Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baktercsizma

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmbook Don't Starve!!!!! 2014.06.12 14:47:50
Meséltem már, hogy van nekem egy szigetecském? Valahol az isten háta mögött, nem nagy, de nem is olyan kicsi, hogy pár nap alatt fel lehessen térképezni minden titkát. Ide kerül mindenki előbb-utóbb, aki nagyon az agyamra megy – pár kommentelőnek már bérelt helye van, és egy…..
Ha már sikeresen túl tudtunk lendülni a 2010-es éven, ideje megosztani a 2011-es jóslatokat, mármint ami az orvoslást, egészségügyet, technológiát illeti. Íme a 15 jóslatom 2011-re:A tabletek éve következik és nem csak az iPadről beszélek, de a Samsung Galaxy Tabről és…..
Magyarországon és világszerte egyaránt igen népszerű filmsorozat A túlélés törvényei - eredeti nevén Ultimate Survival, másik eredeti nevén Man vs. Wild, harmadik eredeti nevén Born Survivor. A műsor központi figurája Bear Grylls, egy bevállalós, vagány, sportos brit…..
Az utóbbi évek nemzetközi szinten is sikeres irodalmi alkotása Cormac McCarthy: Az út című könyve, melyből filmváltozat is készült. Egyesek az évtized regényének tartják, mások szerint lapos és unalmas. Ezt ítélje meg ki-ki saját benyomásai alapján. Sok olvasóban viszont…..
Egyszer volt, hol nem volt, a világ végén, az üveghegyen, az üvegvisszaváltón és az Óperenciás-tengeren is túl, avagy annak közepén - élt egyszer egy szegény ember, akit Tom Neale-nek hívtak. Egy nap így szólt: - Hű, de marha messze lakom! Az előző rész ott maradt abba, hogy…..
Sokan álmodoznak róla, hogy milyen romantikus volna az élet egy lakatlan trópusi szigeten, de alig van ember, aki ezt valóban kipróbálja. Tom Neale ilyen ember volt. Nagy ívben elkerülve a tömegverekedéseket, három alkalommal összesen 16 évet lakott egymagában a Csendes-óceán…..
-Fiúk, fiúk, hát mit csináltatok - normálisak vagytok ti?  -Mit olvasol, Jancsi bácsi? Csak nem a kettős állampolgárságot? -De bizony, édesapám. Komolyan, ezeknek semmi se drága... már megmondtam kilenc éve is, hogy ez nem más, mint játék a tűzzel. Hogyan…..