Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Axol0tl

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megnéztem TOP 10 Vámpírfilm 2013.03.09 18:36:11
A vérszívók legújabb, napfényben csillogással és metroszexualitással teli kétes értékű reneszánszának ugyan valószínűleg vége, de talán épp ez a legjobb pillanat, hogy sorra vegyem szigorúan szubjektíven összeállított 10 személyes kedvencemet tartalmazó vámpíros…..
Magyar idő szerint éjfélkor kezdetét vette New Yorkban a Sony PS-témájú bemutatója, melynek keretében leleplezték a következő generációs konzuljukat, a PlayStation 4-et. Mivel a dátummal és az eseménnyel már hetek óta tüzelték a népet, botrány is tört volna ki, ha nem így…..
Axol0tl 2013.02.22 00:36:20
@Zalaba_Ferenc: Dehogynem könnyebb. Teljesen zárt lesz a PS4 is, függetlenül attól, hogy x86-os architektúrára épül.

A PS3 Cell processzora pedig teljesen más volt.

Képzeld el úgy, mintha egy könyvet kéne lefordítanod más nyelvre. A PS3 az kínai: más szerkezetek, más féle betűk, teljesen más az egész. A PS4 pedig mondjuk egy rokon nyelv: kicsit másabb de a magyarhoz hasonló nyelvtan és ugyanazok a betűk.

Senki ne higgye, hogy amiatt, hogy x86 a lelke az új gépnek még hamar el fog avulni!
„Fejlesztünk erre egy appot, de előbb mindenképp bannoljuk a trollkodó usereket. Aztán csinálunk hozzá még egy vírusvideót, hogy majd legyen körülötte jó nagy buzz, és persze megnyomjuk egy adwords-zel is, de bannerekre ugyebár ma már nem érdemes költeni. Ha viszont a SEO-ra is…..
Axol0tl 2011.08.19 08:00:20
  Mi vagyunk a legaktívabb és legnaivabb közösségi háló-használók Európában? Érdekes statisztikát közölt a napokban az Economist: a lap szerint az internetezők között a közösségi hálókat használók aránya Magyarországon a legmagasabb (80 százalékos) Európában,…..
Axol0tl 2011.07.16 11:24:58
Ahogy fentebb is írták: ez is csak egy eszköz. A felhasználón múlik, hogy kivel mit oszt meg. A közhiedelemmel ellentétben LEHET VÉGLEGESEN TÖRÖLNI a regisztrációnkat. (google, első találat: www.ofczianka.hu/facebook/adatlap-torlese)

Ellenben van olyan, hogy szociális konzultáció, ami az égvilágon semmire sem jó. Függetlenül attól, hogy hányan és mit válaszolnak a benne feltett -manipulatív- kérdésekre előre tudni lehet, hogy óriási siker lesz. Ráadásul ez csak névvel és vonalkóddal érvényes.
Brutális infografikát közölt a Bungie honlapján a multira kihegyezett Halo: Reachről, tele érdekes adatokkal. Nem másoljuk ide, mert hosszú és szétnyúzná a blogot, meg úgysem látszana kicsiben. Lent van egy kis részlet belőle, akit érdekel, kattintson rá a teljes verzióért. Pár…..