Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kód

0 bejegyzést írt és 325 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Egy amerikai kutatás szerint az egy éjszakás kalandok során a nők ritkábban élveznek el. A szexuális elégedettséget a körülmények ugyanis tovább bonyolítják. A hangulat és lelki állapot, így a depresszió, a szorongás, a bizalom vagy az intimitás, mind-mind jelentős szerepet játszanak az orgazmusban…..
Több ember megsérült amikor az orosz rendőrség és az önkéntes kozák járőrök Szocsiban erőszakkal szétverték a Pussy Riot zenekar legújabb happeningjét - twittelte ki nemrég Pjotr Verzilov, a zenekar szóvivője. A kozák önkéntesek gumibottal, viperával verték a lányokat,…..
kód 2014.02.19 20:10:37
@a nemzet fogatlan provokátora: Kapaszkodj meg a székedben: a kedvenc Szovjetuniód felbomlott 25 éve. Kijev egy másik országban, Ukrajnában van. A résztvevő Pussy Riot tagok oroszok, Oroszországban élnek. Az orosz Putyin az akit nem szeretnek, nem az ukrán Janukovics. Ezért mennek Szocsiba, és nem Kijevbe, és nem Várpalatára stb.

Néha gyere ki a kocsmából, haladni kell a korral.
kód 2014.02.20 02:17:08
@Girhes Joe: A tévészékházgyújtogatás és és az ominózus szemkilövöldözés között egész pontosan 4 nap telt el. Ami semmilyen értelemben nem bő egy hónap.

A tévészékháznál az aktív mag valóban csak néhány tucat balhéfüggő volt. Csak azért gyújthatták fel az épületet mert mögöttük állt tízezer passzívan támogató "háztűznéző". Ha az a tízezer passzív támogató nem lett volna ott, a rendőrök két perc alatt elintézték volna a futballhuligánokat.

A Pussy Riot nem gyújtott fel semmit. Énekelnek. Hülyeséget, de csak énekelnek. A keresztények pedig csak itt olyan békések, a civilizált országban. Ugyanezek a keresztények küldtek halálos fenyegetést a Pussy Riot tagoknak, és ők zártak börtönbe egy kisgyerekes anyát két évre, mert hülyeségeket énekelt egy templomban. Még egyszer mondom: kettő évre. Éneklésért.

Nem mintha annak az esetnek bármi köze lenne a mostani ostoros nőveréshez, merthogy itt még a közelben sem volt semmilyen templom. Beakadt a lemezjátszótű?
"A magyarok értékrendje" címet viselő korábbi bejegyzésem folytatásaként, a második részben megpróbálok mélyebb betekintést nyújtani a sokszor egymásnak is ellentmondó értékrendjeinkre. Teszem ezt abban a meggyőződésben, hogy az Életben a legfontosabb önmagunk megismerése…..
Az elmúlt napokban bombaként robbant a hír, mely szerint az Európai Unió ki szeretné irtani Magyarországról a fehér akácot (Robinia pseudoacacia), mondván, egy, a Kárpát-medencében nem őshonos gyomnövény. Természetesen a hír villám sebességgel terjedt a világhálón, a…..
Kétségbeejtő, hogy miközben ma Magyarországon kutyákat, macskákat ezerszámra gyilkolásznak, kiránduló, lovastúrázó embereket pedig fegyverrel fenyegetnek a hazai erdőkben a vadászok, addig a magyar állatvédő mozgalom céljait újra és újra egy agyhalott celeb, Tornóczky Anita…..
kód 2014.01.25 18:50:50
@tapolcai evolucionista: "Ha jól olvastam vissza a vitát, egyelőre te akarsz viperát lengetve sétálni,"

nem jól olvastad.
kód 2014.01.25 19:11:32
@tapolcai evolucionista: Most vagy nem tudsz magyarul vagy ezek freudi elszólásaid voltak és te vagy "gyengeelméjű" vagy te "hazudsz". Nem tudom eldönteni melyik.
kód 2014.01.25 19:16:17
@tapolcai evolucionista: "Egy rohanó vizslára emeljél csak viperát és az utána jövő vadász esetleg indulatból beléd is durrant egyet, aztán elkapar az erdőben."

