Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DaisyB

75 bejegyzést írt és 136 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Hát elég régen blogoltam mit ne mondjak. Utolsó bejegyzésem a gólyatáborról szólt és a beköltözés előtt írtam. Hát azóta történt velem egy s más. Elkezdődött a tanév és ezzel kinyílt számomra egy új világ. Ugyanis itt az egyetemen megismerkedtem a selmeci…..
Sziasztok! Nos hát előző héten voltam gólyatáborba hétfőtől péntekig Miskolcon. Akárki akármit mondd én azt mondom hosszú volt. Volt jó és volt rossz része is. Igazából nagyon vegyes érzelmeim voltak a héttel kapcsolatban. Első problémáim voltak, hogy kiordíttatták velem a…..
Sziasztok! Nagyon rég nem blogoltam már. De egyszerűen nem volt időm. Semmire és senkire. :/ Történt jó és rossz is, igazából ennyire még nem voltak kétes érzelmeim. Egyik állapotból esek át a másikba. Nem tudom mivel is kezdjem a jóval, vagy a rosszal... Na kezdem ott ahol a…..
Sziasztok! Nos, mi is van velem, hova is mászok én... Munka még mindig van, bár most pár szabadnapom volt, mert nem volt forgalom, vagy mi a fene. A szabadnap része az tetszik, az, hogy így nem igen van pénz na az annyira nem. De majd meglátjuk mi lesz így. Csak pozitívan nézek mindent.…..
Sziasztok! Nos rájöttem, hogy drága blogocskám immáron két éves és 3 napos lett. Gondoltam tegyük szebbé és végezzünk egy gyors design váltást. Hát így lett ilyen... :) Az életembe is történt egy pár változás, így újra belecsempészek színt a blogomba, hisz talán az…..
DaisyB 2012.06.12 20:46:42
@Nagymacsek: Ó, én is így voltam...néha eszembe jutott, hogy hé nekem van egy blogom is...írjunk már vmit oda. xD :$ Te is hiányzol Nagycica! És a július... jól hangzik, de csak annyit tudok ígérni, hogy szervezd hétvégére (főként vasárnapra) és azon a napon megtudok majd jelenni, ha minden igaz! :)♥
DaisyB 2012.06.12 22:51:50
@Nagymacsek: Okééés. És hajrá a vizsgákkal! Kitartás Nagycica! :x ♥
Sziasztok!Nos történt egy, s más mostanában.Először is: március 28.-án elutazott Ma Chérie és egy évig nem találkozok vele. :( De már egy hét eltelt, szóval már csak 11 hónap és 3 hét!!! :D (ezt hívják pozitív gondolkodásnak, vagy mifene :D )Másodszor: ez lesújtott csöppet,…..
Sziasztok!Nos most azt fogom kifejteni, hogy miért is van az, hogy rengeteg kapcsolatot kezdenek újra, holott, mindenki tisztában van a "felmelegítve csak a káposzta jó" mondással és annak igazságával.Alapvető igazság erre, az, hogy mert rohadtul félnek az emberek az…..
Sziasztok!Nos az elmúlt hetekbe felpörgött az életem...hirtelen történt is velem valami. :D Kezdem is az elején.Tehát egész pontosan Március 10.-én volt egy kukacz tali Pesten, amin végre ott tudtam lenni. Olyan jó volt, majdhogynem egy éve nem láttam már őket. Jó volt magamhoz…..
Sziasztok!   Tudom, egy héttel ezelőtt ment el közülünk, de ma volt a temetése és mindenképpen muszáj vagyok egy bejegyzést szentelni neki. Whitney Houston. Ezt a nevet bárhol kiejted a világon, mindenki tudja kiről van szó. Egy hihetetlen tehetségről, aki a semmiből jött…..
Sziasztok! A napokban jött egy kis tél: hó és hideg. Erre az emberek megőrültek. De szó szerint. A boltokat hétvégére kifosztották, a polcon nem volt kenyér és mindenki besz@rt egy kis hótól. Már bocsánat a kifejezésért. Oké lehet mondani, hogy nekem nem kell kimozdulnom…..
Sziasztok!Ez egy amolyan gondolkodós, elmélkedős, gondolatfejtős bejegyzés lesz. Lássuk:A szerelem. Mi is ez a homályba burkolózó fogalom, amiről kb. mindenki álmodozik. Ez lenne az az érzés, amikor van egy ember, akit úgy szeretsz, ahogy azelőtt mást nem és ő jár a gondolataidba,…..
