Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eRIKA

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ágy - asztal - tv Gusztushuszadika 2010.08.20 11:44:00
"Szilvás, kókuszos, korianderes chutney (kb. 4 dl) by Lilafüge 1/2 kg szilva 5 dkg friss koriander 5 ek kókuszreszelék 4 ek barnacukor 1 tk só 1 ek frissen reszelt gyömbér 1 kis fej vöröshagyma (még jobb salottával) nagyon apróra vágva 2 ek citromlé (vagy 1 ek…..
Arra gondoltam, feladok nektek egy kis logikai feladatot: Négy fiatal házaspár egy szombat este bulizni ment. A pasik: Béla, Endre, Ákos és Gyuri, a csajok: Anna, Dóra, Erzsi és Kata. Egy idő múlva a párok a következőképpen álltak fel a tánchoz: Erzsi Endrével, Anna Kata…..
eRIKA 2010.08.20 18:20:10
@KentaurBen: mindannyian táncoltak?:)
Összeszedtem pár magyar szólást és közmondást, amelyek valamilyen szinten, akár tartalmilag, akár értelmezésileg, de az 'otthon'-hoz vagy valami ottani tevékenységhez köthetőek. Igen tanulságos. Ismersz olyat, ami nincs benne a lenti felsorolásban? Kommentelj, oszd meg…..
Share | A beton után – de még mindig a vakolatmentes világban - lépjünk egyet az egy fokkal „melegebb”, szerethetőbb tartomány felé, nézegessünk téglafalas enteriőröket.   A kibontott téglafal úgy tűnik újra és újra megtalálja a helyét az…..
Legyen az pár négyzetméter kert vagy terasz, ha jó a levegô és készek vagyunk felvenni a harcot a szúnyogokkal, toljuk eggyel feljebb a kényelmet szabályzó váltókart: jöhet a kényelmes, kültéri hencsergô. Tényleg. Ér a daybed-et nyugágynak fordítani? Addig is,…..
Nem ússzátok meg, hogy időről-időre nem osszak meg veletek valami újdonságot, ami akár valami új stílusirányzatról... akár valami új anyagról szól. Így lesz ez most is... se szeri se száma azoknak az eljárásoknak, technológiáknak, amelyek a közösségi terek dizájnjából…..