Na ne röhögtess. Pont nem a vadászokkal és a kutyáikkal van a probléma. Egy vadász a helyén kezeli a kutyáit.
Határátkelő Magyarán szólva 2013.12.13 06:44:00
Kicsit gondban voltam, mit is írjak a mai poszt elé. Eddie írása ugyanis alighanem komoly indulatokat fog kavarni, de hát ez nem újdonság errefelé. Nem feltétlenül értek egyet mindazzal, amit leír, de nem is ez a dolgom, viszont érdekesnek és megvitathatónak tartom. "Ez a poszt…..
Az alábbi gyakorlatot követi a NAV, ha az ügyvéd tévesen utalt cégbejegyzési illetéket próbál visszaszerezni az ügyfelének Szia Zug,Az önkormányzat, ahol a vállalkozásom székhelye van, leemelt a számlámról többszázezer forint helyi adót inkasszóval, jogosulatlanul még…..
kód 2013.12.06 23:35:38
@Mackósajt66: nem ismered hogy megy ez. Attól, hogy minden rendben van az adózással semmit sem vagy előre.
1. Először is megszállja a 10 adminisztratív dolgozós céget 10 adóellenőr. Nem tudnak dolgozni 2 hétig. Soha nem épül fel a cég újra.
2. Mindenképp találnak hibát, akkor is ha nincs. Ez nem vicc. "Miért piros formanyomtatványon küldte ezt a papírt, miért nem zölden? El akarta csalni az adót. Megbüntetjük az elcsalni kívánt összeg 50%-ára"
3. a tökértelmetlen büntetés ellen, amely alapja még ha igaz lenne, akkor se okozott volna kárt az államnak, elemehedsz a bíróságra. Telig az idő, pénzed a NAV-nál. Esetleg egy újabb ellenőrzés.
4. A bíróság a NAV-nak ad igazat. Gyakorlatilag mindig. A következő hónapban valakit azzal vádol majd a NAV, hogy ő meg zöld formanyomtatványon küldte piros helyett. Ezt is jóváhagyja a bíróság.
kód 2013.12.07 10:07:44
@kbs2013: Ha a "piros papír" és a "zöld papír" hasonlat zavart meg, akkor elmondom, hogy természetesen ezek csak álnevek. Összességében egyébként nincs rossz tapasztalatom az apehhel, nagyon nagy problémát nem okoztak, és soha nem akartak kimondottan rosszindulatúskodni. Velem.

És akkor had halljuk a te saját tapasztalataidat is, mert azt mintha elfelejtetted volna megírni, és csak odáig jutottál, hogy más hülyeséget ír.
Eddig a kiemelkedő súlyú, minimum tizenöt évig vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekményeknél az előzetes letartóztatás maximuma négy év volt. Azonban november 22-én járt volna le az ároktői banda egy újabb tagjánál ez a bizonyos négy év. Ők…..
kód 2013.11.12 15:12:35
@shitgun: naná hogy nem leszek boldog ember, ha szerkesztetlen kommenteket olvasok, és arra csak rátesz egy lapáttal, ha valaki ezt ki is használja, és érvelés nélkül odaböfög valamit elém.

A véleményem? Utoljára Rákosi alatt lehetett bírósági ítélet nélkül korlátlanul fogva tartani.

Most oda jutottunk, hogy a végrehajtó hatalom addig tarthat börtönben, amíg vagy be nem vallod, amit el se követtél, vagy míg meg nem halsz. Bízhatsz abban hogy soha senki nem fog ezzel visszaélni. Se Orbán, se az utána következő, se az azután következő... Te tényleg bízol benne?
kód 2013.11.12 16:03:09
@Virág et.: "Jelen esetben azért nem volt elég a 4 év, mert a DNS vizsgálatokat másfél-két év alatt csinálja a hatóság. Az ok: pénzhiány, hosszú várakozások."