Sziasztok!Nos elérkeztünk a 2011.-es év utolsó napjához. Összefoglalom még azt a pár dolgot, ami történt velem az utolsó blogbejegyzésem óta és a következő bejegyzés már az új évben lesz. Remélhetőleg egy jobb évnek nézünk elébe.Nos az utolsó bejegyzésem után pár…..
Daisy Brightmore blogja 2011.11.30 23:11:00
Hát ennyi. Mégis magadhoz vetted. Másfél év. Ennyi, amit még adtál nekünk belőle. Tudod néha úgy érzem kegyetlen vagy. Igen, te az vagy. Miért pont őt kellett magaddal vinned? Miért szabtad rá ezt a betegséget? Pont rá, ki annyira nem érdemelte meg. Ki világ életében küzdött.…..
DaisyB 2011.12.17 19:17:27
Daisy Brightmore blogja Események 2011.12.14 23:03:00
Sziasztok!Nos mióta nem blogoltam történt egy jó pár dolog. Van említésre méltó az előző blogbejegyzésem előttről is. Szóval most összefoglalom.Először is egy jó ideje boldog szingli vagyok. Hivatalosan több, mint egy hete. Egész pontosan kb 1 hónapja történt az, hogy…..
Sziasztok! Az elmúlt egy hétben felpörgettem magam és cselekvésre sarkalltam bepunyult mivoltomat. :D Kezdve ott, hogy elhatároztam beszerzem a könyveket, amik kellenek egészségügyi alapismeretek emelt érettségihez és elkezdek rá tanulni. Na jó, még nem vagyok benne biztos 100%-ig,…..
Sziasztok! Nos tegnap nem volt macska, így cincogtak az egerek. :D Érthetőbben anyával ketten voltunk csak itthon és kihasználva a helyzetet csajos estét tartottunk. Napközbe én kitakarítottam a lakást, anya meg dolgozott. Este mikor hazajött hozott egy üveg whiskey krém liqueurt,…..
Sziasztok! Nos van pár újdonságom. Az első, hogy kész a Protect her című regényem legújabb fejezete. Amire már kaptam egy olyan kritikát, hogy meglepően jó lett. Remélem más is így gondolja. Ahol mindez olvasható: http://www.daisybrightmore.eoldal.hu/ a regény menüpont alatt. És…..
Sziasztok!Na az utóbbi néhány hétben történt velem egy s más. Kezdem az elején.Majd 2 héttel ezelőtt voltam Szegeden. Leutaztunk meglátogatni mostohatesómékat. Nagyon jól éreztem magam. Ettünk fincsi tortilla-t, éreztem, ahogy a pici Benedek rúgott a pocijában, voltunk a…..
DaisyB 2011.09.29 23:42:04
@KRiszti: Igen, Dósa Matyi! xD Már pár éve itt játszik a mi színházunkba, szóval nekem már nem újdonság. Sőt többször elmentem már mellette az úton. Sőt egyszer mentem haza melóból, ő meg lazán egy hirdetőoszlopnak támaszkodva beszélgetett pár emberrel, miközben ujjai között lazán egy kétezrest(!) szorongatott! xD Állás az nincs sajna. :S És te is hiányzol! :(
DaisyB 2011.09.29 23:52:14
@KRiszti: Hát, hogy miért azt nem tom...nem kérdeztem. xD
Hát elvileg, gyakorlatilag egy ördögi kör, mert fiatalokat keresnek, de gyakorlattal...:/ Meg hát nem sok lehetőség van...ami van az jutalék rendszer, amiből meg elegem lett.
DaisyB 2011.09.30 14:08:41
@KRiszti: Hát jah, pontosan. Na de, majd lesz valahogy. Úgy még úgysem volt, hogy ne lett volna! :D
Sziasztok!Kezdjük a címmel, egész pontosan a második részével. "Mert megtehetem" Miét is tehetem meg? Mert felmondtam a Zepternél és végre van szabadidőm!!! Igen két hónap után rájöttem, hogy ez nagyon nem éri meg nekem. Ott dolgoztam, általában napi 12 órákat, volt,…..
