Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Genesyx

50 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok képet fogok használni, hogy elsőre megértsük... akinek nem sikerül elsőre megérteni. Ne olvassa újra, induljon képviselőnek a választáson. Ez is olyan cikk, mint a többi. "Lenni vagy nem lenni... ez itt a kérdés" És egy tekercs klozetpapír van a kezemben. Minek…..
  Jövőre már kevés lesz az orvosi papír a rokkantság megállapításához, a tervek szerint gépi ellenőrzés is történik - hangzott el az RTL Híradóban. 13 ezer szakma követelményeit táplálják be a szimulátorba, amelyből egy év múlva minden megyében lesz egy. Most 380 ezer…..
Fekete Lovag Reload!!! 2011.03.04 10:38:00
Nem azért van langyos folyadékban a kezed, mert pedikűrösnél vagy.Bilibe lóg. Fekete Lovag Reload márc 15.-én.        ..
  Íme az utolsó arckaparásom ebben az évben. A médiatörvény körül kialakult "húzdmegereszdmeg" lesz a téma, egy korábbi cikkben (diktatúra, tosztatúra) már utaltunk rá, lehet... nem lesz baj, ha kísérletet tesznek a látens diktatúra bevezetésére. És ott a…..
  "Az ügyészségek 3 milliárd forintos támogatást kapnak a jövő évi költségvetés terhére, plusz egymilliárd forintot, amit egy korrupció ellenes bizottság létrehozására kell fordítaniuk." (ATV.hu 2010.11.30. 21:00)…..
 Utca, járókelők… Valaki mindig elejt egy Sztálin szobrocskát, Mao emlékplakettet, egy Kiváló dolgozó jelvényt, SS jelvényt. Ezt és azt. Mindig mást. Apróságokat. Öltönyös idegenek bukkannak elő a semmiből. Gyorsan, észrevétlenül tüntetik el ezeket az…..
Fekete Lovag Gátem sziti: Sakk 2010.11.19 13:39:00
  Amikor kisfiú voltam, volt egy kisautóm. Ma nem vagyok nagyfiú. Ezért nagy autóm sincs, amit pénisz toldásnak használhatnék. Viszont a kisautó színváltós volt. Volt a gyári színe, és ha dörzsölni kezdtem erősen, elszíneződött. Biztos emlékszünk rá. Ma is van…..
           ..
Fekete Lovag Enigma: A nincs 2010.11.17 14:05:00
Jolánka néni nyakig a vörösbe szétnézett a kertben, a sámliról. Mindent szétmart és megfojtott a vörösiszap. Arcát két kezébe temette és keservesen sírni kezdett: "Hát hogyan is tudnám újratermelni? Amikor 40 év volt benne..."…..
  Furcsa helyzet. A kiváltságos lottó nyertesek ráförmednek a pórnépre.   "Ti nem tudtok játszani, pedig csak szelvény kell hozzá és szerencse."   A szelvény és a szerencse elfogadható érvelés, azonban a szerencsét az segíti elő hány szelvényünk…..
Genesyx 2010.11.06 15:32:51
@térfél: Hitchcock és King után Marx forgatókönyve valósult meg. Hardcore horror feldolgozásban:) Illúzióink nincsenek. Ez még 50 év. Az elitek tanulták Marx intelmeit a kapitalizmusról. Talán ez adott alapot nekik, hogy állandóan nyertes szelvényekkel játszhassanak. "Te is fiam Brutus?" tipikus története.
         ..
Fekete Lovag Enigma: Történelem 2010.11.01 12:40:00
  "Fiam az emberek azért nem értenek meg téged, mert túl elvont vagy és igényes"  Idézet Prof. Dr. Nagy Alajos művészettörténésztől,az előadást megszakító szünetben. Majd lesöprögette a szája szélét, a morzsát az akciós péksütitől, amit a tavalyi…..
"A kisboltokból álló hazai láncok a nyertesei, a multik pedig a vesztesei lesznek a válságadónak – derült ki az eddigi kormányzati tervekből. Három hipermarket és két diszkontlánc fizetheti be a kormány által kért 30 milliárdos adó javát, ezen belül a Tesco egymaga…..
Választás környékén illik állást foglalnunk. Úgy érzem. A korábbi bejegyzések, mondjuk egy éve azt mutatják, hogy a vörös oldalt kritizáltuk, kritizáltam. Mi sem ésszerűbb és bölcsebb  annál, itt a "narancs gőz" delíriumába, hogy most a narancsot piszkáljuk…..
Fekete Lovag Enigma: Mosolyalbum 2010.08.29 10:00:00
 Bulvár fotósunk ismét lesen volt... jól ismerte már a bokrot a fogászati elit klinikánál. Ott leste a klinikába igyekvő vagy onnan távozó képviselőket. Tökéletes pillanat előjátékaként látta, ahogy a klinika ajtaján kilép Szabó Gedeon fideszes képviselő, és vele…..
               ..
             ..
     Kezdek figyelmes lenni arra, valami csörög utánam, amikor közlekedem az utcán vagy a lakásban. Lánccsörgésre hasonlít. A hang akkor tompul és élesedik, amikor valami új vackot vásárolok, amire sokszor nincs is szükségem. Ezt hívják marketingnek. Egy…..
  Érdemes rögtön az elején fogalmi zavarok feloldásával kezdeni. A digitális bűnözők nem feltétlenül hackerek (hekkerek), bár képesek feltörni bonyolult rendszereket… de nem ez a tevékenységük, akiknek igen azokat helyesen a cracker (krekker) névvel…..
  Magyar bandát linkeltem... igyad minden szavát!      Az értelmiség nagy részét... beleértve az olvasót. És az értelmes szavakra kereső gugli látogatót túszul ejtették egy luxushajón. Nem érzed a luxust a hajó fenekén? Száz nettóból elhiszem,…..
      Azon egyáltalán nem csodálkozunk ma, ha egy politikus hazudik sőt ma-holnap az elvárások között fogalmazzuk meg, mert az igazság már mindenkit felháborítana... és egyébként is mi a fenét kezdenénk vele? Ha betört az orrcsontom szerelmes hősként…..
A látogatottsági statisztikánk alulról veri a nullát immáron két hete. Hiába az ádáz marketing. Ezt nem tudjuk nem pozitívan értékelni, hiszen a feketelovag.hu messze a legjobb, legprofibb és legszerényebb blog az összes közül. Tehát a statisztika mutatója pozitív értelmezés…..
Címzett: Gyenesi Szabolcs2010. július 23. "Táncoltál már valaha az ördöggel sápadt holdfénynél?" (Joker)       Lépjünk túl a tudományos és társadalmi maszturbálásokon. Egyébként tetszik a bejegyzésed. Igazán kreatív vagy... én mostanában…..
                       ..