Legyünk konkrétabbak: államosították a DNS vizsgálatokat. Aminek a követketménye elvileg nem okozhatna meglepetést senkinek aki a Kádár rendszerben, a hiánygazdaságban is élt. Tőkehiány, hosszú várakozások, drágaság, technikai lemaradás.
Két tesióra után is járna a felmentés, de csak egyet kapnak a gyerekek, az udvaron tesiznek, túl vannak terhelve. Még szerencse, hogy olvasónk kedvenc virágjáról kapta nevét az államtitkár asszony. Az új oktatási rendnek köszönhetően az egyik Budapest környéki német…..
Miután hétfő délután megjelent a Mandineren a Budapest Pride-ról szóló tudósításom, úgy gondoltam, végre megérdemlek egy kis pihenést. Ellátogattam a Hátsó kapu nevű műintézménybe, hogy megnézzem a Budapesti Anarchista Színház Többszörös orgazmus című előadását.…..
kód 2013.07.05 09:49:02
@tesz-vesz: Ha egy nyilvános weboldalon megjelenítem a fényképem, akkor azt bárki bátran letöltheti, azért van. A letöltéssel nincs semmi baj. Ha viszont ezt a letöltött képet valaki újra felölti mondjuk a saját, nyilvános, látens-buzi oldalára, vagyis továbbadja a fényképemet, akkor egyrészt engedély nélkül felhasználta a szerzői jogvédelem alatt állót fényképemet, másrészt - valószínűleg - engedély nélkül lemásolta a Facebook adatbázisát. Mind én, mind a Facebook feljelentheti, aminek nyomán a a rendőrség intézkedik. Nagyon megerőltetni nem fogják magukat, de ha lényegében kész ügyet kapnak, akkor megcsinálják.

Más persze a helyzet, ha nemcsak kiteszem a képem az internetre, hanem mellé írom azt is, hogy engedélyezem a látens-buziknak, hogy felhasználják. Mint ugye a cikkből tudjuk, voltak akik tényleg írásban kérték, hogy kerüljön a fényképük a listára, esetükben rendben van a listázás, de sok ember nem írt semmi ilyesmit. Akkor pedig a képet a megtekintésen kívül legálisan semilyen más módon nem használhatja senki más.
kód 2013.07.05 13:45:20
@ALFI: "Miféle szerzői jogvédelem alatt áll egy facebook-profilkép?"

1999. évi LXXVI. törvény. A fényképek szerzői jogvédelem alatt állnak. Tökmindegy hogy Facebook profilképnek használtad vagy nem. És nemcsak a fényképek, hanem az adatbázisok is, értsd a résztvevőlista úgy egészében. Mint ahogy nem másholhatod le a telefonkönyvet se.

Amikor feltöltötted, vagy amikor regisztráltál a Facebookra, akkor egy megállapodást is kötöttél, hogy a Facebook felhasználhatja a képet erre és erre a célra. Akár az is benne lehet, hogy továbbadhatja a jogot, nem tudom, de az tuti, hogy a ingyen nem adják oda senkinek, főleg nem egy látens buzi oldalnak.
Én megértem hogy vihar volt, és ez problémákkal jár. Azt viszont nem, hogy ha valaki problémával fordul egy orvosi ügyeletre,  akkor még ha villany nélkül is, de valamit kezdenek vele. Itt nem. Tisztelt Cím,  Szeretnék megosztani egy történetet a mai  magyar…..
kód 2013.07.04 07:43:41
@telkoe: "A kozepiskolai de meg az egyetemi fizika szerint is a jeggel valo hutes hatekonyabb."

Olvasd csak tovább azt a középiskolai fizikát. Egészen a hőellenállás fejezetig. Meg fogsz lepődni. Ahogy Irkutszk is leírta, pedig nem fizikus.

