Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szine

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Exatlon indulásakor ezt írtam a műsorról: Az egész műsor egy bazinagy "hogy állunk a minekkel" kérdés. Lényegtelen, hogy a pályák Dominkán állnak, vagy a Lupa beachen. A versenyszámok felépítése pont olyan elcseszett, mint a Játék határok nélkül emlékezetesen botrányos évadában, ahol teljesen…..
szine 2019.02.25 23:45:46
@Extremitates: Bűn szar te magad vagy. Látszik, hogy fogalmad nincs arról mi fán terem a kommentárkodás.
Pont arról szól, amit Palik csinál, és itt nem veszed észre, hogy mekkora öngólt rúgtál, hisz szidod a versenyeket, de azok még is magas szinten vannak közvetítve, az a kommentátor érdeme, és Palik nagyon jó abban, hogy amikor abszolút semmi sem történik akkor is képes lekötni az ember figyelmét.
Emellett a fotelből nagy szád, megnéznélek egy ilyen ovis pályán, 2 méter után összeesnél kb.
Arról nem beszélve, hogy Palik jó 10 év után tért vissza. Az pedig, hogy rosszul nézne ki, szerintem ez abszolút baromság, a korához képest nagyon is jól tartja magát. Meg főleg ahhoz képest, hogy milyen mélyen volt.
szine 2019.02.26 00:03:50
Műsoridő a versenyek hosszától függ, először azért volt rövid, mert kihiívók nagyon elverték a bajnokokat, ráadásul a pálya is gyors volt.
Értelemszerűen amikor 9-9-es és váltó versenyek vannak, akkor műsoridő is nő.
Az hogy kik csinálják a műsort, az szerintem mellékes, általában szerintem amit kell azt megmutatnak, ritkán van, hogy hiányérzete van az embernek.
Pályák nagyon is jók. Emellett el vagy tévedve, a pálya nagyon is számít, az teljesen futam függő, hogy valaki betudja e hátrányból hozni.
Emellett az Exatlon a Biatlonhoz hasonló, a biatlon a sífutás és lővészet keveréke, na már most lehet azt mondani, hogy az a király, aki a pályán a legjobb, csak hogy az mit sem ér ha ellövi magát, ez egy összetett dolog, attól, hogy valaki gyors pályán még nem fog nyerni, hisz megoldani az ügyességit is, ezt Unginál látni sokszor amúgy, aki veszett tempóban tolja, de a dobásnál meg össze-vissza dobja mondjuk. De pl. érdemes megnézni Hannat, aki az első futamban szándékos fogja visszafogát, és ahogy telik az idő, úgy gyorsul, ugyanis be osztja az erejét. Mondjuk a visszajátszásokat tekintve osztom amit mondasz, az tényleg túlzásba viszik.

Palikról meg leszállhatsz, mert nagyon unalmas, hogy bele van állva, ő kommentátor, és korához képest jó formában van, főleg hogy pár éve még komoly problémái voltak, de ez a múlté. Emellett azon kéne elgondolkozni, hogy még is ki más lehetne helyén? Neki komoly múltja van, ismerik az emberek, ez nagy előny, ráadásul mivel kvázi nyugdíjban volt, így ő szabadon elérhető, egy másik kommentátort akinek mondjuk fix. szerződése nehezebb lett volna meggyőzni.

Emesenek olyan múltja van amilyen. Stalonne is pornózott anno.
De nyilván nem ezért került be a műsorba, az hogy vele mellényúltak, az egyértelmű mondjuk.
Az európai versenyzők hamar megismerték a pályát, különösen az új-zélandi Paul Radisich. Két adáson vagyunk túl a dominikai palikozásból, és ha agyonvernek sem tudom megmondani, miről és kinek szól ez a műsor, amit Exatlonnak hívnak, és kábé olyan, mintha a Survivor…..
szine 2019.02.25 22:37:20
@filewalker:

Szerintem meg neked semmi közöd nincs a sporthoz. Ha a legrosszabbat kéne megnevezni az mindenképpen Szujó, aki önjelölt kommentátor, nála látszódik, hogy erőlteti az egészet.
Palik nem ordibál mindenért, de amikor kell akkor megteszi, hisz erről szól a kommentálás, nem pedig arról, hogy valaki hót unalmasan elmondja azt amit amúgy is látunk.
