Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Neko

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én nemtudom eldönteni fotosop-e. Vélemény?..
Neko 2011.03.25 12:58:44
i53.tinypic.com/2cwo9om.jpg

nem fotóbolt, én rajzoltam :)
Schiffer András írta az LMP tagjainak, de közzé teszem, mert minden cédulagyűjtőt érint.A következő egy-másfél hétben eldől a sorsunk. Az elmúlt napokban mintegy 200 vidéki gyűjtőt, szervezőt, koordinátort, mozgalmi embert hívtam végig és nekem is iszonyatos…..
Mikor már ott tartunk, hogy akár egy ötéves gyerek is felvesz videóra bármit, és a netre is fel tudja tölteni semmitől sem lehet igazán meglepődni. Abba viszont senki sem gondol bele, hogy milyen veszélyes lehet pár unatkozó hülye gyerek a nyáriszünetben. A videó az egyik…..
Azért jó, ha az ember nyitva tartja a szemét/fülét, mert amolyan mellékes infóként talál minden féle kis érdekességre: a DISCOP újság szerint, ami a budapesti filmvásár hivatalos lapja, a Cool TV bezsákolta magának a Skins című űberkult brit tinisorozatot, amit mi is…..
Rendben, olyan dalok, amik máshol nem, meg amikre hú, de mennyit smároltunk ’98 nyarán, de miért van az, hogy bármikor odakapcsolok egy órán belül tuti leadják a Coldplay és a Buena Vista Social Club közös dalát? Clocks, a menthetetlen bölcsészeknek és/vagy tévéfüggőknek a…..