Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hegel

5 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
De nem csak Frau Margarethe rettenetes csúnyasága okozta, hogy Hegel irtózott házvezetőnőjétől. Kevesen tudnak arról a borzalmas esetről, amely még Hegel fiatalkorában történt, amikor szobatudósunk Münchenben vett fel néhány végtelenül felesleges tárgyat a helyi teozófiai…..
Veszélyben a mikroblogszféra: a Tumblr egyre inkább tele van képviccekkel. Ezt például woas magyar-angol politikai szótársorozatában találtuk, vagyis ezzel kezdődik a sorozat, és megmutatja, hogy a Biszku-film pár napra mennyire felélénkítette a komcsifaló hangulatot. A megfejtése…..
Felmerülhet a kérdés sokakban, hogy miért irtózott Hegel a házvezetőnője közeledésétől? A felületes szemlélő több mint elegendő magyarázatot talált volna erre már pusztán Frau Margarethe külsejéből kiindulva is, amely annyira riasztó volt, hogy a látvány a kifejlett…..
Nyilván az olvasók többsége tudja, hogy hogyan kell helyesen beszúrni egy html sablonba egyetlen sornyi iframe-et, de biztos vannak olyanok is, akiknek ez nehézséget okoz.A Facebook új "Like" buttonja azért jó, mert ha blogunk olvasói erre a gombra kattintanak, ennek a postnak a…..
Bs álnéven kommentelő olvasónk linkelte be az alábbi vicces Lego-filmet a Diadalmas Menetelésről, még jó, hogy megosztjuk mindenkivel.  ..
Hegel 2010.06.11 12:47:05
Hegeltől legutóbb épp akkor búcsúztunk el, amikor szörnyű lázálmok közepette feküdt, köszönhetően Frau Margarethe különösen kegyetlenre sikerült látogatásának. A szerencsétlen filozófus hajnalig vergődött öntudatlanul, miközben az átélt sokk hatására bomlott…..
Egy blog kommentjeiben nemrég tanúja voltam, ahogy egymásnak estek a résztvevők, és arra gondoltam, hogy mennyivel egyszerűbb lenne az emberek közötti kommunikáció, ha lenne valamilyen egyszerű alapelv, amit gyerekkorban megtanítanának mindenkinek, és azt követnénk a mindennapi…..
Nem szeretnék Galoo barátja lenni, szóvicckedvelő barátja meg főleg nem. Ridegen hangzik? Olvassátok el a levelet, amit írt nekem!Ezt a múltkor találtam ki, szóvicckedvelő barátaim örömére. Nekik fájt:-Hogy hívják azt a hajmosószert, ami kéretlenül érkezett?-Spampon.Hogy…..
Hegel soha ki nem adott, tintapacáktól és rászáradt tükörtojástól alig olvasható kusza kéziratában az alábbiak találhatók 1828. február 5-i dátummal: „5. Februar, 1828, Donnerstag Frau Margarethe, a házvezetőnőm, különöseket tud kérdezni. Fertelmesen korlátolt…..
Folyékony Kenyér Prága III. 2010.06.02 09:15:00
Klasterni Pivovar Mélyen bent a turistaövezetben, ahol kékhajú nyanyák ténferegnek a feltartott esernyők nyomában, a Hradzsin mögött ott trónol az ősrégi premontrei kolostor, a Strachovi Kolostor, melyben már a tizenötödik században is főztek sört. Távolinak tűnik, de ha az…..
Nem olyan régen leírtam ellenérzéseimet a seggfej autóvezetőkkel kapcsolatban, illetve már az is kiderülhetett, hogy nem vetem meg a tömegközlekedést sem. Nos ezek után minden lelkiismeret furdalás nélkül rúgok bele egyet a gyalogostársadalom egy csoportjába, és talán egyszer a…..
(Nagyon béta.) Általános tagek <blh:head_required /> Az oldal HTML fejléce, minden template ezzel kezdődik. A <head> tagbe illesztendő egyéb tagek ezután következhetnek. <blh:body_required />Fejléc lezárása és oldaltörzs megnyitása.<blh:skinbase /> Az aktuális…..
Hogy kicsoda Hegel? Kedves olvasó, Hegel eddig számodra egy többszáz évvel ezelőtt élt, rizsporos parókás, jegyzeteit állandóan összekeverő bogaras és különc filozófus volt mindössze, aki a reggeli tükörtojás megevése alatt képes volt felállítani egy szövevényes…..