Regisztráció Blogot indítok
Adatok
puszilgatógép

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ádámot csak egyszer sikerült megizzasztaniuk, azóta kissé rezignáltan veszi tudomásul, hogy a győri 22-es busz érkezése nincs összehangolva a 14-es busz indulásával. Valahogy mindenki pont lemarad.Október 13-án és 14-én Győrben Marcalváros forgalmi irodához érkező 22-es…..
puszilgatógép 2011.10.19 12:29:25
@akiazsiráfotszereti:

Megírta, hogy mit tett meg annak érdekében, hogy ilyen eset többet ne fordulhasson elő. Aztán ma mégis előfordult.
Úgy tűnik, ennél a cégnél ennyi értelme van a békés hangnemben történő megkeresésnek...
puszilgatógép 2011.10.19 15:11:23
@TaKy99:

Hallottál olyanról, hogy csatlakozás? Mert ez az. Még az illetékes menetrendi előadó is mondta, hogy ez egy kiemelt csatlakozási pont, tehát a sofőröknek be kellene várniuk az átszálló utasokat. És amúgy sem azon a 30mp-en múlna semmi.
Nem elég, hogy a UPC Direct nyáron kivonult Magyarországról, már számlát sem ad alapból, vagyis akár úgy is nézhetjük, hogy nettó összeget szed előfizetőitől. Pedig a számla díját 2008 óta külön felszámolják: Mint tudjátok, idén nyár óta a UPC egy luxemburgi…..
puszilgatógép 2010.10.20 14:09:48
Tájékoztató a belföldön letelepedett adóalanyok Luxemburgból történő áfa-visszatéríttetési eljárásával kapcsolatban
www.apeh.hu/adoinfo/afa080101_hatalyos/luxemburg_afavissza.html

A Tanács 2008/9/EK irányelve (2008. február 12.) (továbbiakban: Irányelv) alapján 2010. január 1-jétől az Európai Közösség valamely tagállamból történt áfa-visszatéríttetést a belföldön letelepedett adóalanyok elektronikus úton kezdeményezhetik a magyar állami adóhatóságnál, a 10ELEKAFA nyomtatvány benyújtásával. A magyar állami adóhatóság a kérelmet továbbítja a visszatéríttetés tagállamához.

Az Európai Bizottság Főigazgatóságának (DG TAXUD) tájékoztatása alapján a Luxemburgi Nagyhercegség, mint visszatérítés tagállama technikai okokból még nem tudja elbírálni a letelepedés tagállamai (így többek között Magyarország) által hozzá továbbított adózói kérelmeket. A kérelmek befogadását leghamarabb 2010. szeptemberétől tudják megerősíteni.

Az Irányelv 19-20-21. cikkei értelmében a visszatérítés helye szerinti tagállamnak egyrészt elektronikus úton, haladéktalanul értesítenie kell a kérelmezőt a kérelem beérkezésének időpontjáról, másrészt a visszatérítési kérelemnek a hozzá történő beérkezésétől számított 4 hónapon belül értesítenie kell a kérelmezőt a visszatérítési kérelem jóváhagyására vagy elutasítására vonatkozó határozatáról. Amennyiben az eljárás során a visszatérítés tagállama kiegészítő információkérést tart szükségesnek, akkor az elbírálás határideje legkevesebb 6 hónap és legfeljebb 7 hónap. Ha a visszatérítés tagállama további kiegészítő információt kér, akkor a visszatérítési kérelemnek a hozzá történő beérkezésétől számított 8 hónapon belül értesítenie kell a kérelmezőt a teljes vagy részleges visszatérítésre vonatkozó határozatáról. Az Irányelv 22. cikke alapján amennyiben a visszatérítési kérelem jóváhagyásra kerül, a visszatérítés helye szerinti tagállamnak a megfelelő határidők (4-6/7-8 hónap) lejártát követően a jóváhagyott összeget legkésőbb 10 munkanapon belül vissza kell térítenie.

Felhívjuk tisztelt ügyfeleink figyelmét, hogy az Irányelv 26. cikke alapján, ha a visszatérítés az előzőek szerinti legkésőbbi időpont után történik, a visszatérítés helye szerinti tagállamot a fizetendő visszatérítés összege után kamat terheli!
Most, ma reggel, a rendőrség nyomozást megszüntető határozatát olvasva rendült meg végleg bármiféle hitem és bizalmam a magyar rendőrségben. Ugye mindenki emlékszik a magyar internetes kereskedelem az átvertek számát tekintve legnagyobb csalására? (Itt olvasható mind a tizenegy…..
puszilgatógép 2010.09.10 20:21:52
FIGYELEM!!!!

Ezt érdemes meglépni, semmibe nem kerül:
www.obh.hu/allam/tajekoz.htm

Aki megkapta a fent beillesztett rendőrségi határozatot, az írjon a fenti linken található címre és tegyen panaszt a határozat ellen, mert ez nem más, mint közönséges bűnözők védelme...

MIT VESZTHETSZ HA MEGLÉPED?