Regisztráció Blogot indítok
Adatok
icivagyok

43 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Szia kedves olvasó !Jelentem, már 3 hónapos vagyok! Ennek örömére megajándékoztam anyukámat egy átaludt éjszakával. Az úgy volt, hogy én aludtam este 10-től reggel fél 7-ig, ő pedig óránként rám nézett, hogy szuszogok-e, vagy milyen bajom van, hogy nem kérek enni.Sajnos…..
 Kiszámíthatatlan felénk az időjárás. Na de sikerült kisakkozni egy tökéletes napot a naagy városi sétára. Egész délután gyönyörű napsütésben hosszú órákon át sétáltunk keresztmamival és Fruzsi babával. Sok ismerőssel is össze futottunk, köztük egy pocaklakó…..
 És utálom, ha hasra tesznek: ..
 Egy fecske nem csinál tavaszt ... igaz, hogy idén még egy szál fecskét sem láttunk itt Csík környékén, legalábbis Madéfalván biztosan nem. És nincs is még tavasz. Tegnap havazott. Persze el is olvadt és jó hűvös idő maradt utána. Így a kinti sétáink lerövidültek és…..
Így telnek napjaink Szevasz tavasz 2011.03.14 16:18:00
 Csíkban kezd beköszönteni a tavasz. Ebből én csak annyit érzek, hogy többet vagyunk kint a levegőn, de sajnos ugyanúgy rám erőltetik a sapit, a sálat és mindenféle hálózsákot, hiába ellenkezem..így két próbálkozás után hagyom, mint előtte, nem lehet packázni az én…..
 Február 7-én Isten gyermeke lettem a madéfalvi Jézus Szíve templomban. Ezt azt jelenti, hogy megkeresztelkedtem, így már én is katolikus vagyok.Egész heti lázas készülődés után (temérdek süti sütés, takarítás, italok megvásárlása stb.) vasárnap délelőtt eljöttek…..
Betöltöttem a 6 hetet ! Egész jó volt ez a 42 nap idekint! Sok tejcsit megittam, megemésztettem, majd enni adtam a pelusomnak. Na meg persze sokat aludtam, de mostmár egyre nagyobb vagyok és egyre több mindent kezdek megtanulni!Például, hogy van hangom ! Így egyre többet gügyögök ! Na…..
 A hétvégénk nagyon mozgalmas volt. Szombat este ellepte a nappalit  a gyerekzsivaj és jókedv: vendégeink jöttek, 4 felnőtt, 1 kisfiú és 2 kislány. Hozzám jöttek baba látni, hoztak nekem ajándékokat, anyáéknak pedig ételt, sütit, italt. Ők lesznek a keresztszüleim,…..
Így telnek napjaink Ködös napok 2011.02.08 19:31:00
 Hú, ma nagyon kilőttek velem az ősök. Anya jól teletömt tejjel...vagyis én szopiztam ki belőle, de hát ki bír ellenállni??? Aztán meg mikor beájultam a kajától, gyorsan felöltöztettek, betettek az autóba, levittek nagynénikémhez és az unokatesóimhoz és ott hagytak, ők…..
 Hahó Mindenki !Bocsánat, hogy hetek óta sem én ,sem anyu nem írt a blog-ba. Nyitottunk egy újat (ezt), ami a réginek a folytatása.Még pár óra és betöltöm életem első hónapját. Nagy kalandokon estünk át a négy hét alatt.Egy fotó az első napomról, 2011. január 10, 3300…..
Még időben elbúcsúztam anya pocijától ..ugyanis pár órára rá, 2011. január 10-én, hajnali 2:45-kor megszülettem! Kemény meccs volt, de megcsináltuk!Este fél 9-kor apa már 5 perces fájásokat mért, anya ringatózott a nagy labdán, apa pánikolt, hogy nehogy itthon szülessek…..
 Kedves Pocak,Szeretném megköszönni, hogy 9 hónapon át benned lakhattam, hogy védtél, tápláltál és rugdoshattam a falaidat. Mostmár úgy érzem, megnézném mi van odakint, ezért búcsút veszek tőled, de majd kintről még sokat foglak látni, habár jóval kisebb leszel már…..
 Azt hiszem, hogy az utóbbi napokban ez a mondat hangzott el legtöbbször anyu szájából. Ugyanis népes aggódó táborunk tagjai minden nap felhívják anyut, hogy nem-e bújtam már ki és nem szóltunk róla. Ezerszer megígértük (és reméljük be is tudjuk tartani), hogy…..