Az hogy arrogáns lenne egyértelműen köszönő viszonyban sincs a valóságban, az pedig hogy megalázta aki mellette van? :D :D :D Czollner saját magát alázta, azóta is kommentál, meg lehet nézni mit művel. Pont, hogy Palik aki hozzátudott tenni, ő volt az egyedüli, aki képes volt akár 1-2 órás szünetet úgy lekommentálni, hogy az élvezhető legyen.
szine 2019.02.25 23:18:46
@Na hogy érzi ez a Wágner magát?:
Először is Fradiban nem keresnek havi 20 milliót. Másrészről nem fallábúak. Az albánokról meg annyit, hogy az albán válogatott az eb selejtezőn és az eb-n sem kapott sok gólt, bitang szívós ország. Emellett a legnagyobb baj a magyarokkal, hogy nyár végén ők még lélekben kb. nyaralnak. Ezért van az, hogy sorra buknak el, és nem csak Fradi.
A mihez tartás végett külföldön egy magyar képes 2 millió eurót évente, és ezzel még alul van fizetve, hisz ha spanyol, olasz, brazil, német lenne, akkor dupla annyit keresne.
És elkövettél egy hatalmas hibát, de profi sportolókat átlagemberekhez hasonlítottál.
A mihez tartás végett egy átlag embert nem követnek paparazik, nem ír róluk tucatnyi lap legyen az szak- vagy bulvár sajtó, egy átlag ember ha végez a munkájával, akkor szépen hazamegy, ehhez képest egy sportolónak ki kell szolgálni a szponzorokat, teszem azt a rajongókat. Ja és ugyebár a legfontosabb tv-s közvetítés, hisz ezek dobták meg nagyon az árakat, hisz ebben hatalmas üzlet van.

Az meg vicces, hogy egyből kézilabdát hozod fel amiben nagyon kevés pénz van a focihoz képest. Győrbe azért igazolnak világklasszisok, mert ők igazi győztesek, akik nyerni akarnak, nem hinném, hogy itt a pénz dönt, Főleg, hogy ugyebár egy profi sportoló keresete nem csak klub által kapott összegből adódik, hanem egyéb szponzori pénzekből is.
Gondoljunk bele, hogy x cég csak azért fizet x sportolónak x összeget, hogy az ő termékét hordja. Ez kőkemény bíznisz.
Egy picit el vagy tévedve. Sportban alig van leállás, télen felkészülési meccseket játszanak, edzőtáboroznak, nagyon kevés az amikor tényleges leállnak egy focinál. Egy téli sportnál teszem azt mondjuk más a helyzet, bár ott is a legjobbak az év jó részében edzenek, ill. versenyeznek, hisz amikor Európában nincs hó akkor átmennek déli földtekére, az Andokban szoktak versenyek lenni, az ősz elejétől meg az európai gleccsereken is lehet már készülni.
De ez az egyik fele, nonszensznek tartom az álllításod, mert az intezitás nem mindegy, az egy dolog, hogy mondjuk teszem azt 3 órát edzenek egy nap, de az bőven felérhet 10 óra munkával is.
Sporttámogatásról meg fogalmad nincs. Hisz a sportban alapvetően a klubok és szponzorok az uralkodóak, és kevésbé az állam, bár nyilván ez sport függő is.
Az a baj, hogy neked fogalmad nincs arról, hogy mit ér egy olimpiai arany teszem azt.
Olimpia 4 évente van, ezért nem egyszerű történet. Ha már téli sport, Gyarmati Panka, 3 éve történelmet írt amikor világkupa versenyt nyert, először havas számban.
De az olimpiára nem jutott ki 2014-ben, egy hellyel maradt le, mondjuk nonszensznek tartottam az egészet, hisz egy olimpiára való kijutást nem szabadott volna így korlátozni, főleg, hogy a kvalifikációs ciklusban nagy szép eredményeket hozott, majd hiába nyert világkupában, a következő szezon előtt úgy megsérült, hogy 2018-as olimpiára való kijutása teljesen esélytelen volt, hisz mindössze egyetlen versenyen tudott elindulni, igaz ott szépen szerepelt, de az már veszett fejsze nyele volt.
Sporttámogatások meg sportágrakra megy, ebben nem csak felnőtt, hanem az utánpótlás is ugyanúgy benne van pl.
