Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kucza

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újra lehetőségünk nyílt tesztelni egy házhozszállítóst, mert mi vagyunk olyan hülyék, hogy bizony szeretjük az ajtónkhoz kérni a kaját, és nem elcaplatni érte, bízva abban, hogy 2013-ra azért már sikerül néhányaknak megugrani a lécet annyira, hogy értékelhetőt nyújtsanak.…..
A The Big Bang Theory három főszereplője sikerrel zsarolta meg a sorozatot gyártó Warner Bros-t, és csikart ki a szerződésükben szereplő összegnél nagyobb fizetést. Kaley Cuoco, Jim Parsons és Johnny Galecki az első két évadért 50-50 000 dollárt kapott epizódonként, ezt a…..
Mielőtt megnyernénk a választást, eleget kell tennünk bizonyos formaságoknak, például én is gyakrabban borotválkozom, és össze kell szednünk a kopogtatócédulákat. Mert ez olyan, hogy ha nem kapunk elég ajánlószelvényt, akkor nem is lehet majd ránk szavazni a választáson.…..
Nehéz dolga van az embernek, amikor a 24 utolsó évadának utolsó órájáról kell írnia, hiszen ez volt az évadzáró, ezt véleményezzük hagyományosan a blogon, de ebben az esetben kivételt kell tenni. A nyolcadik napról és a sorozat lezárásáról a kép után spoileresen, csak az…..