Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baranyanna

88 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég sok blogposztot írtam már életemben, de ez az egyik legnehezebb. Közel négyezren követtek itt és ez nagy elismerés nekem, pontosan ezért muszáj őszintének lennem: felhagyunk a direkte próbálkozással babaügyileg. A második sikertelen lombik - hozzáteszem, hogy a Kaáli Intézetre úgy egészében,…..
A huszonnegyedik óra Nem sikerült 2017.06.17 10:57:27
Izgultam nagyon, hogy mit mutat a vérvétel eredménye. Marci is velem jött. Az elsőnél nem. Itt babonából már jött. Nem ezeken múlt. Igazából nem is tudom, hogy min... Május harmadikán lettem negyvenhárom és ezzel együtt valami végtelen béke töltött el. Az életem minden egyes pontján - a…..
A huszonnegyedik óra Befőzés 2017.06.13 18:58:32
Holnap reggel vérvétel. Minden kiderül. Félek. De erről majd inkább holnap írok. Ma dicsekedni van kedvem. Szoktatok befőzni? Hát tavalyig én sem. Amíg DrágajóAnyám élt rendszeres évi program volt az eper és a barack eltevése a téli hideg napokra. Untam. Feleslegesnek tartottam és persze soha nem…..
A huszonnegyedik óra Új kezdet 2017.05.14 17:55:07
Hogy vagytok? Köszönöm, én jól. Nagy gondolatok mozognak bennem. Életről, sorsról, merre megy az utam-ról... Folyamatosan járok kineziológushoz - ahogyan azt már többször írtam - , egy beszélgetés alkalmával kiszámoltuk, hogy mi az irányom. Május 3-án születtem és azt mutatták a számaim - a…..
A huszonnegyedik óra Passió XXI. 2017.04.10 17:16:54
Szeretem az Alföldit. Ezt csak azért írom le rögtön az elején, mert ha valaki nem szereti közületek, akkor már itt kiléphet és megkímélheti magát az elkövetkező ömlengő imádattól. Hol kezdődött? Mármint a mi - részemről egyoldalú - szerelmünk? Nyilván, amikor az Rtl-en elkezdett műsort vezetni…..
Voltam Rapülők koncerten. de szerintem írtam is róla. Na, az egyik kedvenc nótámat anno Szulák Andi (most TóthVerácska) énekelte. Átmeneti csók. Ez a címe. Ott hangzik el ez a pár sor: "hmm tudom a könyvekből hogy az ölelésből elég egy kis adag ha őrjítő s ahogy minket elkerül az idő hát csak a…..
A huszonnegyedik óra Kencefice 2017.03.21 16:40:25
Negyven feletti életem jelentős része a nagy felismerések tükrében zajlik. Ma kozmetikában voltam. Ti milyen sűrűn jártok? Most elsősorban a kortársaimat szólítom meg, mert Nektek kedves huszon-harmincasok, még nincs ilyen égető szükségetek rá. Pár évvel ezelőtt - az akkori léha életem rendes…..
A huszonnegyedik óra Tetoválások 2017.03.16 09:42:29
Sziasztok! Hogy vagytok? Olyan szuper ez a hét, középen ezzel a szerdával. Úgy éltük meg, hogy hétvége van. És ma újra csütörtök. :-) Ki lehetne bírni minden áldott héten. Babaügyileg most a természetes alkotási folyamatban tartunk. :-) Annyi hormont meg vitamint szedek, hogy hátha a pinduri a…..
Orvos vagy alternatív megoldások? Ti mi mellett döntötök? Ahogy halad előre az életem, úgy nyílnak új és még újabb utak, az irányt illetően. Szeretem az orvosokat. Valahogy ilyen orvoshívő családból származom. DrágajóAnyám Zubek doktor úrban hitt, aki amikor nyugdíjba ment, a fiának adta át a…..
Van bármi olyan az életetekben, amihez ragaszkodtok, bár tudjátok nem helyes? Amikor múlt kedden kiderült, hogy ezek a kis lelkek mégsem minket választottak családjuknak, nagyon elkenődtem. Bár, ha igazán őszinte akarok lenni (és itt valahogy ez szokásom), akkor egy hét után éreztem, hogy nem…..
Ahhoz, hogy a következő bejegyzésemet értsétek majd, muszáj vagyok feltenni a baranyanna.blog.hu oldalra írt 2014. augusztus 18-i írásomat. DrágajóAnyám 2014. augusztus 17-én halt meg...  "Nyilván tudathasadásosnak tűnik ez a blgobjegyzés, de akik ismernek, megértik: az élet szeret engem. Tegnap…..
1992. Ti mit csináltatok akkoriban? Bárányani tavasszal érettségizett és még nem is sejtette, hogy élete egyik napról a másikra jókora fordulatot vesz. Egyke vagyok. DrágajóAnyám és Édesapám egy szem utódja. A nővérem hét hónapra halt meg. Bele sem merek gondolni min ment át Anyu. Jó néhány évre…..