A másik dolog, szerintem keress fel valami szakembert, te komolyan az USA-hoz hasonlítod a magyarokat? Az USA-ban teljesen más az életszívonal. Mihez tartás végett, nézzünk meg itthon egy komoly bandát, az teszem azt végig koncertez egy hónapot, ami arra elég, hogy feltartson egy albérletet, ezzel szemben az USA-ban egy hasonló kaliberű halomra keresi magát. Teljesen mások a lehetőségek. Sőt ha nem jön be neki az élet az USA-ban, akkor tovább áll, és máshol hasznosítja a tapasztalatait.
Ég és föld a kettő.

Tömegsport ugyanúgy kap pénzt. De amit te leírsz ez nonszensz, nem kommunizmusban élünk. Az egy dolog, hogy mondjuk ingyen biztosítsák körülményeket, de a gyerek önmagától nem fog fejlődni, ahhoz edzők kellenek, ahhoz meg pénz, az életben semmi sincs ingyen.
Amúgy ez szép meglátás csak nem megvalósítható. Emellett szerinted egy uszodának nincs költségei? Felépít egy uszodát az állam, sőt teszem edzőt is ad akik ők fizetnek.
Ezzel az állam hatalmas bukna, és befeketett pénz nem térülne meg.
Ráadásul az hogy ára van mondjuk egy edzésnek az céltudatossá teszi a gyereket és szülőt, hisz nyilván ha valami nem megy, akkor azt nem erőltetik. Szemben ha ingyenes lenne, akkor meg lehet leragadna az első dolognál a gyerek és ott is maradna mondjuk.

Magyarországon a sport abszolút a helyén van kezelve.
Többszöri megtekintés után is nagyon-nagyon nehéz elhinni, hogy nem egy viccvideó, hanem egy profi tévéstáb országosan sugárzott híradójában játszódtak le a következő képsorok.  Többen állítják, hogy a TV2 esti hírműsorában megtörtént minden idők Gálvölgyi-show-díjas bakija: Andy Vajna állami…..
szine 2017.02.11 18:35:23
@Impulzusmomentum: Patkányvajna? Patkány inkább te vagy. Emellett a Retekklubnál a TV2 színvonalasabb dolgokat csinál.
Miközben kis csapatunk továbbra is az óriások által ütött fal betömésével foglalatoskodik, ahogy az lenni szokott, kiderül, mi is zajlik a háttérben, honnan jöttek az óriások, illetve néhány nem várt segítség és ellenség is előkerül...
Ázsiai filmek röviden Bakuman 2016.07.23 21:34:29
Két középiskolás diák mangarajzolásba kezd, a céljuk pedig nemes egyszerűséggel az, hogy a munkájuk bekerüljön a Shonen JUMP! magazinba. Persze mindez nem olyan egyszerű, ráadásul a mangarajzolók életének nem várt nehézségeivel is meg kell küzdeniük...
Figyelem! A "tovább" gomb mögött olyan tartalom következik, amit az emberek nagy része gyerekesnek tart. Kérjük, ha nem komálja a japán animációs filmek világát, görgessen tovább, vagy várja meg a…..
szine 2015.01.15 23:41:45
Elhelyez egy térképen? Ezen jót mosolygok. Nem az határozza meg az embert, hogy mi a kedvence elsősorban, persze akinek hárem műfaj a legnagyobb, az pl. aligha tudja milyen a jó anime. De egy Narutotól v. egy Fairy Tailtől senki sem lesz kisebb, és pl. egy Monstertől senki sem lesz nagyobb. Sőt megfigyelhető hogy vannak rajongók akik alapvetően az ilyen nevesincs animeket részesítik előnyben, mert ettől hiszik magukat különlegesnek, és verik a mellüket, hogy az én véleményem mekkorát számít, míg egy Narutos maradjon csöndben. Az ilyeneknek adnék a kezébe egy ásót, és velük kapcsolatos legnagyobb probléma, hogy az anime műfaj magát is lejáratják, és ebben az a vicc, hogy itt nem feltétlen mezei rajongókról van szó, hanem komoly fordítót is tudnék említeni.
Anyagi tényező. Itt alapvetően az a baj, hogy az emberek nem gondolkoznak. És összevásárolnak mindent amire nincs is szükségük, az én animes cuccaim nagy része manga, az pedig egy időtálló dolog. Abban nem értek, hogy egy dolog kell gyűjteni. Nekem pl. 5 különböző mangam is van pl., igaz ezek java része Naruto és Lovely Complex. Naruto 8+1 kötet, Lovely Complex 7 kötet.
