Regisztráció Blogot indítok
Adatok
panrew

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha minden igaz, szarban van a Class FM Morning Show című műsora, illetve a műsor miatt a három műsorvezető, illetve a műsor és a műsorvezetők miatt a Class FM. Az NMHH ugyanis valamiért kinézte magának Simicska Lajos rádióját, pontosabban a Morning Show december 30-i és január 4-i adását, és…..
Elképesztő, különleges, egyedülálló folyamatoknak lehetünk tanúi az autóiparban, mióta az Egyesült Államokban nyilvánosságra került a Volkswagen-csoport csalássorozata, amelynek lényege, hogy egy szoftver segítségével mindeddig sikeresen elfedték: a megengedett…..
panrew 2015.09.24 12:04:58
@Ződ2000: Várjál, kitalálják majd azt is, hogy az autópályán bőven sok is az a 130-as maximális sebesség. Lesz az majd 70-80 kilométer óránként. Mondván, hogy az emberi test úgysem képes hosszabb távon elviselni. Mondjuk így érthető lenne az 1000 kiló 80 ló összefüggés. Ám akkor úgy amblokk vége van az autóeladásoknak, meg autóbuzériának. Gondoljunk csak bele, hogy egy komoly magára valamit is adó CEO (tulajdonos vezérigazgató) majd beleül az egyen "Trabantba". Na ezen a ponton válna röhelyessé az egész sztori. Van egy összezesküvés elméletem egyébként. Méghozzá, hogy az igazán mélyzöldek 1 vagy útálnak autózni és a hátuk közepére sem kívánkák és imádnak buszra vonatra satöbbire várni. 2 kisebbségi komplexusaik vannak és emiatt nem képesek megtanulni rendesen vezetni így nem tudják élvezni azt, hogy uralnak egy gépet a sejhajuk alatt. Itt kell megemlíteni az önvezető elektromos gépjárművet. Na az asztán az igazi álom. Végletekig finomított útvonal természetesen a lepkefing szembeszelét is beleszámolva az áramfogyasztásba. Igaz menet közben lehet majd matyizni, hogy legyen némi élvezet is az Á pontból Bé pontra jutásban. Jujj mit írtam én ide, az meg közerkölcs sértő... Csöbörből vödörbe.
Belsőség Megbűnhődtem 2015.06.29 17:25:09
Ez van, ha az ember felelőtlenül fogyasztja a totalcaros és indexközeli tartalmakat. Kezdődött azzal, hogy olvasom a vízmellé kihelyezett kommandónk sztorijait, amiket felváltva írnak a srácok. Koncz Jani már több anyagban is beszámolt a történésekről, ami az ő esetében egyet…..
McDonald's, Paul McCartney, viszont Douglas MacArthur és Andie MacDowell - mekkora a kavar e fránya mekkes előtag körül... Oké, aki egyáltalán foglalkozott fenti néggyel írásban, azért tudja, hogyan kell legalább azokat leírni, de a McPherson-MacPherson zűrzavar a magyar…..
Belsőség Porsche HLS? Az meg mi? 2015.01.16 13:24:19
Aachen (igen, dupla a betűvel) bájos kis város a német–belga határ keleti oldalán, egy köpésre Hollandiától. Történelmileg is jelentős: itt rendezte be I. (Nagy) Károly frank király székhelyét. Ahogy szinte egész Európa, Aachen sem úszta meg a második világháború…..
Van egy tartozásom, nem feledkezdtem meg róla, csak a Totalcar-Index videórovat közötti információ-áramlásban voltak kisebb fennakadások, elsősorban személyi változások miatt. Alapvetően semmi rossz nem történt, de a bábák közt többször is elveszett ez a…..
Belsőség Savaznál egy jót? 2014.10.31 11:27:48
Alig ért véget a Brutális Fizika idei négy epizódja a Spektrumon, máris folytatódik valami még veszélyesebbel. Ezek ugyanis kitalálták, hogy kezdjünk el játszani a mindenféle porokkal- és löttyökkel, hogy a végén aztán megmutassuk, milyen kamu-arannyal vernek át a piacon, vagy…..
Härtlein Károlyt már talán jól ismerik a Totalcar-olvasók is. Azon felül, hogy a Brutális Fizika-sorozat kapcsán együtt dolgoztunk még olykor-olykor besegít nekünk, pláne ha tévhit-oszlatásról vagy selejtes vackok képességeinek bemutatásáról van szó. Mindennél jobban utálja…..
Pere Laci újabb története az indiai hétköznapokról. A sorozat előző részeit ide kattintva olvashatja. Szervizbe vittük a verdát. A szerelő munkavédelmi lungiban, persze. Ezt a Matizt béreltetjük a céggel privát használatra. Szégyen, de szeretem. Van benne klíma, azt annyi.…..
Építik már. Szóval az úgy volt, hogy tavaly valamiért szerették a nézők a hülyét meg a tudóst egy műsorban. Vagy nem, de nézettség szempontjából ez valahol mindegy, így szóltak, hogy csináljuk tovább. Oké, de legyen durvább, nehogy a végén ne tűnjön veszélyesnek a…..
Nemrég belefutottam a kérdésbe a carthrottle-ön, hogy ha három autód lenne, mi lenne az. Egy hétköznapokra, egy hétvégére és egy pályázni. Be is küldtem a kérdést a szerkesztőségi levelezőlistánkra. Íme, a válaszok: Pere László (karmageddon)Hétköznapokra: Mivel van…..
