Regisztráció Blogot indítok
Adatok
José Luis Povedilla

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azon felül, hogy a Zugügyvéd is rosszízű ügyeskedésnek tartja a rokkantkártyával való visszaélést, semmiképp nem igényel olyan mérvű rendőri intézkedést, mint amit az alábbi levélben leírtak.Tisztelt Zugügyvéd!Kérdésem csupán annyi lenne, hogy milyen hosszú időtartamig,…..
Egy újabb példa, miért nem szabad tele tankoltatni semelyik kúton. Ha bebizonyosodik, hogy csoda történt, a Vatikán elsőként Magyarországon avathat boldoggá benzinkutat. Nem hiába vagyunk Mária országa, náunk egy Skoda 45 literes tartályába akár 65 liter üzemanyagot is bele tudnak…..
José Luis Povedilla 2011.06.01 16:07:18
@elwood: Tudom, van más bankkal is kapcsolatom. Hidd el, van 1-2 olyan bank, ami teljesen illogikus elvek alapján, kiskirályságként vegzálja az ügyfeleit (a többinél is sokkal jobban...)
Ebből az egyik az MKB.
José Luis Povedilla 2011.06.01 15:58:30
@Maretz: Elhiszem, láttam már én is a dolgot. Az eset úgy történt, hogy jött az SMS, amire azonnal telefonos segítséget hívtam, nagy nehezen küldtek faxon reklamációs nyomtatványt, sebtiben kitöltöttem, bevittem, átvették, majd pár napra rá le is szedték a pénzt a számláról. Megérdeklődtem, hogy akkor ez most WTF? Azt mondták, hogy 60 napon belül eldöntik hogy valóban jogosulatlan volt-e. Eldöntötték, minden további kérdés nélkülkb. az 57. napon, hogy teljesen rendben volt a tranzakció, pénz tehát maradt a csalónál. :( Nem volt egy egetverő összeg, de akkor is, az elv.
José Luis Povedilla 2011.06.01 15:59:49
@elwood: Bármit elintézhetek bárhol, de a számlavezetés-ügyintézés-panaszkezelés továbbra is ott fog zajlani. Ha hiteled van, nem veszik át másik fiókban.
No comment. (via szigetipeter.tumblr.com)..