DVD gyűjtésnek nem látom értelmét. Mert igazából nem ad pluszt.
Következő két pont is érdekes. Először is sztereotípia nagy úr, de nem kell ahhoz animesnek lennie, hogy az ember nem mozduljon ki otthonról. Emellett az a probléma, hogy itt a két dolog ellent mond egymásnak, pontosabban nem kapcsolódik az össze. Az hogy miért szereti valakit az animet az egy másik téma, ettől még nyugodtan igaz lehet a fenti tétel, ez nem egy cáfolat rá.
Az utolsó pont meg egy igazi baromság.
Bár biztos van akik úgy vannak, vele, hogy a "való világ is ilyen izgalmas lenne." De nem ezért néz az ember animet. És itt van egy baromság. Két fogalom van, megtörtént, vagy megtörténhet.
A filmek 95%-a fiktív ez igaz, de ez nem azt jelenti, hogy nem történhetnek meg. Viszont ez a merítéses dolog tetszik.
szine 2015.01.15 23:41:54
Érdekes cikk. De jó néhány része nem stimmel.
Pl. a szülős dolog. Az anime rajongók nem feltétlen kamaszok, én már rég kinőttem ebből a korból. És azért vannak jó páran, akik már felnőtt korosztályba tartoznak. De aki még kamasz és általános ill. középiskolába jár, nálunk legveszélyesebb az osztálytársak, ugyanis a "gyerekek" hihetetlen kegyetlenek tudnak lenni, a saját bőrömön tapasztaltam is ezt, erről nem szeretnék beszélni, és ekkor még nem is is ismertem az animet. De ide tartozó probléma, hogy míg ha valaki Simpson családot, South Park-ot, Futuramat, Family Guy-t néz akkor milyen menő, de ha animet amikor milyen dedós. De amíg ezek a rajzfilmek nem gyerekeknek készültek, sőt Simpson XX. század legjobb tv sorozata is lett a Time magazinnál. Addig az animeknél is vannak hasonló művek, csak ez a szubkultúra része, nem folyik a csapból is, és ez okozza a probléma. Félreértés ne essék, fentiek java részét is szeretem, szóval nem ezekkel a sorozatokkal van a baj.
Hárem kapcsán, nem kéne úgy tűni, mintha mindenki ezt nézni, én pl. nem rajongok a műfajért, főképp, hogy ma már hentai felé kacsingat ez a műfaj, de arra ott a hentai.
És ha már hentai itt van egy nagy tévedés. Pont az a probléma, hogy jó páran az animekből a hentait ismerik csak. Más témában volt egy vitám, és kaptam is az animeért, hogy így hentai, úgy hentai. Meg volt olyan aki azt mondta, hogy az animek közül, csak a hentai ér valamit, mert a kex van a valóságban is pl. Amúgy ez egy berögződés az embereknél, hogy elkezdőzik, de ez nem csak hentaira igaz, hanem más pornóra is, pedig ha megnézzük, jó formán legnagyobb letöltések ehhez kötődnek, készült is egy olyan dal, hogy az Internet Pornó, aminek komoly valóságalapja van.
Fiú v. lány kérdés. Ezen jót nevetek. Full egyértelmű melyik melyik.
És az illető mintha nem is mai világban élne. Ma már egyáltalán nem szokatlan hosszú haj. Nemzeti érzelműek azok kapásból borotválják a hajukat pl., meg ez sörhasú pont... Ez is vicces.
Én szeretem a francia musicaleket és ott nem egy hosszú hajú karaktert láttam pl. Roméo et Juliette, eredeti Rómeó pl.
Szinkron dolog kapcsán. Az nem csak japánra jellemző, hogy a gyerekkaraktereknek női hangja van. Ez szerte világban így van. Én pl. Süsün nőttem fel, kis királyfinak női hangja van pl.
De Bart Simpsonnak is női hangja van eredetileg. Lehetne itt sorolni példákat. Ami baj pl. hogy Dragon Ball-ban egy nő szinkronizálta Gokut és fiait is, és ez még 10-12 éves korban elmegy, de 20, 30 éversen már nagyon nem. Nem is rajongok DB eredeti szinkronjáért, még a németet is jobbnak tartom, de az első a nagyon remek magyar szinkron.