Amikor megjelent az előző teszt rögtön elkapott a hév, hogy miért ne lehetne megcsinálni a Totalcar saját kis dolgozatát. Kezdetben még nagyon nehézre sikeredett de itt van a végleges verzió, amit most te is kitölthetsz! Lehet, hogy valamelyik kérdésnél több helyes válasz is…..
panrew 2014.09.03 21:30:37
Bernie Ecclestone, aki köztudottan nem lelkesedik különösebben az új motorokért, és az egész felfordulásért, amely napjainkban áthatja az egész Forma-1 Cirkuszt, a kudarcba fulladt idei első, Jerez-i teszt után kijelentette, hogy ő megmondta előre, ezekkel az új motorokkal a…..
panrew 2014.03.16 12:16:03
Uraim nyugodtan ki lehet kapcsolni a biztonságiöveket. A Forma1 halott! Ez tény. Sajnos valószínűsítem, hogy többé vissza sem tér! Vagy addig amíg a managerszemlélet el nem tűnik a sportból. Asszem csatalkozok az egyik előtem szólóhoz, hogy majd talán ha más nincs akkor majd este az ismétlést megskubizom. Az egy dolog, hogy technikailag ellövik az egészet egy szápmítógép szintjére de, hogy e mellett be van tiltva a pályán bármiféle kreativitás és igazi test test elleni küzdelem. A hangot valahová a GP3 alá tenném, így elsőre tudom elég jó a fülesem és elég jó minőségű hangok vannak a youtubeon. Tavaly voltam kinnt a versenyen meg előtte is akkor először. Asszem ennek vége pedig valamikor 87-88 körül kezdtem nézni az egészet tehát nem az elmúlt pár éveben. Ennyire impotens még versenysorozat még sosem volt. Egy erősen fékezett habzású mosóporhoz tudnám hasonlítani. Aki az azonos vásárolt kaszni és motor fétisében ég annak üzenem, hogy ott van az Indicar vagy a WSR sorozat. Valahol elveszett a pornó és már csak az óvszer maradt. Nagyon csalódott vagyok, hogy idáig "fejlődött" ez a sportág. Hol van már a fizikai határok végleges kitolása mind technikai mind pedig humán tekinteben! Nekem most majdnem 30 év rajongása és szenvedélye ment a kukába. Amíg ez a kurzus marad (talán nem örökké nagyon remélem) addig én nem fogom megvenni a jegyet mert én azt akarom, hogy vérezzen a dobhártyám és ne zárlat miatt essenek ki az autók, hanem a túlzott teljesítmény miatt hulljon darabokra a motor! Tudom hosszú lettem de nagyon nagy az üresség érzés és a düh bennem. Bocsánat ezért!
panrew 2014.03.16 21:05:38
@Lapajszerint1: Minden szavával egyetértek!
panrew 2014.03.16 21:07:03
@james h: Nagyon köszönöm!
Fantáziátlanság? Tiszteletadás? Kétségbeesés? Ezer oka lehet annak, hogy egy gyártó elővesz valami régi nevet a tarsolyból, és egy új modell fenekére akasztja. Ritkán sül el jól. Azonos című írásunk kommentposztja...
TComment Ennél már nincs lejjebb 2014.02.19 06:15:00
Látott mostanában baleset-megelőzési plakátot vagy reklámfilmet? Szörnyülködjünk együtt. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
panrew 2014.02.19 10:49:57
@minchiacoaddu: Igen valahol itt kellne kezdeni a dolgot! Valahogy divat lett lesajnálni azt ami állami, de az hogy odamennének és azt mondanák, hogy jöttünk csináljuk meg jól az nem férne már bele. Mert partvonalról beszólni a legkönnyebb! Amásik ami mérhetetlenül bosszant, hogy bizonyos fórumokon csak az lehet a megváltó ötlet ami külföldről jön. Itt van a TC kezében minden, stáb sokat látott tapasztalt emberek akkor mi akadályozza meg őket abban, hogy akár állami befolyás nélkül megcsináljanak pár ilyen prevenciós videót, szerintem még az EU is megtámogatná némi pénzzel az ügyet, hisz ott is igen nagy betűvel írják a biztonságos közlekedésre való törekvéseket, legfeljebb mint tüggetlen reklámot kellene eladni tévéknek vagy itt a neten. Jó tudom sci-fiben gondolkozok de miért ne lehetne megvalósítani úgy mint amilyen zseniálisan összejött pölö a ringen a Trackday.
Belsőség Diesel power 2014.01.24 17:31:48
Az már régen volt, mikor az ember legyintett, ugyammá, a dizel gyenge. Ebben az anyagban aztán van kraft. Szerdán, a Mississippi állambeli New Albany-ben egy biodízel-üzem repült a levegőbe. De még hogy! A Fene se gondolná, hogy a lassan égő gázolaj is tud ekkorát pukkanni...
Belsőség Így neveld a gyereked! 2014.01.23 13:42:30
Paul Walker halála elég sok dologra rádöbbentett. Például arra, hogy öreg vagyok. Vagyis nem, mert a Sipos úr öreg, én egyszerűen csak nem vagyok fiatal. Pedig  tudom mi a swag meg a yolo, használtam már hashtaget és még legózom is, de múltkor egy mondatomat úgy kezdtem: a mai…..
Amikor hazaértem Amerikából, a legtöbben azt kérdezték tőlem, milyen volt? Mivel ritkán akadt két napom mesélni, ezért legtöbbször csak annyit mondtam, hogy nagy. Nagyok az autók, nagyok a városok, nagyok a kajaadagok, és ennélfogva nagyok az emberek is. A nagy érzés leginkább…..
panrew 2013.10.21 12:54:52
@NemNick: Az üzemanyagát pedig egyébként tűzoltásra is használhatták ha akarták mivel,olyan magas volt a gyulladási pontja!