Regisztráció Blogot indítok
Adatok
malvin.s.a

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
isolde I am a passenger 2013.10.18 08:46:15
Egyébként meg igen kalandos úton jutottunk Sopronba, amennyiben Csornától vonatpótló autóbuszok járnak, de ezt tudtuk előre, mert rajta volt az interneten és ennek tudatában nekivágtam, majdcsak lesz valami. Már eleve az para, hogy mennyi idő kijutni a Keletibe, keresztül kell menni…..
Sokan jutnak ki külföldre munkaerő-közvetítő cégeken keresztül, a személyes benyomásom az, hogy a tapasztalatok erősen megoszlanak – van, akinek pozitívak az élményei és lehet hallani horror történeteket is. Mai posztunk szerzője, Attila is így jutott ki Angliába, ő és párja…..
malvin.s.a 2013.02.19 13:09:42
@Flamy: Mivel a posztolónak szerencséje volt, csak a pozitív tapasztalatait tudta megosztani. Hogy írhatta volna meg a negatívumokat, ha neki nem volt bennük része? Ezeket hagyjuk meg a szerencsétlenebb bajtársaknak.
Egy bébiszitter történet következik ma Svájcból, de ígérem, különleges lesz. Mindenekelőtt azért, mert nem ma történt, hanem évekkel ezelőtt, de amiről Túlélő írása szól, alighanem örök érvénnyel aktuális: hogyan bánnak az emberrel, ha kisegítőként érkezik egy…..
malvin.s.a 2013.01.12 13:02:23
@Határátkelő: Az tenyleg jo, hogy nem adta fel, viszont az engem is erdekelne, hogyan is jutott el oda ahol most van. Tovabb tanult? Hol dolgozott? stb. Mert igy lenne igazan inspiralo.
Nem igaz, hogy Magyarországról nem lehet sok mindent elintézni, az sem, hogy ne lehetne rendesen angolul megtanulni – írja mai posztunk szerzője, Kriszti, aki Dublinban végzett el egy főiskolát és találta meg a helyét. Ami még ennél is fontosabb: levetkőzte az otthonról magával…..
Határátkelő Is real 2012.10.31 06:59:00
Mindenkinek van véleménye róla, de kevesen ismerik. Bár ezt elég sok mindenről elmondhatjuk, ebben az esetben Izraelről van szó. Éva posztjából (eddigi két írása itt és itt olvasható) kiderül, hogy egy átlaglakás megvásárlásához 130 havi átlagjövedelem szükséges, a 3…..
malvin.s.a 2012.10.31 13:20:19
A döntéstől a barátságig számtalan vetületét veszi végig az új otthon keresésének mai szerzőnk, aT, aki tapasztalatból beszél, hiszen több mint egy évtizede él Kanadában. „Olvasgatom ezt a blogot már egy ideje, annál is inkább, mivel jómagam is átkeltem az óceánon. Ez…..
Hatalmas házunkat egy kis kunyhóért – ez lehetne a mai poszt mottója, amely – őrület! – Kenyából érkezett, András küldte, aki párjával egy búvárbázist vezet az afrikai országban. Jó olvasást és nézelődést! „Idén január első napjaiban készítettünk feleségemmel…..
Nem csak Oroszországba, hanem egészen az Udmurt Köztársaságba megyünk, ami (miként azt Kutya79 megfogalmazza) még „éppen Európa". Legalábbis földrajzilag. Kutya79 ígérete szerint ez egy sorozat első része, melyből kiderül, hogy már bejutni sem könnyű az országba; hogy milyen…..
Egy-egy poszt általában egy, maximum két országról szól, így aztán Krisztina mai írása igazi különlegesség, hiszen három országban is dolgozott pár év alatt – és fontolgatja a negyediket is. Azt hiszem, ezt hívják rugalmas életszemléletnek... és még valami: sokan sokszor…..
malvin.s.a 2012.08.01 11:09:59
@ducky78: bocs, hogy kíváncsiskodom, de nem tudom megállni. Milyen nyelvet tanítasz? És hol? Csak mert én is nyelvszakos bölcsész vagyok (angol), és fontolgatom a külföldre költözést. Köszi!
malvin.s.a 2012.08.02 12:50:03
@ducky78: Gratulálok, ügyes vagy. Csak így tovább! Lehet, hogy én is belevágok :))