Sok animet végig nézett az ember, és mindig érik új dolgok, ez nagyon igaz. Ezt én is tapasztalom, de ez animen belül is lehet, ott van a Sword Art Online 1. évad nagyon jó, a 2. évad egész jó, aztán hirtelen váltás a vége részeknél, és az teljesen ledöbbentett jó értelemben.
Meggyőzni emberek, hogy ez nem csak gyerekeknek való ez nagyon helyes, de ahogy elmondtam, itt az a probléma, hogy más kultúrából származik, ráadásul a magyar alapvetően egy roppant primitív nép. Legkevésbé sem ismeri a toleranciát. Ami egy szomorú dolog, és ezzel függ a következő pont. Nem kell meggyőzni senki, hogy animet nézzen szerintem. Egy részt ez még ronthat a helyzeten, másrészről pedig a probléma a fentiekben jelentkezik, vagyis hogy az adott illető, nem fogadja el mondjuk, hogy a barátja animezik pl.
Ez innentől kezdve nem barátság. Az animehez nem lehet úgy viszonyulni, mintha emberiség elleni bűntett volna. Hallottam emberektől, hogy emiatt emberi kapcsolatai mentek tönkre, sajnáltam az illetőt, de ezek az emberek nem érdemesek arra, hogy törődjön velük az adott személy. Bár a kamaszoknál ez még működhet. A tanács nagyon is jó.
Következő pont talán a legnagyobb badarság. A kedvenc animet nem kiválasztja az ember, azt megtalálja az ember, de ez nem csak animere igaz, gondoljunk csak zenére pl. Olyan nincs, hogy valaki megnéz egy eladó listát, és rábök na ez lesz a kedvencem.
Pontosabban akár lehet, de ez egy hamis dolog. Aztán a Naruton nem túl kell látni, a Narutot meg kell érteni. Naruto egy nagyon komplex történet, amit sokan nem értenek meg, sajnos.
Pont ma volt ezzel kapcsolatban vitám, ahol egy nagyképű egyén azt mondta, hogy hát mindenki érti a művet, és ezért nem szeretik, vagy valami ilyesmi volt, így nem lehet hozzáállni.
Szegasztok! Hát igen, eljött ez a nap is. Bevallom, eredetileg nem állt szándékomban, bár már nem egyszer kérdezték, hogy befogom-e mutatni. Mivel a Kinnikuman után elhatároztam, hogy "neverending shonen"-ből nem fogok videót készíteni, ezért inkább írásos kritikámban mondom el saját véleményemet a…..
1998-ban a Godzilla egyike volt az esztendő kevés szinkronizált bemutatójának. Akkoriban máshogy volt: nem azért szinkronizáltak egy filmet, hogy sokan megnézzék, hanem mert sokan megnézték. Egyrészt az egy frankó szinkron volt, másrészt akadt mellette feliratos kópia is a nagyon…..
szine 2014.05.21 14:29:28
@Zalaba_Ferenc:
Jó nagy baromságot dumálsz. Szinkronnak egyre nagyobb a kelletje. Régen nem volt ilyen nagy kellettje, mert akkor még Bud Spencer sem szinkronnal ment a mozikban, még is mentek rá az emberek. De a mai kamaszok jórésze funkcionális analfabéta, könyv nincs a kezükben, ezért az olvasásos komoly problémákat okoz, ezért nem tudnak megnézni egy feliratos filmet, másfelől a lustaság is ott van. Ha van szinkron, miért néze felirattal. Haffner Anikó meg igen sokszor bizonyított.
szine 2014.05.21 14:31:41
@Takács Máté:
Csak akkoriban nem volt jóformán minden családban internet, és a kereskedelmi csatornák, mint retekklub és tv2 is akörül indultak el.
Sziasztok! Elkészült a 10. rész! Fogyasszátok egészséggel! :) Mikakunin de Shinkoukei 10 Fordította: Hirurawa      Lektorálta: Nassau..
szine 2014.03.15 01:17:15
Üdv!Bocsi a késésért, elkészült a 8. és 9. részhez a felirat, illetve felpakolom 1.-től, hogy meglegyen itt is! :) Mikakunin de Shinkoukei 01-09 Fordította: Hirurawa      Lektorálta: Nassau..
szine 2014.03.09 23:16:57
Miközben Nico Rosberg a Brit Nagydíjon harmadik Formula-1-es győzelme felé száguldott, Kimi Räikkönen a verseny hajrájában ugyan lecsúszott a dobogóról, de túlszárnyalta Michael Schumacher rekordját a folyamatos pontszerzés statisztikájában. Vasárnap Silverstone-ban a finn bajnok…..
szine 2013.07.05 16:55:05
@Is:
Mindig az aktuális szabályoknak kell megfelelni így a rekord az rekord.