DaisyB 2011.09.14 18:54:10
@KRiszti: Hát már igazán rám fért a kikapcsolódás! :) És örülök, hogy tetszett a vers! ^^ ♥ :x
DaisyB 2011.09.16 21:01:42
@Nagymacsek: Köszi Nagycica! Hát, amint nem vagyok melótól kimerült jön az ihlet is! :) :x ♥
Sziasztok! Tudom, elsüllyedtem már, hogy ilyen rég nem blogoltam. Viszont a leglényegesebb dolog most, amit le kell írnom, hogy itt volt nálam Szivecske!!! ♥ Múlt pénteken már alig vártam, hogy elteljen a munkanapom. Elterveztem, ha törik, ha szakad én 5-kor lelépek. Hát a sors…..
DaisyB 2011.08.27 21:29:18
@KRiszti: Tudom, hogy nem azért mondtad, de ha belefér az időmbe, akkor csak sütök már a Fillemnek! :D
DaisyB 2011.08.27 21:39:57
@KRiszti: Világért se veszem! :D
DaisyB 2011.08.29 20:44:35
@Nagymacsek: Megoldjuk Orikám, megoldjuk! ;)
Sziasztok! Nos már vagy 2 hete megint nem blogoltam. Azóta történt egy, s más. Kezdjük az elején. Múltkori blogbejegyzésemben említettem, hogy voltam bulizni. Nos azon a bulin én megismerkedtem egy hímnemű egyeddel, akivel azóta már túl vagyok az első randin. Igen már egy ideje…..
Daisy Brightmore blogja :( 2011.07.17 23:58:00
Sziasztok!Most megint abba a szar hangulatomba vagyok. Tudom unalmas az állandó panaszkodás, meg siránkozás, de most ez van. Szóval még szólok itt a legelején, hogyha nem akarsz panaszáradatot, önsajnálatot olvasni kedves olvasóm, akkor ne is olvass tovább!Szóval meló van ezerrel, 12…..
Sziasztok! Nos, múlt hét óta hivatalosan is dolgozom. Zepternél vagyok értékesítő asszisztens. A menedzserem egy 19, illetve 18 éves csajszika. Nincs vele gondom, míg nem kezd el főnökösködni. Na mindegy, a lényeg, hogy igyekszem, hogy minél hamarabb önállóan kössek és adjak el…..
Sziasztok! Nos mivel is telnek mostanában a napjaim? Igyekszem a gondolataimat elrendezni és még véletlenül sem unatkozni! ☺ Először is, mióta itthon vagyok, azóta egész sokat főzök. Vagy anyával, vagy egyedül. 2 naponta biztos főzünk anyával valamit. Rájöttem, hogy a főzés…..
DaisyB 2011.06.24 15:58:51
@Bastet M.D: Én is remélem. A Zepter úgy néz ki, h összejön. Még hétfőn lesz egy képzés, kedden vizsga és ha az megvan, akkor keddtől már hivatalosan is ott dolgozok! :) (még ott helyben ki is lesz javítva a vizsga) És én is kacsingatok az egészségturizmus felé. Főleg, h emelett, h lehet összejön a Zepter még csütörtökön lesz egy másik állásra állásinterjúm, ahol pont egy wellness-es cég keres vmi értékesítőt. És ha ott lennék, az meg rohadt jó tapasztalat lenne, sőt nekik is jól jönne, ha azt mondanám, h most vegyenek fel, jövőre meg mellette levelezőn mondjuk kijárom azt és kompetens ember fog nekik ott csücsülni... Vannak tervek már. :)
Szeretlek!!! ♥
DaisyB 2011.06.24 19:21:44
@Nagymacsek: Ne aggódj, problémát orvosoltam, és amelyik nem kellett azt levettem! ;) Jah és azt ott elfelejtettem írni, de köszönöm, hogy olvastad! ^^ Remélem én is, hogy most már jóra fordulnak a dolgaim! :) ♥
Sziasztok!Éreztétek már azt, amikor azt hiszed túl vagy valamin, vagy valakin, aztán jön egy sugallat, vagy egy történés és visszaesel ugyanoda, ahol azelőtt voltál? Na igen valami hasonló történt velem tegnap...Face-re kitettem egy számot, ami illett a hangulatomhoz: broken angel.…..
DaisyB 2011.06.19 19:15:29
@Nagymacsek: Igyekszem gyógyulni, csak nem könnyű. Vannak jobb és rosszabb napjaim. Kicsit hullámvölgyes ez az időszakom...úgy tűnik a hullámvölgyek engem jellemeznek, minden életszakaszomban!
DaisyB 2011.06.19 22:45:00
@Nagymacsek: Hát úgy legyen! ;) ♥