Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bringás szindi

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Tudom, tudom. Erdőben biciklizni, és a kerékpározásra kijelölt erdészeti magánútról letérni az 1999. évi, akárhányadik törvény, akármelyik paragrafusa alapján tilos, de ki tudna ellenállni a kihívásnak, hogy az unalmasan sima aszfalt után ne a bódító illatú fák…..
 Régóta mondogattuk, hogy illene már a legnagyobb állóvizünket körbetekerni. Ez valahogy olyan alap, mint mondjuk egy szokásos évi nyaralás az Adriai tengeren (nekünk egyébként nem az) , zarándoklat Máriapócsra, vagy mit tudom én, kiruccanni a mucsajröcsögei hétvégi házba…..
Hát, igen… ez a pillanat is eljött. Még elhinni sem tudom, annyira felfoghatatlan. Amiről hónapok óta csak ábrándozgattam, ami elérhetetlennek tűnt, most hirtelen, egy váratlan fordulatot követően kézzel fogható valósággá vált.Régóta mondogattuk már, hogy kicsi nekem a…..
2009.06.17. – 2009. 06.30.Kedves olvasó!A most következő beszámoló kakukktojás lesz a sorban, ugyanis gyalogtúráról fogok mesélni:  Borzasztóan nehezemre esik írni róla. Pedig már régóta tervezem, hogy leírom, mit éltünk át a Camino Primitivo kb. 400 km-es…..