Egy ember életét vesztette többen súlyosan megsebesültek a Rallysprint Bajnokság északi régiójának mai fordulóján a Nagykállói Ralda Rallysprinten Többen is súlyosan megsérültek amikor a nézõk közé csapódott egy autó a Nagykálló és Újfehértó között zajló…..
Nagy mersz és önbecsülés kell ahhoz, hogy a világ egyik leghíresebb regényét próbálja meg valaki a vászonra varázsolni úgy, hogy az adott műből már nem egy-nem két elfogadhatónak mondható produkciót készítettek. Tom Hoopernek volt elég bátorsága ahhoz, hogy megpróbálja…..
szine 2013.04.29 03:36:56
@danialves: @FroG: Igen musical alapja is regény, csak hogy a musicalnek van egy strukturája amit látni kell. Természetesen nem fér bele minden hisz akkor nem 2,5 órás lenne, hanem duplája, azt pedig ember nem bírná végig ülni. Így jelen esetben viszonyítási pont maga a musical lehet, annak bármely színpadi változata, nálunk is adták már többször is, legutóbb Miskolocon.
szine 2013.04.29 03:47:31
@danialves:
Azért ez így nem pontos, musical eredendően színházi műfaj, de van egy filmes oldala is, régebben rengeteg musical volt, amik mára klasszikus lettek. Másrészt a film maga általában pont, hogy segít egy musical helyzetén, hisz maga a musical, mint színházi darab egy rétegnek műfaja, de a film sokkal több emberhez eljut, olyanokhoz is akik nem járnak színházba. És pont ezért egy musical film nem csak közvetlenül lehet sikeres, hanem közvetve is az lehet. Ugyanis egy-egy élmény meghatározó lehet, és megszeretettheti a műfajt ezáltal a színházat vagy a darabot, mindkettő bevételt jelenthet a műnek, hisz az illető elmegy megnézni a darabot és/vagy megveszi valamely CD-t.
Amúgy a Nyomorultak a 80-as évek közepe óta fut West End-en több mint 10000 előadás, a Broadway-n már 10 éve nem fut sajnos, de ott is komoly előadás számot ért el a darab.
Örömhírre virradt a mai nap. Az MTVA ma délután bejelentette, hogy egy újabb lépéssel közelebb kerültek a minőségi F1-es közvetítés felé. Nem csak a kommentátori állásnál, de a stúdióban is változásokat…..
szine 2013.01.07 21:41:11
Örömhírre? Kinek? Max neked.
Szújónak annyi köze van a kommentárkodáshoz, mint egy tigrisnek a vega étrenndhez.
Hallottam tőle már kommentálást, egyszerűen szörnyű volt. Vanak kedvenc kommentátorjam Palik László, James Allen vagy éppen Haraszti Ádám, aki képes űvölteni nem is akárhogy, de ők ezt természetesen teszik. Ezzel szemben Szújó az ordibálásával próbálja kompenzálni a nem létező tudását. De rendkívül sok Magyarországon paraszt, azoknak ez bejöhet. Ennyit arról, hogy ez egy lépés minőségi f1 felé. Ez még Retetkklubot is alúl múlja majd. Nem hittem, hogy eljön az a pillanat amikor átállok a Sky-re. Wéber Gábornak semmi helye nincs kommentátori fülkében, jó pár baromságot el tud mondani, emellett nincs kommentátor vénája, nagyon messze van John Watsontól vagy Martin Brundle-től, ők az etalanok szakkomentárori pozicióban. Volt már több kommentátori páros, de ennél szarabb még nem volt. Minőségi f1-el kapcsolatban. Szújó Zoltán egy utolsó senki kommentátorságot illetően. Ehhez képest Mezei szakképzett kommentátor, aki már sokat bizonyított, 2000-2001 F1 (Palik-Mezei kettős a kedvencem), vízilabda, illetve Motogp kommentátorként. Mezei-Haraszti egy igen jó páros volt.