Amúgy hihetetlen marharságokkal oktatják ki itt a posztolót (akik valóban túlérzékenynek tűnnek, és a szállítással valóban csak kárt okoztak). Két réteg lepedő meg mélyhűtött zöldség, hihetetlen. Menj már le azt próbáld ki, nem kell az egész testeden, elég a karodon is. Még jó hogy volt egy orvos hozzászólás, aki rendesen elmagyarázta, mit kell valójában csinálni. Kár hogy a hülyeség fog megmaradni az emberekben.
kód 2013.07.04 07:57:46
@VaTi: "Hogy a vonalas telefon függ az áramtól meg a vihartól, így azért nem tudtatok betelefonálni. A mentőhívást meg végszükségben megoldják mobilról (mondjuk akár sajátról, ha szolgálati nincs), a mobilhálózat pedig _nem_ függ az áramtól. Tényleg végtelenül érdekes ez."

Gúnyolódni sajnos tudsz, de a telefonokról halvány lövésed nincs, pont fordítva van, mint ahogy írod. Ez így elég kínosan jön ám ki. Ahogy emlékeim szerint az összes hozzászólásod is, kicsit visszavehetnél az arcodból. A telefonnál a megfejtés az, hogy a béna vezetékes telefonok valóban nem működnek 230V nélkül, de ez a készülék hibája, nem a telefonközponté, akik bőven küldenek annyi áramot, hogy telefonálni lehessen áramszünet idején is. Nekem még faxom is van olyan, ami faxolni persze nem, de telefonálni tud 230V nélkül. 1 hónapja élesben volt tesztelve.
396     Április 19. Vasárnap   Én vagyok valamiért a délelőttös. Reggel megint jött a Koltay ellenőrizni, de semmit nem talált, pedig igen nagy kosz volt a konyhán. Ebből látszik, hogy csak a kedvükön múlik, mikor szopatják az embert, nem kell ahhoz semmit…..
kód 2013.04.20 23:16:32
@Oldm3n: Az afgánok biztosan nem nyernek a NATO ellen, mert a NATO nem az afgánok ellen harcol. Hanem a Talibán ellen. Ha a Talibán nyerne, azt - már amennyire lehet így mondani - viccess lenne az afgánok győzelmének titulálni, mert a Talibán egy arab-pakisztáni befolyás alatt álló szervezet, a tényleges katonai erejét konkrétan arabok adták, és nem mellékesen rengeteg afgánt gyilkoltak le.
kód 2013.04.20 23:52:06
@Oldm3n: Azt már végképp nem tudom, hogy jön ide a lítium. Hasonlítasz a zsidó rabbira, akinek mindig van egy újabb ötlete, hogy ne dögöljön meg legközelebb a tehén.

