Regisztráció Blogot indítok
Adatok
viktor134

11 bejegyzést írt és 914 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Index érdeklődésére részletesebben kifejtette a Nemzetgazdasági Minisztérium, miért szüntették meg az adósságnyomás-mérőt.Egészen pontosan mindenki arra volt kíváncsi, hogy miért hazudta azt az NGM, hogy az alkalmazást "technikai okokból, magas szoftverkarbantartási igénye…..
Szóval kisebb-nagyobb botrány alakult ki abból, hogy Richard Dawkins a következőt Tweetelte: "A világ összes muszlimjának kevesebb Nobel-díja van, mint a Trinity College-nek egyedül. A középkorban mondjuk nagy dolgokat vittek véghez." All the world's Muslims have fewer Nobel…..
viktor134 2013.08.13 00:26:18
@Brendel Mátyás: @Ches Desmond:
Félreértés ne essék, nem zsidózni akarok. :)
csak jelezni, hogy a 16 magyart ugyanúgy lehet tartani zsidónak, vagy urambocsá szlováknak, ha pl Felvidéki...

Nobel díjasoknál feszegetni, hogy milyen nemzetiségű, vallású, szerintem semmi értelme. Belesz*rnak azok a vallásba, azért lett Nobelük. :)
Négyszögletű – azaz: kocka. (Jó, tudom, a kocka valójában nyolcszögű – az egy olyan „térbeli síkidom”, vagy mi.) Elképesztően friss az anyag (már majdnem egy éves), csak most töltődött fel a napokban a jutyúbra: egy videó, melyben én is szereplek… Nem, nem pornó – hanem a tavalyi Árok Party…..
Kicsit túl prezis nekem, pár egyszerű kép nekem többet mondana, de biztos ez volt a feladat. Na de a lényegből ez semmit nem von le, az elképzelés nekem tetszik: villamost az Infoparkba! (tipp: delbudamaskepp.blog.hu) Frissítve: Az egyik szerző, Munkácsi Kristóf képekben is…..
Kaptam egy fotógyűjteményt a KÖKI-ről. Az egész pusztulásról, koszról, szemétről szól. Legtöbbször nem foglalkozom ilyesmivel, de most kivételt teszek. Egyrészt az összefoglalóban írtak miatt: "Közel egy évvel a nyitás után, 2013 januárjában ott tartunk, hogy a helyzet…..
viktor134 2013.03.07 16:56:28
Ugyan egy korábbi cégén keresztül közel fél milliárd forinttal tartozik a szentendrei önkormányzatnak Simon Péter, 2012 novemberében  mégis őt választották a városi Fejlesztési és Projekt Menedzsment Iroda élére. Simon neve felbukkan a Kulcsár Attila-féle…..
Természetesen nekem is az egyik első játék, amivel játszottam, az ős-snake volt. Már nem emlékszem, hogy PRIMO-ra is létezett, vagy csak ZX Spectrumon láttam először, de elég sokáig volt toplistás kedvenc nálam. Játszottam később kvarcjátékon, telefonon is, mindkettőt szintén…..
viktor134 2013.03.01 17:15:46
primo.homeserver.hu/

itt meg tudod nézni a játék menüpont alatt...
Tehernapló Keserű gyalázat 2013.02.19 07:05:40
Manapság divatos téma a plagizálás. A C64-es demoscene történetében is találunk jópár plágium ügyet. A legtöbb eset zenékhez kapcsolódik, amik annyira gyakoriak voltak, hogy el se érték az ingerküszöböt. Sokkal nagyobb port vertek fel a grafika és a kód lopások. Ne gondoljuk,…..
Néhány nappal A helység kalapácsa című új sorozatunk első, Kaposvárt bemutató része után a város megválaszolta adatigénylésünket, melyben arról érdeklődtünk, hogy a kaposvári önkormányzat 2006 és 2012 között mekkora összeget költött helyi sajtóorgánumok…..
Olessák Róbert kalandjáték fejlesztő és (CoV) újságíró volt a vendégünk a 2012-es Árok partyn, és a találkozó után nagyon érdekes dolog történt vele, amire rögvest ki is térek. Ennek kapcsán merült fel bennem, hogy a magyar informatikai hőskorában mennyire nem tiszteltük a…..
A KRESZ korábban sem engedte meg, hogy kétirányú utcában az ellentétes irányú oldalon parkoljunk. Mégis hosszú ideig nem volt jellemző, hogy büntessenek ezért. Egészen addig, míg néhány hónappal ezelőtt sokak meglepetésére megjelentek a kerékbilincsek az így parkoló autókon…..
Elkészült az Örökség zenekar legújabb klipje az Olimpia tiszteletére...
viktor134 2012.08.03 13:33:02
@annmbp:
"Ez idő alatt te is alkottál valami maradandót és becsülendőt? Ha igen, akkor linkeld be ide. Köszi."

