Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mercenaryntx

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csütörtökön kerül a mozikba a Felhőatlasz, ami a Budapest Film harmadik szinkronizált bemutatója az idei évben; az ezt megelőző öt esztendőben összesen volt ennyi. A Wachowski-Tykwer produkció esetében az igyekezet teljesen érthető: szerzői indíttatás ide vagy oda, egy…..
Igen, régi önc önc önc önc régen minden önc önc önc önc önc önc önc önc borzalomfőnök az eki önc önc önc önc önc önc önc önc önc önc önc önc önc huáááööööööörgh önc önc önc önc önc önc önc önc önc önc önc önc önc önc önc önc önc önc önc…..
mercenaryntx 2012.11.05 13:03:47
@burnsie: Most lesz MOH bécsben januárban.
www.facebook.com/events/238405696275496/

Amúgy meg erre kell menni:
www.youtube.com/watch?v=xxyVawoD8zo
Nem vagyok könnyű helyzetben, amikor már-már kényszeresen szabatos módon szeretnék írni a tegnapi buliról, amin többek mélységes sajnálatára, ám még többek örömére végülis megjelentem!Ha azt írnám, egy darab xar volt a buli, hazudnék. Nem kicsit, nagyon. De ha azt…..
Néha olyan sajátságos rádöbbeni, hogy mennyire nyomorult tud lenni a halandó ember...Saját sorstársát, "elvtársát" képes beáldozni mindössze csak azért, hogy saját túlhajtott egójának megfeleljen, avagy a meleg xarig benyalhasson egy egészen másvalakinek, és ezért…..
mercenaryntx 2009.08.31 13:44:08
Ahogyan azt tegnap már sejtettem előre a hétvégi összefoglalómat csak ma tudom megírni. Úgy döntöttem, hogy külön választom a bulit magától az utazástól, városnézéstől. Ebben a bejegyzésben most csak az utamról és az amszterdami élményeimről fogok írni. Kezdeném akkor a…..
Nem is tudom, hogy tehettem ilyet, de nem is írtam még Dunaújvárossal kapcsolatban, pedig holnap megyünk! Mondjuk lehet, hogy azért maradt ki eddig, mert egy full hirtelenötleten alapul az egész. Storm-mal beszélgettem pár napja msnen, amikor feldobja a kérdést, hogy nem-e megyek le most…..
Ronald legújab posztja (kicsit szétszórtan írt a srác, de a lényeg szerintem érthető): Ma mókáztam egy kicsit az Internet Explorerrel és kipróbáltam az új IE 8 beta-t is. Emellett össze is vetettem az új biztonsági lehetőségeket az IE7-tel. És mindkét verzóról sokat lehet…..
mercenaryntx 2008.03.16 13:36:08
azert jo latni, hogy meg mindig azok osztjak leginkabb az eszt browser-kerdesben, akiknek fogalmuk sincs az egeszrol.

termeszetesen az enduserektol nem varja el senki, hogy megertse az ie zsenialitasat a firefox-szal szemben, hiszen onnantol, hogy a microsoft letert a szabvany altal kijelolt utrol, a fejleszto kenyelmet helyezte eloterbe a felhasznaloeval szemben, mig a mozilla ezen forditott, a fejlesztot rakta inkabb a fasz masik oldalara, mondvan szopjon inkabb az.

ez gyakorlatilag jo uzletpolitikanak bizonyult mindaddig, amig az ie piaci reszesedese az 9x% korul karistolt, hiszen ezaltal vedve volt minden kartevotol, nyugodtan hirdethette a biztonsagossag igejet, amit jol lathato modon nagyon sok laikus be is szopott. ezert van az a kettosseg, hogy mig fejleszteni ie-ben (lenne) celszerubb inkabb, hasznalni (meg mindig) a firefox-ot erdemesebb inkabb. s mikozben az igenyek egyre inkabb a firefox iranyaba mennek el, ugy kenytelenek a fejlesztok egyre tobb mindenrol lemondani. nesze neked innovacio! az egesz browserpiac atalakuloban van, s most 2008 a szabvanyossag, a crossbrowserseg, a firefox szintre lebutitott ie a leginkabb "eladhato".

mindazonaltal jo latni, hogy az ie8 azert a fejlesztok szamara is tartogat nemi ujdonsagot az ie7-tel szemben, ami viszont csak ujabb security exceptionoket es bosszusagokat hozott. persze nyilvan hackolhato lesz ez is, mint minden, ami tulzott alkotoi szabadsagot enged. ez egy ketelu fegyver, minden joban eredendoen ott figyel a rossz is, csak azon mulik, milyen kezekbe kerul. de csak azert nem lesz valami a satan muve, mert valaki, aki nem eloiras szerint hasznalja, megegeti magat vele.