A huszonnegyedik óra Tékasztorik 2017.02.24 09:09:31
Hogy vagytok? Én a helyzethez képest egész jól. Köszönöm! Arra gondoltam, hogy amíg nincsenek konkrét történések a hasamban, elmesélem Nektek, mivel töltöm a napjaimat. Érdekes ez? :-) Hát majd meglátjuk. Meg vannak mindenféle babavállalással kapcsolatos alternatív utak is. Ezeket is elkezdem…..
Nem sikerült. Ma délelőtt tíz körül vették le a véremet és tizenegyre már meg is lett az eredmény. Valikám arcán láttam, hogy nem sikerült. Furcsa az élet. A váróban sokan ültek. Csupa bizakodó, babára vágyó pár. Legszívesebben ott rögtön sírni kezdtem volna. De hogy mindig van bennem egy…..
Ma kezdődik a ciklusa! Hosszú évekig egyik legkedvesebb üzenetem volt, amit a telefonom küldeni tudott... Tegnap is megkaptam. A gyomrom összeugrott és a kislábujjamig végigfutott az érzés, hogy "jajne". A WomanLog applikáció fenn maradt a telefonomon. Nem babonából, egyszerűen ott maradt. A jelzése…..
Tombolnak a hormonjaim. Illetve nem is konkrétan az én hormonjaim. Pénzért veszem őket és használom őket, naponta háromszor. De hatásosak. A nappalok még csak hagyján, de éjszakára valahogy átveszik az uralmat. Valikámtól (lsd. Ki kicsoda? blogbejegyzés) tudom, hogy a hangulatváltozások normálisak,…..
Írhatnék a tegnapi Valentin napról. De ha teljesen őszinte akarok lenni, akkor nem vagyok odáig érte. Persze imádtam, hogy Marcitól kaptam vörös rózsát, meg bevásárolhattam a kedvenc Anita Ruhatáramban, meg vacsorázni mentünk, de ezeknek örülök egy átlagos március 4-én is. Azon csajok közé tartozom,…..
Amíg nem történik különösebben extra dolog velem/velünk, gondoltam, hogy elszórakoztatlak Titeket az egyéb írásaimmal. Ma még mindig maradnék Bihari Viku hétvégi workshop-jánál. Írtam már, hogy zseniális a nőszemély? Készülünk a csajokkal megnézni a filmjét (merthogy a blogját megfilmesítették),…..
Sírtam ma jó sokat. Ne ijedjetek meg! Rendben vagyok. És remélem Ők is. Bocsánat, most hogy felvettem a szemüvegemet, már a szemem sem sajog annyira. Szóval ma folytatódott az írás workshop, Bihari Vikuval. Tízen vagyunk. Tíz egymás számára vadidegen lány. Tegnap még önfeledten vigadtunk a…..
Hogy vagyok? Jól. És Ti? Itt semmi különleges nincs. Néha érzem a hasam, tolom a hormonokat és fáradékonyabb vagyok. Hogy ezek Ők e, vagy a kor, az pontosan 10 nap múlva kiderül. De addig is élek. Ma szombat van. Hosszú hetek óta vártam már ezt a szombatot. Workshop-on voltam. (Jelentsen ez bármit…..
A huszonnegyedik óra Ki kicsoda? 2017.02.08 15:00:05
Ez olyan, mint a film végén a szereposztás. :-) Nem, még nem tervezem, hogy befejezem az írást, de talán jó képbe helyezni Titeket, hogy kik azok, akiket állandóan emlegetek az írásaimban. :-) A sorrend nem fontossági és folyamatosan bővülhet. :-) Marci... A Társam. Jelen állapot szerint…..
A huszonnegyedik óra Kettesben... 2017.02.07 19:18:19
Ma február 7-e van. Nézzük nekem (és persze a világ nagy részének) eddig mitől volt piros betűs ez a nap: 1958-ban megszületett Tereh István, aki:  Zenekarvezető: – menedzser 1980-1982 – Solaris együttes Zenekarvezető – menedzser 1982-1986 – Első Emelet együttes Zenekarvezető – menedzser…..
A huszonnegyedik óra Mélypont 2017.02.06 09:30:51
Az életem alapvetően jó kis élet. Minden panaszkodásom előtt ez azért jó tisztázni. De ez az egész folyamat elég sokat kivesz belőlem. Főleg esténként tör felszínre. Biztosan ilyenkor nyugalomba vonul a szervezetem, nem éri különösebb impulzus, így előtörhetnek a démonok. Nem szeretem a démonokat.…..
A huszonnegyedik óra Február 4. 2017.02.05 17:06:08
Két és fél éve elég nehéz nap ez nekem. DrágajóAnyámmal teljes majomszeretetben voltunk. Biztosan írtam már, de leírom újra: késői gyerek vagyok. Anyu 37 volt, Apu 38, amikor születtem. Sokat vártak rám. A nővérem hét hónapra, halva született. Anyu szívbeteg volt. Amikor kiderült a terhessége…..
"Merd a sorsodat élni, ne csak az életedet!" Ezt az igen fontos mondatot kaptam az én kedves Valimtól a héten. Megütött. Jókor leírt, jó mondat. Erős mondat. De mi a sorsom? Kinek mi a sorsa? Valahogy úgy próbáltuk megfejteni - Valival együtt -, hogy az, ami felé sodródunk és ahonnan a legtöbb…..