De ha már az a meggyőződésed hogy a NATO különféle feltételezett bányák miatt harcol, nem pedig azét mert nem hagyhatták szó nélkül 2001-9-11-et, akkor nézz utána, hogy mennyibe kerül egy háború Afganisztánban, és mennyibe kerül egy bányanyitás.
Az Oktatói Hálózat (OHA) listáján olvastam egy tömör, s mégis szívbemarkoló búcsúlevelet. Ezt teszem közzé, név nélkül, de a szerző engedélyével: „…jelenleg még egy fél évig nem tanítok, utána pedig külföldre költözöm, így végülis nem lesz közöm a magyar…..
kód 2013.04.20 20:51:31
@xxyati: szállodát azonban lehet építeni uniós pénzzel (láttam többször), és gépeket is be lehet szerezni uniós támogatással.
Tisztelt MT weboldal üzemeltetők!    Az oldaluk tetszik, a kommentelőket (akinek ez nem inge, az ne vegye magára!) kevésbé szeretem, nagyon tudják szídni egymást bizonyos esetekben; máskor valóban segítő ötleteket adnak, az jó dolog.  Én nem bizonyos cégre…..
kód 2013.03.21 11:42:16
@Zabaalint: Igen, egyetértek, ide is alkalmazni lehet a mondást:
Olyan munkavállaló, hogy
-sok terület ismer
-mindegyikben profi
-"versenyképes" fizetésért munkát vállal
na olyan nincs, válságban sem. A háromból tetszés szerinti kettőt viszont lehet választani.
kód 2013.03.21 11:51:52
@Zabaalint: ez a fizikus "dolgozhat a mekibe" azért szerintem is erős volt. Én nem látom depresszióra okot adónak, ha egy fizikus ne adj isten egy hardvergyártó cégnél dolgozik K+F területen jó pénzért.
kód 2013.03.21 11:58:22
@droid_: senki nem mondta, hogy bunkónak kell lennie a hr-esnek, ezt csak te értetted bele. És az is igaz, hogy nem kell mindenkinek vállalkozónak lennie, és jó lenne ha úgy is tisztességes megélhetése lenne. De akkor is jó ötlet megpróbálni beleképzelni magát egy cég helyébe, ne adj isten megkérdezn egy HR-es ismerőst, vagy vállalkozót, hogy mit miért csinál úgy. A saját karrierjét viszi előre, ha jobban megismeri a cégek motivációit.
TComment Hallod? Meghalt anyád! 2013.02.20 06:00:00
Nem eltaposni kell azt, aki e levelet írta. Pedig nem ez a megoldás: a saját mocskos trükkjével kell megkínozni. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
kód 2013.02.22 01:12:05
@Autó-motor doktor: a küldő gép IP címét a következőképpen tudod megállapítani:
1. A leveleződtől kéred a levél nyers formában megjelenítését. Ehhez először kiválasztod a spam levelet. Ha Thunderbirdet használsz, akkor a Nézet menüben az Üzenet forrása menüpontra kattintasz. Ha gmailt, akkor a Továbbiak nyílra (Válasz gombtól jobbra) kattintasz, majd az Eredeti Megjelenítése menüpontra.
2. Sorban átnézed a "Received: " kezdetű sorokat. A legelső olyat keresd, amelyiknél a "by" szó után még egy józan paraszti ésszel hozzád tartozó gép neve van (pl. ha gmail-t használsz, akkor ...gmail.com), de a "from" szó után már egy idegen. Az idegen gép neve mellett ott lesz a keresett IP cím.
kód 2013.02.22 01:15:56
@butschq: olyan nincs, hogy egy levél "kering". Azt valaki küldi. Egy pszichopata spammer ebben az esetben.

@jk88: szuper :)
kód 2013.02.22 02:17:32
@Kurvaanyátokat: a leírt módszerrel nem az illető tróger IP címét keressük, mert az sehova nem vezetne, hanem azt a gépet vagy gépeket amelyek a spammer befolyása alatt állnak. Ezeket lehetőség szerint le kell állítani, ezzel is borsot törve a orra alá.
Tegnap érdekes hír jelent meg az indexen: Havazás miatt szakadt félbe a túlélőverseny. Gondoltam szegény civileket meglepte a nagy hó, aztán félúton inkább a forralt bor mellett döntöttek. De nem. A honvédség katonái versenyeztek. Ez azért más. Rásandítottam a honvedelem.hu…..
kód 2013.02.17 01:08:51
Bocs, de ekkora marhaságot már évek óta nem olvastam Index címlapon, pedig erős a verseny...

Bármilyen hihetetlen, mint ahogy nagyobb cégeknek, a katonáknak is vannak "saját" sportklubjaik. Mint ahogy vannak - például - teljesítménytúrázók is köztük. Ami azt jelenti, hogy nemcsak elmennek civilek által szervezett túrákra, de mint minden magára adó egyesület, ők is szerveznek túrát. Pl. idén mentünk volna egy véletlen katonák által szervezettre a családommal, gyerekestül, ha nem lett volna beteg valamelyikünk. Ezeken a túrákon vannak gyorsabb sétának megfelelő pár kilométeres távok gyerekes családoknak, de van brutális, 40-100 km-es félig-meddig csak futva teljesíthető táv is. Ki-ki megtalálja ami neki való. A szóban forgó versenyről egyéb információ híján csak annyit tudunk, hogy éjszakai lévén és talán pontosan kijelölt útvonal híján a könnyebb távok kimaradtak. Ennyit tudunk, nem többet, nem kevesebbet. Attól, hogy katonák szerveznek egy nyílt versenyt, nem jelenti, hogy ez a nemtudom milyen kommandós kiképzés alapja. Ez mégis hogy jött ki??? A versenyszervező felelősséggel tartozik az indulók iránt. Szerveztek egy SPORTVERSENYT, tök véletlen katonák, és a rossz időjárás miatt - felelősen eljárva - lefújták. Ennyi hírből másfél gépelt oldalas, messzemenő következtetéseket sugalló cikket gyártani... hát erős képzelőerőre vall.