Szújó Zoltán egy szánalomra sem méltó ürge, szelebmajom szeretne lenni Magyarországon, ezért lett kommentátor, hisz nem baj ha leégeti magát, hisz minden más szelebmajom is ezt csinálja lásd pákó pl. Ennyit a minőségi f1 közvetítésről.
Amúgy egy nagy fröccsögés az egész cikk. És egyenesen szánalmas.
Senki nem kívánta Mezei akasztását. Legtöbb rajongó csak futamokat nézi meg, esetlegesen az időmérőt. Alapvetően sport érdekli őket, nem a kommentátor. Csak egy kisebb csoport fanatikus f1 rajongók azok akiknek mondjuk ez nem tetszett.
De hozzá teszem, egy hétvége után semmiről sem lehet véleményt nyilvánítani.
Sziasztok! Nos hát mi mással is kezdhetnénk a napot egy jó kis reggelin kívül mint egy anime kritikával. A Mai alanyomat geriolah7 ajánlotta figyelmembe és kérte hogy ha lehet akkor mutassam be,nos ez most meg is fog történni. Következzék tehát a Suzuka c.anime!      …..
Finn lapértesülés szerint Kimi Räikkönen és a Williams F1 Team románca sokkal komolyabb, mint azt elsőre gondoltuk. Frank Williams állítólag a Qatari Bank bólintására vár: ha az arabok hajlandóak fedezni a 2007-es világbajnok fizetési igényeit, Kimi jövőre tényleg visszatérhet…..
szine 2011.10.06 16:52:54
@Dallas (a kitiltott):
Te komolyan ilyen hülye vagy? Nekem ne példálózz itt Misuval. Fogd már fel, hogy ő már NYUGDÍJAS!
Kimi a köv. szezonban lesz 32. Ég és föld a különbség.
Látom nem ismered a mondást: Jobb ma egy veréb, mint holnap egy túzok.
Ez hatványozottan igaz.

Két év kihagyás azért nem kevés. És Williamshez visszatérni okos döntés, mert itt egy részt a csapattársa nem egy toppilóta lesz, másrészt ez nem egy topautó. Viszont ha egy McLarenbe térne vissza, akkor a sajtó már is elvárná az eredményeket, és ha azok elmaradnának, akkor már is jönnének a negatív főcímek. Ez olyan dolgok, mint amikor a fociban egy játékos hosszúsérülésből felépül, akkor először tartalékcsapat színeiben játszatják, hogy leteszteljék mire képes, és nem egyből bedobják mélyvízbe.

Hova ugrana? Pl. a McLarenbe 2013-ban. Tudod nem halsz bele, ha elkezdesz értelmezni egy mondatot.
szine 2011.10.06 17:07:40
@stig:
Lauda jó példa. De Prost már csak azért lett bajnok, mert mezőny abszolut legjobb autója volt alatta. Saját maga is bevallotta, hogy már nem volt olyan gyors, mint régen. Ráadásul csapattársa Damon Hill többször gyorsabb volt nála, és többször pech miatt esett ki az első helyről, de még így is nyert 3 versenyt.
Lauda helyzete sem egyszerű, hisz bár visszatért 1982-ba. Vereséget szenvedett Watsontól, aki egy roppant tehetséges pilóta volt, és ha a McLaren nem teszi lapátra biztos világbajnok lett volna. Watson az a versenyző, aki rekordot tartja az f1-ben ugyanis 22. helyről nyert versenyt.
Tény, hogy azért Lauda visszatérése után azért versenyképes volt, és 1984-ben világbajnok lett, ami annak volt köszönhető, hogy belátta, hogy időmérőn nem tudja megverni Prost-ot, de a versenyen felveheti vele a versenyt, és az az ami meghozta neki a vb címet. Amúgy Prost maga alatt vágta a fát, hisz ha nem kéri, hogy Monacoi versenyt intsék le, amit jó barátja Jacky Ickx megtett.
És ezen múlt a vb címe, hisz ha a futam végig megy /vagy 75%-ig elmegy/, és ő beér második helyen, akkor az 6 pont ütötte volna a markát és világbajnok lett volna. Így végülis a gyávasága okozta a vesztét Alainnak.
szine 2011.10.07 03:13:37
@Real Simon says:
Vehetjük úgy hogy nem olvastam ez a hozzászólást. Neked lövésed sincs mi az az alpári stílus, hogy nem ez az fix. Emellett bár az újdonság lehet számodra, de léteznek normális kocsmák is.