 Hát erre senki nem számított, hogy nem jövök ki a kiírt január 1 dátum előtt. Ma már 2 nappal léptük túl a jósolt terminust. Voltunk doki bácsinál, újra megmérte a kobakomat és a súlyomat (3,5 kg vagyok), majd a szívhangomat is jól meghallgatták. Na és itt kezdődött a…..
Jelentem, elértem, sőt, már meg is haladtam a 3 kg-ot! Már 3100 gramm vagyok! Ekkora súllyal sikerült anya pocakját 101 cm-esre növelnem.Doktor bácsi megint olyan hideg trutyit kent anya hasára és bekukucskált a csoda gépével, meghallgatta a szívverésemet, mindent rendben talált.…..
Hiába rugdostam ennek a jó meleg lakásnak az oldalát az utóbbi hónapokban, hogy tágasabb legyen és jobban férjek benne...sőt, egyre kisebb...így megadtam magam és inkább nyugiban várom, hogy kikerüljek innen. Azért számoljatok utána, 99 cm-es lakásban elférni ... az orrocskám a…..
Csak magunknak blog A finish-ben 2010.12.10 10:22:00
holnaphoz 3 hét kitelik a 40 hét bentlakási időm. Nekem jó idebent, én maradnék még, de anyu szervezete már küldi a jeleket, hogy közeleg a véééég...az este is mindenféle fájások gyötörték, találgatták apuval, hogy ez most jósló, vagy leszálló? Anyu elolvasta mindkét…..
Csak magunknak blog Megfordultam :) 2010.12.02 11:23:00
Ma újra megtapogatta 2 fehér köpenyes néni a kéróm falait és anyu nagy megnyugvására azt érezték, hogy a fejem van lent :)Így legalább anyu nem hiába issza a málnalevél teát, végez intim tornát néha-néha (bizony elfelejti sokszor) és masszírozza a gátat gátmasszázs olajjal…..
 Beléptünk a 9. hónapba. Kicsit rémisztő, mert nem ismerem a külső világot, csak pár hangot. Vajon milyen lesz odakint? Fogom szeretni? Remélem igen... hallom bentről,hogy a szüleim nagyon készülnek,folyton dörömbölés van és anyu utána órákig takarít, sokszor…..
Csak magunknak blog 35. hét 2010.11.23 11:42:18
Szinte el sem hiszem, hogy már ennyi ideje idebent vagyok. Kezdem unni...alig van már helyem, ha meg mocorgok, akkor anyu néha nagyokat szisszen :) Valami kis zenélő micsodát szokott a hasára tenni esténként, hogy szokjam, hátha majd kint is erre megnyugszom. De úgy látom, ők hamarabb…..
2 hete a doktorbácsi megmutatta anyáéknak, hogy szép kényelmesen csücsülök anyu pocakjában. Azóta sem változott a helyzet: ma egy doki néni kitapogatta, hogy még mindig nem álltam fejre :) Még nem tudom, így maradok-e vagy nem, ha igen, gumikesztyűs bácsi fog kirángatni a jó…..
Elérkeztünk a 32. héthez is és sikerült jól meglepnek anyuékat :) minek is lógjak fellel lefele ebben az egyre szűkösebb lakásban, amikor ülhetek is? Igen, a dokibácsi felfedte a csoda gépével a nagy titkomat, hogy itt ücsörgök anyu pocijában és nézek kifelé, hiszen egyéb…..
Csak magunknak blog Baba bumm 2010.10.25 11:36:51
A benti életem 31. hetén kezdtek felgyorsulni az események, két kislánynak is drukkolok, hogy minden baj nélkül kibújjanak a jó meleg kis fészkükből. Egyik kislány osztálytársam lesz Madéfalván, a másikat remélem legalább évente párszor fogom látni. A harmadik…..
Csak magunknak blog 30. héten 2010.10.21 19:09:00
Prefixet váltottunk, beléptünk a 30. hétbe. Ez azt jelenti, hogy még kb. 10 hetet töltök idebent. Vagy ki tudja, egyet gondolok és elindulok kifelé! De nincs még időnk ilyenekre, anyu is folyton dolgozik, nem elég a hivatalban, hazaérünk és dolgozik tovább. Már egészen jól tudok…..