Ha jövő nyáron a családi túránkat eső miatt lefújják, akkor majd arról jelenik meg poszt, hogy a magyar honvédség elitalakulata - más néven a 11 éves fiam - már egy kis esőtől is elolvad?
Az amerikai óriásbolha tapsra ugrik. Az amerikai óriásbolha tapsra akkor is ugrik, ha kitépjük három lábát. Az amerikai óriásbolha nem ugrik tapsra, ha minden lábát kitépjük. Következtetés: az amerikai óriásbolha megsüketül, ha minden lábát kitépjük. Hát kábé ilyen a…..
Nem értem, miért lehetséges, hogy a mentőknél leszarják az ember problémáit, vagy legalábbis velünk ez történt. Ott milyen alapon döntik el, kinek jár az ő ellátásuk és kinek nem? Mi kell ahhoz, hogy ne elhajtsák az embert, ha már az életveszélyes helyzet sem elég? Tisztelt…..
A férfiak egy része hajlamos azt gondolni, hogy a nőnek semmi sem elég jó. Kellemetlen, hogy ezt most egy felmérés igazolni látszik. Bár a legtöbb nő elégedett jelenlegi kapcsolatával, sokan egy-egy éjszakára mégis visszavágynak volt szerelmükhöz. A szexológusok szerint a…..
kód 2012.09.22 18:00:59
@Pángalaktikus-gégepukkasztó: "Hahahaha....ezt ki írta? Felnőni ki fog, Galambom?"

Nem tudom ki írta, de tényleg vicces, hogy miután lemarháztad a szerzőt, utána leírtad pont ugyanazt amit ő is, és most nagyon okosnak érzed magad :)
kód 2012.09.22 20:09:02
@Pángalaktikus-gégepukkasztó: inkább feladom :)
Tulajdonképpen nem akartunk semmit a következő képek elé írni, aztán úgy gondoltuk, pár dolgot talán mégis érdemes. A képeken látható katona, Taylor Morris 23 éves és az amerikai hadsereg robbantási szakértője. Az afganisztáni Kandahárban szolgált, amikor idén tavasszal…..
kód 2012.09.17 22:47:06
@különvélemény: Afganisztánt semelyik nyugati ország nem akarta megtámadni. A tálibokat támadták, őket is csak akkor, amikor védencük, Bin Laden már túl sok amerikait gyilkolt meg. Olyannyira nem akarták megtámadni Afganisztánt, hogy nem is támadták meg. Bizonyára nem emlékszel rá, de Afganisztánban polgárháború volt. Az (afgán) Északi Szövetség ÉS az USA, Nagy Britannia stb. pusztítota el a tálib rezsimet. Az afgán Északi Szövetség részvétele egyáltalán nem névleges volt, ők adták a szárazföldi erők döntő részét.

De ha nagyon feszegetni akarnád, hogy ki támadta meg Afganisztánt, akkor eszedbe juthatna, hogy a tálib mozgalom nem éppen egy tiszta afgán szervezet volt. Az igazi katonai erejét pakisztániak és Bin Laden arabjai adták. Akik tömegesen gyilkolták az afgánokat.

De ennek a témának már végképp semmi köze a poszthoz, és kezdesz nekem egy sima trollnak tűnni. Ha még egy harmadik témát is előhozol, akkor arra már inkább nem válaszolok.