Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Biziclope

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Önként és dalolva 2011.01.14 09:01:00
Megérte feltenni a kérdést múlt héten, tegnap végre megtudtuk Tarlós Istvántól, hogy mi az igazság az Alstom-szerződéssel.Nagyon durva. Olyasmi, amire nem is gondoltunk, mert normális embernek nem jut ilyen az eszébe.Ahogy Tarlós fogalmazott: "Én is kis híján leestem a…..
Szerintem minden ember megnézte legalább egyszer a Vissza a jövőbe (Back to the Future) filmtrilógiát, így mindenki látott már e jeges semmiben kerengő sárgolyón DeLorean DMC-12-t, még ha erősen átépített, időutazásra kusztomizált állapotban is. A filmek képesek az agyunkra…..
Az OTP-nél hálistennek nincs válság, így nyugodtan elmehettek nyaralni. Dorisz azonban nem mehet nyaralni, mert elkövette az a hibát, hogy ebben az érzékeny időszakban, 3 hete átküldette Pestre lejárt bankkártyája cseréjét. Azóta hiába várja:update 07.23: jó hírek, megvan a…..
Biziclope 2010.07.21 13:57:25
@É2I:

Jó, most kivételesen adok egy virtuális jelest, de szeptember 15-ig mindenképpen jelentkezz nálam élőben is. (De ne azzal, hogy az addig megszerzett két elégtelent akarod kijavítani!)
    A Mandiner Meleg Hétvége jegyében íme egy fotósorozat is a tegnapi Meleg Méltóság Menetéről. Ha a kedves olvasók sokat buziznak és zsidóznak, akkor büntetésként felteszünk még egy sorozatot, méghozzá az eseményen megjelent szocialista politikusokról.…..
H. András egészen Párizsig futott az új, enyhén szólva is kihívásokkal küzködő (magyarul szériahibás) iPhone-ért, sőt, olyan gyorsan futott, hogy első helyre sikerült furakodnia a többi konzumidióta elé. Saját honlappal is rendelkezik, természetesen az utolsó bejegyzések…..
  Lewis Hamilton pole pozíciójának ünneplését csak az zavarta meg kissé Kanadában, hogy az időmérő után figyelmeztetést és 10 ezer dollár pénzbírságot kapott.  A megadott időn kívül ért vissza a depóba: McLarenjéből kifogyott volna a benzin, leállította,…..
Biziclope 2010.06.13 12:38:48
@tothh:

Jól írod!

A véleményem az, hogy megmondani nem lehet, de azt igenis el lehet várni, hogy ne löjék ki egymást, és ne használjanak megengedhetetlen eszközöket.

'89 Imola - Senna becsapta Prostot az újraindításkor. '89 Suzuka, '90 Suzuka, 2007 Hungaroroing - Hamilton - nem ragozom. M. Schumacher pályafutása pedig csalások és inkorrekt eszközök sorozata. Attól még gyors, de így ki tiszteli?

Szóval az a szerencséje most a McLarennek, hogy Button tapasztalt és okos, Hamilton pedig már nem kezdő.
Biziclope 2010.06.13 13:48:46
@tothh:

Nem vitatom Schumaher tehetségét.

De a Ferrari csapat sokat tett azért - inkorrekten - hogy ott nyert 5 vb címet.

Imola '89: én úgy tudom, hogy megállapodtak, hogy az az első körben nem előznek, az marad elől, aki az első kanyarban elsőkét fordul.

Aztán mit tesz isten, Senna, mégiscsak előzött. Úgyhogy megértem Prost-ot.

Senna volt Schumacher előképe, aki először döntött úgy: nem előzhetsz meg semmi9 áron, vagy ha megpróbálod, mindketten kiesünk. Na ezért nem fogom ezt a két embert tisztelni soha.

Schumaher nem Senna. Te is tudod, hogy mióta meghalt Senna, Schumacher hiába is próbálkozik, csak egy csapott állú nimand marad hozzá képest.

Akkoriban kissé azért más volt a felfogás. Változik a világ és vele az F1 is.
Biziclope 2010.06.13 13:50:01
@eml:

Nem :-))))))

Amíg P. László kommentárkodhat, én is kommentelhetek!!!!!
Mandiner blog Biszku-film: letiltva 2010.06.09 18:01:00
  Biszku Béla családja letiltotta a Biszku Béláról és az 1956 utáni megtorlásokról szóló filmet (nem mi hátráltunk meg, a tervezett bemutató helyszínét, az Urániát kereste meg a család, és ők döntöttek úgy, hogy nem vállalják a bemutatót). A film nyilvános…..
A tücsök típusú, takarékoskodni képtelen emberek, illetve rákok fellélegezhetnek, mert geod01 sztorija is megmutatja, hogy aki már fiatalon előrelátó, az ugyanúgy megszívhatja. Geod01 üzenete az, hogy ne ugorjunk be első szóra a biztosítási ügynököknek, akik magas hozammal…..
Biziclope 2010.06.09 11:52:47
@Sün‼: Elmebeteg rosszindulatú kis köcsög vagy. Tanulj meg olvasni!
Biziclope 2010.06.09 13:37:16
@Sün‼: Anyád picsog legfeljebb.

Megjegyeztem, hogy olvasni tanultál volna meg.

Volt képed leírni: hosszú.

Akkor ne olvass, hanem menj el babázni.
Ha volna ateista egyház, abban bizonyára minimum plébános lennék. Úgy nyüzsögnek itt a Trianon-törvény megszövegezése óta a báránykák, mintha ettől legalábbis dzsihádot kellene hirdetni, indításnak pedig felgyújtani a Bazilikát. Nyugi, gyermekeim. Nem lesz semmi baj. Sőt,…..
Vettel könnyedén megnyerhette volna a Török NagydíjatA Red Bull-Racing csapatfőnöke, Christian Horner elárulta, német versenyzője nagyon jó helyzetben volt ahhoz, hogy megnyerje a versenyt. Horner megerősítette, Mark Webber üzemanyag-takarékos módban volt, amikor összeakadt a…..
Megállapodott a FOTA (F1-csapatok szövetsége) az olasz gyárral, az új gumiszerződést már a hétvégén, a Török GP-n bejelenthetik. Az autosport.com szerint a Pirelli 2011-ben és 2012-ben a sorozat kizárólagos beszállítója lesz, legelőbb 2013-ban kaphat ellenfelet. A márka…..