Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paguan13

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Míg tavaly 13 sorozatot rendelt az ABC idén csak tízre futotta, ráadásul ezek közül is csak négy kerül műsorra ősztől. Ennek oka, hogy túl jó volt az előző adag, és kapott egy újabb évadot a Dr. Addison is, ráadásul az idei midseason-sorozatok közül a Scandal is túlélt. Az…..
Megszoktuk már, hogy a kereskedelmi tévékben előbb vannak a leszúrta, feldarabolta, halálra gázolta és felgyújtotta szavakkal kezdődő bulvárhírek, minthogy mi fontos történt aznap a nagyvilágban, de arra azért nem sokan fogadtak volna, hogy a hétfői nap legfontosabb híre, a 35…..
A Tv2 addig rakosgatta az őszi műsorstruktúra elemeit, amíg egy héttel az X-Faktor előtt sikerült elindítania a Megasztárt. A programming osztály apró diadala ez, biztos bontottak is egy kis üveges BB-pezsgőt, hogy megünnepeljék.Egy hét előnyön ugyanis akár az egész műsorfolyam…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.07.29 09:30:00
Jason Katims, a Friday Night Lights főnöke bejelentette, hogy az ősszel induló ötödik évad lesz a sorozat utolsó etapja. Sírunk, Vincent.Végre valahára megjelenik a Survivor 3. (Africa) és 4. (Marquesas) évada DVD-n, 35 dollárért darabonként. Itt az Africa borítója.Alig ért véget…..
Egy biztos, nem árt majd meg a Született feleségeknek a vérfrissítés, a hetedik évadjába lépő sorozat ugyanis már nem a régi. Az ABC több új karaktert is beépít majd a műsorba, sőt a hírek szerint lecserélik Pennyt, Tom és Lynette Scavo lányát. Kendall Applegate két évaddal…..
A hegyekben álló akciós szlovák tej naiv ügyfelünkre is csábítólag hatott, be is pakolt a kosarába laza 18 dobozzal. Az otthoni kóstolásnál viszont kiderült: az összes rohadt, ihatatlan, romlott, borzalmas. A blokk sajnos már nem volt meg, de gondolta legalább az ügyfélszolgálat…..
A CSI-franchise kifulladására jellemzően a legkisebb testvér olyan tré évadzárót szállított, amilyen az egész sorozat kezd lenni, amit már sem Gary Sinise kétségbevonhatatlan tehetsége, sem a teljesen feleslegesen és random bevetett high-tech kütyük sem tudnak megmenteni a totális…..
Nem hiszem el, hogy a hatodik évadát taposó sorozat szereplői nem kapnak rohamot a forgatókönyvek láttán, különös tekintettel a képességeik alapján sokkal többre hivatott Marcia Cross (Bree) - Felicity Huffman (Lynette) párosra, akikre annál jóval többet is rá lehetne bízni,…..
paguan13 2010.05.27 17:09:10
@leila begin: nem vagyok paraszt, énse parasztoztalak téged ^^

amúgy egy kis baki: patrick azt mondta, hogy a bomba hatótávolsága 180 méter. és hiába van a detonátorban, attól még 180 méter nem? akkor hogyhogy nem robbant fel lynette háza is, hisz ott állt előtte a kocsi...
paguan13 2010.05.27 17:34:47
comment:com A nap képe 2010.05.27 10:00:00
Szerintünk vicces...
paguan13 2010.05.27 13:55:01