármester (képünkön) csepeli HÉV-ügyben saját blogján badarságokat írt, és ráadásként a cikkében elkotyogta, hogy  a HÉV helyett. "a jövőben alacsony padlós gyorsvillamosok járnának. A villamosok átszállás…..
Gazdagisztán Villa aprópénzért 2016.01.07 06:46:00
Rezidenciánál nem adjuk lejjebb. Hol máshol, mint a Széchenyi-hegyen, lábához borulva az egész város. És tényleg külképviseleti rezidencia volt (a hirdetés szövege szerint). Egyébként, akkor nem is olyan drága, hiszen ezen a környéken a 400 ezer forint körüli négyzetméterár,…..
Monster Lewis 2016.01.08 07:46:50
Meglepően sima, közel kétharmados győzelmet aratott vasárnap a megismételt ózdi polgármester-választáson Janiczak Dávid, a Jobbik jelöltje. Azt sejteni lehetett, hogy az október 12-i voksolás óta eltelt időszak nem a Fidesz-KDNP-s Fürjes Pál eddigi polgármester malmára fogja…..
Ahogyan az várható volt a jövő évi költségvetésben befagyasztják a szociálpolitikai menetdíj-támogatásokat a 2014-es szinten. A kormány már korábban vállalta a Brüsszelnek elküldött konvergenciaprogramban, hogy az utazási kedvezményeket az idei szinten befagyasztják…..
pol13 Tóthék - abszurd a 13-ban 2014.08.18 11:25:58
Úgy tűnik, a kerületünkben is lezárult az önkormányzati választás nulladik fordulója: a pártok alkudozása.Az eredmény egészen sajátos lett, hiszen az Együtt, a PM, a DK és a MoMa megegyezett egymással, az MSZP azonban kimaradt a közös listából. A négypárti szövetség…..
Szeretnék elmesélni egy történetet azok számára, akik különböző rajtuk kívülállókörülmények hatására mostanában jutottak el arra a pontra, hogy jutalékos munkába vágják a fejszéjüket és ennek egy kézenfekvő verzióját készülnek választani, az ingatlanközvetítést,…..
A Nagymenők Martin Scorsese első nagyszabású gengszterfilmje, amelyet 1990-ben mutattak be. Sokak szerint a műfaj legjobb filmjét sikerült elkészítenie Scorsese-nek. A film Henry Hill igaz története alapján készült. A történet kb. 30 évet ölel fel, az 1950-es évektől a 80-as…..
A Tankcsapda egykori gitárosa mostanában nem a haldokló hazai poppiacon, hanem New Yorkban tevékenykedik Gun4Gun nevű zenekarával, amiben nemrég történet egy tagcsere: Sam Roon bőgős helyére az igen határozott külsővel bíró HasH érkezett, egy brooklyni arc, aki korábban a YDB (Ol'…..
Monster Lewis 2013.12.15 12:26:52
Ránéztem a Youtube-on hátha van olyan klip ahol a Levente is látszik, de nem találtam viszont találtam egy TCS interjút amit egy 2013-as londoni koncert előtt készítettek:
www.youtube.com/watch?v=oj_kwknoQs4

és mindent megértettem.
Lukács agymosáson ment keresztül. Szerinte ugyanolyan fellépni Londonban mint Marosvásárhelyen. Lukácsot megtalálta a jelenlegi rendszer. Mivel sok fiatalt szólít meg megkérték, hogy vigyázzon arra mit mond. Ha jól viselkedik beállhat abba a sorba, ahol a jólfésült 60-70 éves magyar "rocksztárok" találhatók, akik anno nem disszidáltak külföldre így a rendszer biztosította számukra a prémium életszínvonalt. Neveket nem mondok elég megnézni az Aréna kínálatát kik kapnak lehetőséget a fellépésre.
Évtizedek óta ugyanazok a nevek. Laci te is ide szeretnél tartozni? Anno minden kazettátok, cd-tek megvolt úgy 2000-ig. Remélem a második legnagyobb magyarok lakta városban(London) is meglesz a lehetőség, hogy szavazzanak az országgyűlési választásokon.
Csupa jubileumi bulival kezdi meg az őszt a Budapest Park, ahol négy zenekar is kerek évfordulót ünnepel majd. A P. Mobil negyven éves, bár a sajtótájékoztatón megjelent Schuszter Lóránt elmondása szerint a Gesarol néven töltött időszak és egyéb más okok miatt negyvennégy, de…..
Kevés népszerűbb rapper van az utóbbi években Nagy-Britanniában Dizzee Rascalnál, és most a Lángoló Gitárokon lehetőség nyílik arra, hogy a szerencsés nyertes másodmagával egy meet and greet keretein belül találkozhasson vele. Ehhez elég mindössze egyetlen kérdésre…..
A zeneipar ugye válságban van, ezt mindenki tudja. Kanye West is, aki most csatlakozott azokhoz, akik a lehető legnagyobb felhajtást csapják egy-egy új daluk, albumuk mellé. A rapper péntek este, New Yorkban, egy házfalra vetítette ki magát, illetve mutatta be ezzel együtt a New Slaves…..
A világhírű brit rapper, Wiley, a Magyar Könnyűzenéért Díjjal kitüntetett Tankcsapda és mások fellépésével kísérve tartották a VIVA Comet idei gáláját a Budapest Sportarénában. A zenecsatorna díjazottjai között volt Young G, Radics Gigi és a Children of Distance. A legjobb…..
Aki eddig nem tudta volna eldönteni, hogy részt vegyen-e a Tankcsapda következő budapesti koncertjén, azoknak eláruljuk, hogy igazi celebsereg teszi majd tiszteletét június 14-én a Budapest Park VIP-jában. Idézzük: "Orosz Barbara, Istenes Bence, Árpa Attila, Beck Zoltán (30Y), Tóth Gabi, Tóth Vera,…..
A nagyszínpadon különleges Quimby-koncertet rendeznek, a világzenei nagyszínpadon pedig az idén 40 éves Muzsikás együttes lép fel a Sziget fesztivál nulladik napi programjában augusztus 6-án a Hajógyári-szigeten. (Fotó: Mohai Balázs/MTI) Quimby Csodaországban címmel nemcsak…..
Monster Lewis 2013.06.05 14:56:25
Depeche Mode @ Puskás Ferenc Stadion, 2013.05.21. Magyarország annyira szereti a Depeche Mode-ot, hogy mostanra már garantált, hogy minden albumuk köré épített turnéhoz kapunk legalább egy budapesti koncertet is. Persze ezt is könnyű lefanyalogni azzal, hogy már megint túl kellett…..
Sokan sokszor hajlamosak csak a sikertörténeteket meghallani a külföldi munkavállalás kapcsán, pedig jócskán akadnak árnyoldalak is. A mai posztból kiderül, a londoni munkavállalás is jócskán szolgálhat nehéz pillanatokkal, legyen szó a munkáról, a magánéletről (bérelt…..
Monster Lewis 2013.04.19 16:56:05
@charlieharper: És ők annak idején, nyelvtudással, 2000 Fonttal és meglévő címekkel mentek ki? Ne már!!!
A comment:com már régóta feladatának tekinti, hogy a közmédiában dolgozók munkáját szerény lehetőségeihez mérten segítse, hiszen a mi alkalmazottainkról van szó, és milyen főnök az, aki csak kiröhögi a bénázó szakmunkást,  és nem mutatja meg neki, mit kúrt el és azt…..
Monster Lewis 2013.03.27 10:38:04