Most komolyan arra buzdítasz, hogy töltsek fel fotót a kaki.hu -ra, hogy mit iskerült ennél jobbat összehoznom? :D
A Sinclair legendás számítógépe, a ZX Spectrum és az ő hangja eddig kimaradt a chiptune-divat most már tíz évnél is hosszabb történetéből - de ennek most vége. A Rhytmic Robot két és fél angol fontért nagy mintacsomagot kínál SpecTone címmel, Sir Sinclair remek masinájából…..
viktor134 2012.06.24 20:47:22
@Környezettudatos:
nem akarok flamelni, de aki használta mindkettőt, az pro és kontra tud nyilatkozni mindenről. a c64 a zenében és sprite grafikában jobb volt. a z80 assembly persze humánusabb és a proci gyorsabb, ezért a vektoros cuccokban meg a zx volt a nyerő.
Tegnap este kaptam egy emailt, amiben egy a neve elhallgatását kérő vendéglátós felebarátunk ír a most felkapott Vizoviczki Lászlóról. A levelet bármiféle módosítás, nélkül közlöm. Előre kijelentem, hogy én azaz Szerda úr, elhatárolódom mindenféle véleménytől, nem vállalok felelősséget, a levél…..
Legalább négy éve tábla hirdeti a Váci utca 54-es számú házon, hogy ott hamarosan CBA üzlet fog nyílni. Azért arra a kíváncsi vagyok, hogy ki és miért engedi – engedheti meg – magának, hogy turisztikai és befektetési szempontból is ilyen izgalmas helyen lévő…..
viktor134 2012.05.18 01:49:06
autózz! Érdemes még fellebbezni? 2012.02.23 18:19:00
Jó kis félreértésekre adhatnak okot a régi, de nem teljesen eltüntetett felfestések, például parkolási esetekben. Így járt hemuveg is, erre próbál hivatkozni fellebbezésében is, egyelőre kevés sikerrel. Vajon érdemes még továbbmennie vagy adja fel a küzdelmet? Budapest VIII.…..
viktor134 2012.04.17 10:25:40
Belvárosban parkolni kihívás, nemcsak a díjak és a kevés szűkös hely miatt, hanem mert könnyen figyelmen kívül hagyhat egy-egy táblát az ember, amit itt szinte biztosan díjaznak a hatóságiak. Tehát nagyon kell figyelni, tette ezt ámbátor is, de ez most nem volt elég, mivel egy…..
viktor134 2012.04.17 10:22:23
Két héttel ezelőtt megünnepeltük a spanokkal a születésnapomat. A rengeteg kokain, kurvák és alkohol miatt, amit egyébként a Gyula küldött ajiba, most keltem csak fel, elnézéseteket kérem de hát, egyszer egy évben megérdemlem.Naszóval ma egy felettébb kényes témáról fogunk beszélgetni, ami nem más…..
Ahhoz képest, hogy a logóért egy "Budapest Turisztikai Desztináció Menedzsment Nonprofit Kft." elnevezésű szervezet felel, nem is olyan rossz. Csak egyszerűen unalmas és jellegtelen. Lehet, hogy bennem van a hiba, mert a régi arculatért sem tudtam lelkesedni. Hivatalosan az…..
Subba Subba Records: Trackshittaz 2012.02.25 19:06:09
Sógorék ezzel a  formációval és dallal próbálnak tarolni az idei Eurovision Song Contest szarságon. Hirtelen a Compact Disco iszonyatosan jónak tűnik.(na jó azért….)..
A héten már második alkalommal halasztják el a Lázár János által egyéni képviselői indítványként beterjesztett, „A fiatalkorúak dohányzásának visszaszorításáról és a dohánytermékek kiskereskedelméről" című törvényjavaslat zárószavazását.…..
viktor134 2012.02.21 11:17:14
@ROBERTO:
a számokat honnan veszed?
szerintem meg nem akkora a költsége.
Tizenhét hónap börtönt kapott egy bristoli buszvezető, mert súlyos sérüléseket okozott egy kerékpárosnak. A sofőr egy kisebb vita után úgy ráhúzta a kormányt az előtte haladó biciklisre, hogy az több métert repült, és a járdán ért földet. Az akciót rögzítették a…..
viktor134 2012.02.18 11:34:18
@Perillustris:
nem hiszem, hogy természetes lenne a befejezés, de azért gondolkozzon már az erőviszonyokról bárki, amikor balhézni kezd. nem tudhatod mikor pattan el a másikban a húr.

kiprovokálta, és nem volt szerencséje, most telt be a sofőrnél a pohár.

autóval a buszosnak nem dudálni szoktam, hanem beengedem, mert én egyedül ülök a gépben, ő meg lehet 80 embert visz. ha lassú, majd leelőzöm később.
Teljesen meg tudom érteni József dühét, hiszen úgy akarják megbüntetni, hogy nem ő hibázott. Ráadásul ezt még bizonyítani is tudja, mégsem akarják tőle elfogadni. Vajon van illetve lesz igazság? És ha másfél év alatt nem sikerült egy táblát pótolni, vajon hányan lehetnek…..
viktor134 2012.02.07 12:06:54
@dzsaszper: hát nem is indokolták.
meg is kapták a válaszban, hogy légyszíves bemutatni az erről szóló szabálysértési eljárás anyagait. :)
viktor134 2012.02.07 13:33:28
@qwertzu: ez helyes meglátás.

valamint belefér ebbe is:
3. §3 (1) Aki a közúti közlekedésben részt vesz, köteles
c) úgy közlekedni, hogy a személy- és vagyonbiztonságot ne veszélyeztesse, másokat közlekedésükben indokolatlanul ne akadályozzon, és ne zavarjon.

merthogy féktávolságon belül visszatérni és satuzni az veszélyeztetés.
Valami el van baszva a How I Met Your Mother háza táján. Napok óta nem tudok szabadulni ettől a gondolattól. Nem is az új évadban előtérbe kerülő indokolatlanul hangsúlyos dráma vonallal kapcsolatban van a gond, hanem valami sokkal régebbi, mélyebben gyökeredző hiba szúrta a…..
Megvan az Eurovíziós Dalfesztivál húsz magyar elődöntőse, írja a comment:com. Kötelességünknek éreztük, hogy átfussuk a listát, de vagy bénák voltunk, vagy tényleg csak egy előadónak van hivatalos klipje az induló dalhoz (illetve annak anyanyelvi verziójához). Ez a Sophistic…..